Maturita

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

M142 napísal:nie a ani žiadna známka nebude, iba % z testu a samostatne % zo slohu
Ale mam vysledok z externej a z ustnej casti, tak co tvori vysledok externej? Tam je iba jedena hodnota nie? Nie jedna pre test a jedna pre sloh.
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

a to s tymi archeologmi,ze aky to bol styl? tak aky? ja som dal naucny, a rozmyslal som ci publicisticky
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

jj naucny... Mna by skor zaujimalo to s tym ****,ucet do akeho stylu patri.. A: hovorovy ?
mariska
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mariska »

cauko uz mam vsetky spravne odpovede z harku kam sa dopisovali slova kto bude chciet nech sa ozve.......ako ale otazky boli fakt na nic :(
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

kukiak napísal:jj naucny... Mna by skor zaujimalo to s tym ****,ucet do akeho stylu patri.. A: hovorovy ?
ja som dal rečnícky, keďže boli použité v špecifickom význame, ktorý mal u čitateľa vyvodiť nejaký šoecifický pocit... proste niečo iné ako ich bežné významy, ktoré sa používajú... a to **** slovo sa mi nezdalo dva krát hovorové...
-MANeKEN-
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa -MANeKEN- »

No napriklad tuto som nasiel
KNIHY „AKO CHUTÍ MOC“

Kniha „Ako chutí moc“ bola napísaná Ladislavom Mňačkom v roku 1967 ako reakcia na podivuhodné sledy udalostí, zmeny rôznorodých období a režimov v Česko – Slovensku a ako rozbor vývinu osobnosti človeka vedúceho typu počas týchto dôb. Sú nimi: Slovenské Národné Povstanie vo svetovej vojne, protifašistický odboj, demokratické tendencie prvých povojnových rokoch na Slovensku, revolučné dni pripúšťajúce komunistickú stranu k moci a konečná etapa dlhoročnej diktátorskej vlády strany.
Podla mna je to pekna volovina preco davaju na statnu skusku otazky, ktore su maximalne diskutabilne ???!?
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

-MANeKEN- napísal:No napriklad tuto som nasiel Podla mna je to pekna volovina preco davaju na statnu skusku otazky, ktore su maximalne diskutabilne ???!?
po prvé - vôbec to nemali dávať, keďže sa preberá až v apríli... po druhé, keďže sa preberá jeho dielo až v apríli, tak predpokladám, že čitateľ mal vychádzať čisto z ukážky a teda - bližšie nešpecifikovaná krajina / 2. sv. vojna / a myšlienky (spomienky) politika či ako to bolo... aspoň tak som dal ja a tak to vychádzalo z textu... ak to chceli podľa toho o čom je kniha, tak jednoznačne musia vyškrtnúť tie otázky, lebo sa proste podľa osnov ešte nepreberala...
-MANeKEN-
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa -MANeKEN- »

bax napísal:po prvé - vôbec to nemali dávať, keďže sa preberá až v apríli... po druhé, keďže sa preberá jeho dielo až v apríli, tak predpokladám, že čitateľ mal vychádzať čisto z ukážky a teda - bližšie nešpecifikovaná krajina / 2. sv. vojna / a myšlienky (spomienky) politika či ako to bolo... aspoň tak som dal ja a tak to vychádzalo z textu... ak to chceli podľa toho o čom je kniha, tak jednoznačne musia vyškrtnúť tie otázky, lebo sa proste podľa osnov ešte nepreberala...
Dnes volam na ministerstvo :lol: :lol:
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pippo »

skus mozno ti to zdvihne sestra :D
majo1990
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majo1990 »

KOMPLET TEST BOHUZIAL BEZ ODPOVEDI

Kód: Vybrať všetko

http://pokec.azet.sk/sysmatrix007?i9=4bb72e662b81&show=fotoalbumy
OdinHel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa OdinHel »

...zas a znova to na ministerstve po*rali...kazdy rok im ujde nejaka otazka, ktora je v rozpore s osnovami...nam obycajnym studentom to moze byt jedno, aj tak nabehnu s nejakym uzasnym argumentom: "ved teoreticky, kvazy by ste to vediet mohli?"... :?
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

bax napísal:po prvé - vôbec to nemali dávať, keďže sa preberá až v apríli... po druhé, keďže sa preberá jeho dielo až v apríli, tak predpokladám, že čitateľ mal vychádzať čisto z ukážky a teda - bližšie nešpecifikovaná krajina / 2. sv. vojna / a myšlienky (spomienky) politika či ako to bolo... aspoň tak som dal ja a tak to vychádzalo z textu... ak to chceli podľa toho o čom je kniha, tak jednoznačne musia vyškrtnúť tie otázky, lebo sa proste podľa osnov ešte nepreberala...
my sme to už prebrali
majo1990
Medium Star
Medium Star

Tu ste co dali:

Do ktoreho jazykoveho stylu patria slova dobrozdanie a ucet?

a) do recnickeho
b) do publicistickeho
c) hovoroveho
d) administrativneho
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

bax napísal:po prvé - vôbec to nemali dávať, keďže sa preberá až v apríli.........
my sme to už brali
OdinHel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa OdinHel »

a) recnickeho
majo1990
Medium Star
Medium Star

Hej prosim nemate niekdo na zajtra temy na nemcinu? dik
BBCworldsTruth
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa BBCworldsTruth »

Len by som sa chcel ohľadom angličtiny opýtať, ten test som už skúšal robiť len neviem ako to je so slohom. Nemôžu dať napríklad napísať žiadosť do zamestnania alebo životopis nie ? A čo tam vlastne dávajú ? si pametám len že sme pred rokom v 3r niaky sloh z anj písali "koho si vážim" alebo niečo také
Hormonik
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Hormonik »

kokoooos vyzera to tak ze som dal ten test na 48 bodov zo 64 8) 8) 8) 8) ti je*eeeeeeeeee :D :D :D :D :D :D a sloh pohoda... :wink: ... uz su v tomto albume aj vsetky odpovede http://pokec.azet.sk/sysmatrix007?i9=15 ... fotoalbumy
majo1990
Medium Star
Medium Star

niesu vsetky, iba tie pisane odpovede
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

swollo napísal:my sme to už brali
je úplne jedno či to niekto bral alebo nie... jednoducho podľa osnov sa to preberá neskôr... takto to nie je o vedomostiach, ale o tom kto mal šťastie a už to preberal ;)
Napísať odpoveď