mal som B1, angličtinár povedal že maturita ma klesajúcu úroveň rok čo rok, no a keď som videl to cvičenie kde sa mali dopĺňať vety som si myslel že ma porazí. Predtým čo sme skúšali toto cvičenie bolo inak podané, na tých skúšobných sme dopĺňali len časť vety nakoľko na týchto maturitách sme dopĺňali holé vety! Som minimálne 6-krát škrtal.
keby nezijeme na lamerskom SVK, odpovede aj zadania by nebol pre nich ziaden problem zverejnit... A k "spravnym" odpovediem v SJ "pero", k tomu sa uz len tazko slusne vyjadrit
mademan napísal:Som tu jediny komu prisla uroven B2 anglickeho testu primerana komunikacnemu levelu anglictiny ?
lenze maturity su o tom co ta naucia na strednej skole, a myslim ze vacsina strendych skol ta nenauci takemuto primeranemu komunikacnemu levelu anglictiny...... ja som s predchadzajucimi testami nemal velmi problemy a listening skoro vobec, ale toto bola dost vysokopolozena latka....a fakt ak sa niekot uci 4 roky anglictinu tak s tmy problem moze mat....a tie casy niektore (is spent ci ako to malo byt doteraz neviem) boli tiez tazko dosadit, ziadne pomocne slovicka (usually,....) ako byvalo
S anglinou som nemal nikdy problemy, mal som sku**** zlu profesorku ktora ma za 4 roky naucila hovno. Myslim gramatiku pocuvat citat a rozumiet mi vobec nerobi problem. Ale henta gramatika v tych testoch a take doplnanie no nic moc a je tam opat vela diskutabilneho. Pocuvanie bolo dost v pohode i ked ta druha ukazka sa mi zdala totalne na Piku... Preco to adju nahovorit 4 rocnemu decku ktore rozprava jak keby jej pichali do zadku drot. spravit som spravil ale dost blbo...
ak sú správne tak z tejto časti všetko dobre -> to znamená prešiel som dúfam ale, že aj na krížiku niečo mám a ešte sa tie percentá vyšvihnú... ale krížiky boli dosť brutálne...
A neminu B1 9845 nema niekto ?? pls .... aaaa akoze na moju uroven som mal pocit ze fest krute .. i ked som na koniec djaak vsetko dokopal no nemam dobry pocit z toho .. a sloh nooo oproti angline B1 nam zavarili ale cosi som sa tam vykecal taze ja sa vaic testu bojim ze som nedal ooj ta nic to ucit sa na ustne treba hmm ...
T3e5 napísal:pipipo to je hovadina 39 je urcite used
used je hovadina skôr... ak si dobre pamätám tá veta mala zhruba význam "písaný text umožňuje jazykovým/jazykovému *** prejsť si text 2-3 krát" alebo tak dajako... a tam proste sedí users alebo user...