Co sa vam snivalo?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
drievko3
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drievko3 »

johnny171 napísal:ach... mne sa raz zasnilo, ze som zomrel pri autonehode so spoluziakom, pricom sme pred niecim utekali..., a potom ako moj duch bol doma a pozeral na moju mamku ktora pozerala TV a akurat to davali v telke...

dost smutne a nadprirodzene.... :?
neviem ci je to nahoda mne sa snivalo s casti to iste mal som v tom sne asi tak 18-19 rokov a tiez som viezol spoluziaka a kusok od mojej dediny a bolo to v zime a uz neviem ci som ja narazil do odhrnaca alebo on do mna a nas vyhodelo s cesty a prisla sanitka a doktor povedal ze sme mrtvy obaja ze sa nam neda pomost tiez moj duch bol v obyvace a pozeral ale na celu rodinu (mali sme oslavu bratovych narodedin) cela rodina o pocte asi priblizne 20 ludi kukali spravy a akurat tam bola"moja" buracka a na to som sa zobudel a na druhy den som ani nehovoril nic neviem ci to bola vystraha do buducnosti alebo co :cry:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Shark NX napísal:Sniva sa aj psom vid Video
moje macky ked spia tak tiez niekedy hybu s koncatinami , minule sa mi napriklad zacala olyzovat :D

// mne sa sniva ze som v mirrors edge, ako keby som to bol ja , proste neviem, beham skacem , ked zle doskocim preberiem sa a hned zaspim :wink: celkom v pohode sen
TUCERO_SVK
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TUCERO_SVK »

sluggy napísal:skus si pred tym ako zaspis povedat co chces aby sa ti snivalo..
viem znie to smiesne :D ale niekedy ked si poviem co chcem aby sa mi snivalo
tak sa mi aj sniva :wink: netreba nahlas.. staci len v mysli
vyskusam myslim ze ma to nezabije :)
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

hh urcite ta to nezabije... a pokus sa udrzat si tu myslienku.. teda ze budes
stale na to mysliet az kym neodspis :D

ja inac ked zaspavam tak mi myslou lietaju hrozne kraviny a potom sa mi
aj take kraviny snivaju :D
FX4087
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa FX4087 »

Možno sa to k mužovi nehodí ale ja sa hrozne bojím psov.. ale len tých malých pudlov zakomplexovaných... no a z toho korení jeden z mojich snov.
Hral som dámu s besným buldogom.. niečo maličké asi ako ten rozprávací z "Men in black" hrali sme o to, že kto vyhrá zožerie toho druhého... smutná pravda je že som prehrával... po vyhodení poslednej mojej figurky som sa zobudil.
Tailor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tailor »

Môžem sa spýtať ??
Dá sa ovládať sen ??
Počul som , že dá sa to naučiť .

Napr. V škole sa s kamarátom dohodneťe že stretnete sa v parku vo sne , a ten sen sa sníva obidvom a vnímajú ho , že ten druhý vidí čo robí ten prvý . Som zvedavý lebo to chem zažit , keby to bola pravda tak by to bolo super ,stretneme sa s hojkom vo sne xD

inak skusím dneska ovládať sen a skočim pod auto či sa mi niečostane abo skočim z okna , dopadnem , postavím sa na nohy , a idem dalej :D
raz sa mi to snívalo ale hned jak som dopadol som sa prebral ... a mal som nočnú moru , snívalo sa mi že ma chce zabiť , bolo to niečo hrozné ...

Vysvetlenia na niektoré sny : http://www.snar.sk/ ;)

