ked hovorim, ze vsetky, tak SU TAM VSETKY!!!majo1990 napísal:niesu vsetky, iba tie pisane odpovede
Maturita
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
aughostino
Medium Professional
no neviem ako ostatni ale my sme Mnacka uz preberali, sice iba pred par dnami ale predsabax napísal:po prvé - vôbec to nemali dávať, keďže sa preberá až v apríli... po druhé, keďže sa preberá jeho dielo až v apríli, tak predpokladám, že čitateľ mal vychádzať čisto z ukážky a teda - bližšie nešpecifikovaná krajina / 2. sv. vojna / a myšlienky (spomienky) politika či ako to bolo... aspoň tak som dal ja a tak to vychádzalo z textu... ak to chceli podľa toho o čom je kniha, tak jednoznačne musia vyškrtnúť tie otázky, lebo sa proste podľa osnov ešte nepreberala...
este sa vyjadrim k tomu lizingu je to naozaj prenajom, ked si niekto zoberie napriklad auto na lizing, tak fyzicky nepatri jemu ale lizingovej spolocnosti a vyuziva ho na zaklade mesacnych, stvrtrocnych alebo rocnych splatok cize najomneho. Takze to auto ma dotycny prenajate od lizingovej spolocnosti.
este k testu bola to brutalita niektore otazky dost zavadzajuce, na niektore by sa hodilo viac spravnych odpovedi a na niektore ani jedna
bez rozmysleniaEdo Shinoda napísal: a btw. co je to SLEPO POSLCUHAL?
bez rozmyslania ci bez zaujmu?
STe experti všetci do jedného no, zo 64 otázok 61 bodov na plný počet ? Ale akože tie odpovede neberte za správne, sú tam riadne voloviny ako odpovede... je to len výsledok, toho kto to napísal. Satinský s Lasicom ak mali absurdný humor tak ja vrátim v máji po prijatí maturitné vysvedčenie.
btw prečo dnes hojku tak drpe pri posielaní príspevkov, nie som sám, komu sa to deje ako vidím...
btw prečo dnes hojku tak drpe pri posielaní príspevkov, nie som sám, komu sa to deje ako vidím...
-
NumBer_One
Star
- Kontaktovať používateľa:
no ja suhlasim s tym, ze to je absurdny humor pretoze ta otazka bola polozena len na ten uryvok....nemusim poznat ich celu tvorbu....a to ze jeden z hercov vyjde na javisko pred predstavenim a povie este stale tam sedia....tak to je absurdne....co ine by to mohlo byt??d4nt3 napísal:STe experti všetci do jedného no, zo 64 otázok 61 bodov na plný počet ? Ale akože tie odpovede neberte za správne, sú tam riadne voloviny ako odpovede... je to len výsledok, toho kto to napísal. Satinský s Lasicom ak mali absurdný humor tak ja vrátim v máji po prijatí maturitné vysvedčenie.