GTA 4

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
eureka
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa eureka »

lol mam prejdene na 30 % a stale nemam otvorene strip club preco ??? ked som to hral 1x mal som nekdy okolo 20 a us boli

//autoeditácia príspevku ( 17 Mar 2009, 20:17 )
lol mam prejdene na 30 % a stale nemam otvorene strip club preco ??? ked som to hral 1x mal som nekdy okolo 20 a us boli
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

alfaomega, stiahnes si save a prislusny xlive ucet k danemu save-u. pekne to nahradis starymi subormi(popripade si stare zazalohujes), ides do hry v nej sa ale neprihlasis na xlive pod svojim povodnym uctom ale novym novym ktory by sa ti tam mal ukazat. Mne to takto funguje

PS: mali by ste nieco spravit z hojkom, lebo sa furt dr*e.. ked posielam novu spravu tak ukzae nejaku debug PHP chybu ci co a neodosle prispevok, ale ked refreshnem stranku tak sa to tam nahodi 3x to iste
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

PAuLi3 napísal:alfaomega, stiahnes si save a prislusny xlive ucet k danemu save-u. pekne to nahradis starymi subormi(popripade si stare zazalohujes), ides do hry v nej sa ale neprihlasis na xlive pod svojim povodnym uctom ale novym novym ktory by sa ti tam mal ukazat. Mne to takto funguje

PS: mali by ste nieco spravit z hojkom, lebo sa furt dr*e.. ked posielam novu spravu tak ukzae nejaku debug PHP chybu ci co a neodosle prispevok, ale ked refreshnem stranku tak sa to tam nahodi 3x to iste
mne to odosle spravu ale napise toto :

Failed sending email :: PHP ::

DEBUG MODE

Line : 234
File : emailer.php
alfaomega
Expert
Expert

Príspevok od používateľa alfaomega »

PAuLi3 napísal:alfaomega, stiahnes si save a prislusny xlive ucet k danemu save-u. pekne to nahradis starymi subormi(popripade si stare zazalohujes), ides do hry v nej sa ale neprihlasis na xlive pod svojim povodnym uctom ale novym novym ktory by sa ti tam mal ukazat. Mne to takto funguje

no ja som to robil podla navodu ces nejaky xlive whisper ale furt ta cesta do priecinku savegames tam neni vobec nemam taky priecinok na disku ked dam vyhladavat savegames tak najde SaveGames a to su savy z crisys
tak neviem
eureka
Light Star
Light Star

No cawte chcem sa spitat !!! v tej misi co mate zabit Playboy X alebo Dwayne Forge ked som zabil Dwayne Forge vadi to alebo nie???Ovplivni to nejako hru?? mozem ju dalej hrat alebo mam radsej zacat od znova ??
Prílohy
dwayneforge.jpg
playboy.jpg
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

eureka: omfg to fakt neviete uz pisat? normalne to po slovensky napis mozno ti potom niekto poradi
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

eureka.. ovplyvní to iba minimálne. Keby si zabil Playboya, tak by si získal jeho byt ako safehouse.. a Dwayne by bol Tvoj kamarát, mohol by si s ním chodiť piť a podobne. Keďže si zabil Dwayna, nemal by si získať žiadny safehouse a ak dobre pamätám, aj Playboy s Tebou preruší styky..

Všetko ostatné však ide normálne..
eureka
Light Star
Light Star

okik dakujem moc 1 safehaus hore dole
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Budeš sa tam musieť ale rozhodnúť medzi zabitím jednej z 2 osôb ešte niekoľkokrát, avšak na dej to nemá až taký zásadný vplyv.
eureka
Light Star
Light Star

aha thx
Pajtaš
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Pajtaš »

chcem sa opytat ..hra ide v pohode...je to od razor1911...ale co som cital ze su dakedy problemy z nacitanim hry kvoli patche..tak sa chcem spytat ked zacinam teraz hrat tu hru, tak ktory patch si mam nainstalovat??bud ten 1.0.1.0 alebo 1.0.2.0 ??a ked to mam teraz cracnute to nevadi ??ci ked nainstalujem patch znova cracknut??
dik....
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ja som sa nestretol s takym problemom..najprv daj crack a potom patch...ked chces aj druhy patch tak musis stiahnut aj druhy crack ktory je na lamkach
//dufam ze si pochopil správne..ak to uz mas cracknute tak staci nainstalovat patch a ides
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Pokiaľ si pamätám, tak ja som po cracknutí spomínaným crackom od Razora1911 nahodil rovno patch a všetko šlapalo ďalej.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

az na pocitace v kaviarni a jedna misia dozadu, ktoru si uz urcite aj tak presiel, alebo si pouzil crack od razora ktory je priamo na 1.02
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Mam original kupeny cez Steam, ale dnes som chytil dvakrat nervy. Vykoplo ma to z hry dvakrat, po minimalne hodine hrania. Not enough memory error. Please restart your computer. Alebo nieco taketo. Patral som po nete, ale nenasiel som ziadne rozumne vysvetlenie. Ale zistil som, ze to robi aj ludom, kt. maju silnejsie grafiky, ako ja. Ma niekto mozno riesenie?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Hmm, nesúvisí to skôr s RAM - kou? Mne sa toto stávalo, keď som hral NFS Most Wanted na Geforce 2 a 256 MB Ram.

Teda akú veľkú máš RAM?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Tiež neviem, prečo hneď naráža na grafiku. Nemáš vypnutý swap?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

kedze si to ziada restart, chce to vyprazdnit operacnu pamät, pochybujem ze VRAM
a tato svina hra si zhltne peknych 2.xGB RAM
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Zabudol som dopisat video memory. Kua. Nie, je to 100% s grafikou. RAM mam 2x2 1066. Ked mam vsetko na max. tak mi to zerie cca. 69%. Ale myslim, ze ten vcerajsi patch to opravoval, uvidime.
beni93
Light Expert
Light Expert

original gtaIV

Príspevok od používateľa beni93 »

mam problem....kamarat ma doma original GTA IV. Ked sa to nainstaluje a sputi sa hra tak vipise či chcem online alebo offline mod.... Ja dam ze offline a chce to odomne kod .... vyhodí ma na stranku http://activate.rockstargames.com/c=GTA4 (niekedy ta stranka blbne ale naozaj je funkcna) kde mam ziskať request key po zadani serial kodu. Mam request key (vpisal som ho tam) a potom to chce odo mňa unlock kod. A ten nieje ani na krabici ani nikde a neviem ho najst pls pomoc.

SRY ak sa tato otazka opakuje ale velmi sa ponahlam a nestiham kukat iné.:D
Napísať odpoveď