//autoeditácia príspevku ( 18 Mar 2009, 19:34 )
PAuLi3 napísal:Mne sa dnes v noci snival dost podivuhodny sen, bol som s terajsimi spoluziakmi z VS na nejakom stretnuti/zasadnuti, kde sme nieco riesili, pritom sme cakali na nieco ze sa ma stat...dalej si pamatam ze sme vlastne boli vnejakej vysokej budove a naokolo boli nejake polia a lesy a tak... zrazu sme len zaculi nejaky strasny tresk, vsetci sme padli na kolena a ja som si len vsimol vonku z okna hrib atomovej bomby... potom si uz len pamatam rev a krik vsetkych... inac tento vybuch atomovej bomby uz akoby som niekde videl presne taku istu situaciu aka bola vo sne uz ako keby som zazil.. bolo to nejake dejavu, ktore sa ale nikdy nestalo.. bolo to dost zvlastne a potom som sa prebudil
Tak isto mne ,išel som zo školy domov, som pred dverami, začujem tresk , obrátim sa , vidím velký atomový hríb , bežím k dverám , zasekli sa , potom som sa prebudil....
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

uz sa to preberalo vela krat keby si vedel citat mozno by to pomohlo...
sam viem obcas ovladat sen.. ale to je totalna blbost ze sa dvaja ludia
nejako prepoja a sniva sa im to ist.. rofl
Tailor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tailor »

asi hej , dnes som si nic nepamätal :( :( škoda
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mihalswk »

hah ja mam bujaree sny :D:D ....,., teraz sa mi snivalo ze je niekto v mojej skrini a ze ma ide zabit ..,,.,.,.,.tak som behal po celom dome lebo ma nahanal :D:D a vsetkych som pobudil:D:D rano mi mama hovorila ci mi zas sibalo:D:D
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

holka mi poslala sms ze ju vsetko mrzi a ze jej namne zalezi, potom sme sa stretli a uz to bolo vsetko fasa, cisty unreal :D
Lukas.229
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Lukas.229 »

Mne sa vždy sniva to čo sa stane viete mi poradiť prečo?
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

To mas dobre lukas :D aj ja chcem vediet do predu co bude.

Mne sa zas nieco pekne(perverzne :D) sniva, ked tu zrazu zvoni postarka a ja jej musim ist otvorit. Strasny trapas. a stal sa mi 2x
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Lukas.229 napísal:Mne sa vždy sniva to čo sa stane viete mi poradiť prečo?
To je skôr Déjà vu, prorok určite nie si :)
Aj mne sa to stáva
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Vy ste nejaky bozski :D podla mna to je tak ze vam sa daco sniva. potom sa vam to zapaci a idete podla sna.
eureka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa eureka »

thak mne sa snivala asi najvatsia kktina v poslednej dobe snivalo sa to urcite viacerim ludom ze padate z budovi thak ale vetsina nedopadne no aj som dopadol a nejaky kkt mi zobral oci a otocil ich an moje telo rozdrbane na zemi
malyivko
Star
Star

Príspevok od používateľa malyivko »

pershing napísal:holka mi poslala sms ze ju vsetko mrzi a ze jej namne zalezi, potom sme sa stretli a uz to bolo vsetko fasa, cisty unreal :D
mne sa to tiež snivalo niečo podobne,no žial ked som sa zobudil všetko bolo inač:(

btw: mne sa snivalo ze kamarat co sa venuje bojovym umeniam vykrival vsetky rany ktore ho mali zasiahnut od troch chalanov,,,nic nerealne na tom sne ale tak no aby som neobl ot
Lukas.229
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Lukas.229 »

PsychoS: práve tak to nie je práveže žijem si tak ako mám a nejdem podľa toho čo sa mi snívalo proste sa to stane nieco co by som ani nechcel naposledy ked som bol s holkou vonku a isiel som domov tak som si to tak premietol v hlave a vedel som ze uz som toto raz zazil ale vo sne :D no ten sen sa mi snival dost davno asi rok dozadu
Robertko
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robertko »

Páni, mne sa dva týždne každý deň snívalo to isté..
že som chodil po mojom rodnom sídlisku a vraždil som ľudí, ktorí išli vôkol mňa.. deptal ma ten sen, pretože som chladnokrvne zabíjal každého aj priateľov blízku rodinu, každého...
jozi3
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jozi3 »

Mávam pestré sny :lol: No najčastejšie sa mi sníva o leteckých katastrofách, nechápem prečo :?
Blade
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blade »

Snivalo sa mi ze v roku 2012 vsetci skapeme.Ludska hlupost nas maximalne pohlti a budeme robit DEBILINY
Napísať odpoveď