Orientačné ceny LP platní(vinylky)

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Old Dirty Bastard
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Orientačné ceny LP platní(vinylky)

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Hladam človeka alebo stranku, ktory by mi dokazal povedať aspon približne ceny LP platni.. pplanujem ich totiž online predať, ale nechcem isť pod cenu.. Ako priklad by som napriklad uviedol original dvojalbum Pink Floyd - The Wall alebo Depeche Mode - Black Celebration.. aku to môže mať v sučasnosti približne cenu? Dakujem za info.
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Zajdi do nejakej predajne s hudobnymi nosicmi, popozeraj sa po cenach a urcite ti niekto kvalifikovany za pultom dokaze poradit, pripadne by azda vedel aj tvoju zbierku predat fajnsmekrovi alebo zberatelovi.
.cov
Star
Star

Príspevok od používateľa .cov »

Kód: Vybrať všetko

http://www.aukro.cz/search.php?string=Depeche+Mode&category=8519&buy=0&new=0&pay=0&vat_inv=0&personal_rec=0&from_showcat=1&country=56

http://www.aukro.cz/search.php?string=Pink+Floyd&from_showcat=1&category=8519&country=56
Pantinela
Star
Star

Re: Orientačné ceny LP platní(vinylky)

Príspevok od používateľa Pantinela »

Old Dirty Bastard napísal:Hladam človeka alebo stranku, ktory by mi dokazal povedať aspon približne ceny LP platni.. pplanujem ich totiž online predať, ale nechcem isť pod cenu.. Ako priklad by som napriklad uviedol original dvojalbum Pink Floyd - The Wall alebo Depeche Mode - Black Celebration.. aku to môže mať v sučasnosti približne cenu? Dakujem za info.
Ak náhodou ešte nemáš kupca na tie LP, mohol by si poslať zoznam čo máš na predaj?
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Daj si vyhladať na

www.ebay.com
alebo na

www.ebay.de
podľa názvu a sleduj kto za koľko predáva LP. Budeš mať prehľad.
Napísať odpoveď