Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
lucas03
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lucas03 »

ja som dnes siel jest prec od pc, a vsimol som si ze mama pozerala tv, kde bol Kroner a par dalsich hercov. Spominali tam aj film "počas rozpadu", ktory mal celkom pikantne zabery. :)

tak som si povedal ze si ho pozrem, a vyplatilo sa. Podla mna jeden z najvydarenejsich (ak nie najlepsi) slovenskych filmov. Mnozstvo dejovych linii, zvraty, necakane obraty(neznasam ked viem hodinu predtym co sa stane). Malo to vtip, boli tam zaujimave myslienky a detaily.

Jedine co mi trosku vadilo bolo neustale nadavanie :) . Film je hodnoteny na CSFD len na 61% , ale mne sa strasne pacil, nenudil som sa. Mozno preto ze som cakal ze to je SK, to je shit.

BTW hra tam herec s martinskeho divadla, ktory je moj oblubeny.
Urcite odporucam pozret. Po tomto filme zacnem hladat viac SK a CZ filmov. :) dufam ze tu este ten film nebol spomenuty
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Práve sledujem Disaster Movie je bestt :D :D
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

fildinko napísal:Práve sledujem Disaster Movie je bestt :D :D
no ozajstny znalec.. nepises nahodou recenzie do casopisov ako filmovy kritik..?
Reanimated
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reanimated »

Historicka tema: Boy in the stripped pijamas - zaujimavy pohlad na politiku tretej rise, detskym okom...smutny, ale pravdivy, kedze deti neklamu...

Zo sucasnosti: Gran Torino...Clint Eastwood ma v poslednom case prsty v kadecom, toto mu naozaj vyslo...skoda toho konca, dalo sa cakat co z toho svojho vrecka vytiahne, ale predsa len zaujimave...

Rozpravka: Kung fu Panda...od cias Poa som nic lepsie nevidel. Ani Bolt nebol taky uzasny, skoro som pri tom zaspal...nic v zlom, ale podobne ako v Ice age ci v inych rozpravkach sa stavilo na nejaku dejovu liniu, dodali sa k tomu vtipne postavicky (Scrat v Ice Age, u Bolta holuby, v Madagascare tucniaky etc.), pricom hlavna postava realne nic nedava divakovi, je to len "na pozretie". Panda prisla s moralnym ponaucenim, co sa mi nesmierne pacilo, prisla s peknym prostredim pre deti, s vtipom urcenym aj dospelym...este trosku sa chyta Madagascar, hlavne vdaka tucniakom, ktorych nenechali mimo hlavneho deja...

Komedia: no, tazko povedat...RocknRolla, mozno SexDrive...skoda len ze Guy Ritchie nedal tomu svojmu novemu kusku aspon trochu viac, aspon z 3/4 toko ako dal filmu Snatch, mohlo to byt lepsie...

Na zamyslenie: Seven pounds...je trochu na pozadi Hancocka, ale je to zaujimavy film o tom, ako sa da pomoct bliznemu svojmu. A ked uvazim v com zvykne hravat W. Smith, tak toto zahral dost dobre a je vidiet ze stala ma na to, aby dotiahol ludi do kina/pred monitor nielen na zaklade silneho marketingu...

Looking forward to: Echelon conspiracy, Reader, Soloist, Terminator 4...mam rad kadejake filmy, zalezi na prilezitosti...
Jameshet
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jameshet »

Mirrors/Zrkadla..7/10
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Polcas rozpadu som videl davnejsie, a utvrdil ma v tom, ze Jan Kroner by mal byt radsej komikom ako hercom. Videl som vselico, ale Kronerov orgazmus (mimo inych pokusov nieco zahrat)... ak sa aj ja takto tvarim, tak budem do smrti sulozit v tme.

//autoeditácia príspevku ( 14 Mar 2009, 15:16 )
(alebo sam :D )
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ja som to sice nevidel ale pamatam ako som nadaval ked hral Kroner v meste tienov. To bolo nieco tak strasne ze mi to pokazilo celu epizodu, ten chlap nema pravo nazyvat sa hercom.
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

akurat som dopozeral 96 hodin(Taken), paradny film..minuly tyzden Krvavy diamant, tak isto super :wink:
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Súhlasím s 96 hodín, ten motív rodičovskej lásky, no super.. Ďalej sa mi páčili filmy, ktoré tu už boli viackrát spomínané, napríklad Milionár z chatrče, potom bol dobrý Bolt a páčil sa mi aj film Oko Dravca / Eagle Eye.
feuer
Expert
Expert

Príspevok od používateľa feuer »

Dopozeral som Watchmen . Po pravde sa mi riadne pačil, aj ked vlastne to nemalo taký dej a bolo tam vela tkz. flashbackov ale v celku je to skvelé.

Niekto tu minle odporučil Truman Show .Velké díky, jednoducho dokonalé!!!
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Mna velmi zaujal Che (Part 1 a 2) od Soderbergha a na moje velke prekvapenie sa mi aj napriek divnemu uvodu velmi pacil aj Japonsky Cyborg Girl, ktory ma veeelmi zaujimavy dej (vzdialene mi to pripominalo A.I.)...Sci-Fi fanusikom mozem odporucit, hoci je to svojsky film.
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

96 hodin - neskutocne vyborny film. U mna hodnotenie 10/10
26lukas26
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa 26lukas26 »

miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

manager666 napísal:Rozhodne dobry film je aj Slumdog Millionaire(Milionar z chatrce), ktory bez akehokolvek znameho obsadenia sa dostal na vyslnie. 8/10 moje hodnotenie...vynikajuco spracovana myslienka do posledneho detailu.
:wink:
Tak aj ja byy som odporucil tento film, kedze dostal tolko oskarov tak som sa rozhodol si ho pozriet a nelutoval som. Ale ked si pri tych detailoch ... Prvych 10 itazok bolo len z indie a potom ta posledna otazka ... nieje mozne aby bola posledna otazka taka lahka
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Životy tých druhých 8/10 http://www.csfd.cz/film/222173-zivoty-t ... deren-das/
Pump Up the Volume 9/10
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

mne sa pacil fajny akcnak XIII: The Conspiracy, je to tv serial v dlzke filmu a zatial boli natocene len 2 casti ale supa.

ty kokos jak snezi. je*al by to pes. chcem jar.
26lukas26
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa 26lukas26 »

Nothing but the truth - Neviem prečo ale od 30 minuty som vedel že ten zdroj bol ten kto to bol :?
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

mamo4ever
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mamo4ever »

film Wanted sa mi dosť zapáčil, aj keď bol nereálny...
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Man on the moon.
Pred ním som videl film Truman show.
Oba filmy na výbornú. SOm rád že som Man on the moon videl po truman show.
Jim Carrey je pre mňa týmto pádom pán herec. Kto nevidel ani Man on the moon ani Truman show, nevie aký je Jim herec. To je môj osobný názor.
Úžasný film. Úžasný.
Napísať odpoveď