Ja osobne tam "gaspika" nechcem vidiet uz ani sekundu a verim ze na stvrty pokus si uz zvolime niekoho, za koho sa nebude treba hambit.
Nas buduci prezident
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
a to akoze na teba pockaju s volbami?eureka napísal:1 rok vydrzim a mozno aj on ked nezomre
masaker: zena ma byt doma pri peci, vsak? zda sa to len mne alebo nam tie decka zacali nejak cuvat? cim to je?
btw. google talk je primarnou funkciou googlu, vsak ty IT inzinier? ci to Prezidentovi hlavy statu dali taku otazku preto, aby na nu mohol odpovedat cokolvek? Pan prezident naco sluzi google? No predsa na platbu cez internet, no predsa na bookmarky.. Skratka je to senilny dedo, ktory patri do dochodku a na cintorin politickych dejin, ta nasa slovenska malost nam vsak prikazuje volit ho, ved predsa nic nepokazil, ved je fanusikom slovana a slovenskej reprezentacia, ved mi slubil pivo.. V akom ignorantove to zijem
-
Vigor
King
Z mojho okolia mam niekedy pocit, ze fakt, ze Radicova je zena je skor jej vyhodou nez naopak. Ono opakujem, je to moj dojem, z mojho okolia, z hladiska celospolocenskeho to tak vobec byt nemusi. Ale aby som sa vratil k povodnej myslienke. V USA sa stal prezidentom prvykrat v historii cernoch tak mam z niektorych ludi pocit, ze tak dobre teda, zvolme si my prvykrat zenu. Pricom ak by sme Radicovej vtieravu kampan, nechutnu nestalost nazorov a uplne do oci bijuci pristup "chcem sa pacit vsetkym" vsadili do muzskeho tela, nemyslim si, ze by to bol aj nadalej taky vazny kandidat na prezidentsky post. Ako tu uz niekto pisal, tusim Tomasito, ona posobi skor ako opozicny poslanec nez prezidentsky kandidat...A naozaj mam niekedy pocit, ze tieto veci ludia nevidia, mozno vidiet nechcu, netusim, a to prave preto, ze je to zena...
Inak osobne volit nepojdem. Ani jednemu z kandidatov nie som ohotny dat svoj hlas len preto, aby som si odvolil, ked ani s jednym z nich nesuhlasim. Takze si pockam na parlamentne volby.
Inak osobne volit nepojdem. Ani jednemu z kandidatov nie som ohotny dat svoj hlas len preto, aby som si odvolil, ked ani s jednym z nich nesuhlasim. Takze si pockam na parlamentne volby.
-
pryja
Darca
No vy by ste sa uz len mali o com spolu baviteureka napísal:gasparovic us len preto ze ked bol unas v meste mi povedal ked budem v ba ma poziva na pivo a je to dobry clovek hetych smiesnych nepoznam neviem
Volit nejdem, kedze som jednou nohou vonku a politiku vobec nesledujem.
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Ja tiež Milana Melníka.
Ak sa ešte niekto rozhodujete, tak si pozrite Otázky pre kandidátov na SME. A ak sa niekomu chce, tak si môže spraviť aj test s ktorým kandidátom sa najviac zhodujete.
Ak sa ešte niekto rozhodujete, tak si pozrite Otázky pre kandidátov na SME. A ak sa niekomu chce, tak si môže spraviť aj test s ktorým kandidátom sa najviac zhodujete.
-
Shark NX
Addict
kinjeril sry ... asi sa radim do skupiny s p4rom ...
Ale koho ineho??
Gasparovic je dement ktory nevie povedat suvislu vetu.
Miklosko pripeceny katolik ktory ma namiesto TV akvarko ... Uz vidim jak by to vyzeralo. A KDH nikdy v zivote nechcem vidiet
Demencia najvyssieho kalibru ... Nejaky CiernyDJ(Knaz) ktory prave vyprasil dieta bude Radicovej tvrdit nech si ulozi zivot.
Martinakova ... <> Najvacsieho kalibru ani netreba komentovat.
Melnika vobec nepoznam ... nemozem posudit ... a uz duplom zvolit.
Bollova ... OMG
Sidor ... Tomu fandia vsetci privrzenci MLM ... Neviem preco.
Cize?? Radicova ...
Dufam ze jej prvy krok bude odlucenie Cirkvi od statu. Verim v boha ale nie v <>nutu cirkev.
Ale koho ineho??
Gasparovic je dement ktory nevie povedat suvislu vetu.
Miklosko pripeceny katolik ktory ma namiesto TV akvarko ... Uz vidim jak by to vyzeralo. A KDH nikdy v zivote nechcem vidiet
Demencia najvyssieho kalibru ... Nejaky CiernyDJ(Knaz) ktory prave vyprasil dieta bude Radicovej tvrdit nech si ulozi zivot.
Martinakova ... <> Najvacsieho kalibru ani netreba komentovat.
Melnika vobec nepoznam ... nemozem posudit ... a uz duplom zvolit.
Bollova ... OMG
Sidor ... Tomu fandia vsetci privrzenci MLM ... Neviem preco.
Cize?? Radicova ...
Dufam ze jej prvy krok bude odlucenie Cirkvi od statu. Verim v boha ale nie v <>nutu cirkev.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
nehnevaj sa, ale vystihol si to presne. Ak by si sa opytal kohokolvek aku funkciu ma auto 9 z 10 normalnych ludi by ti povedalo dostat sa z bodu A do bodu B a jeden podivin by mozno povedal, ze auto je pristroj urceny na parkovaniemi-chau napísal:Nehnevaj sa, ale potom ti poviem ze auto je pristroj urceny na parkovanie.
Dost ma stve, ze nemozem ist volit, kedze volit sa zo zahranicia neda a na jeden vikend kvoli tomu domov nepojdem...
Spravil som si test na http://volby.sme.sk/koho-volit/ a vyslo mi, ze by som mal volit Mikloska alebo Bollovu, co ma trochu prekvapilo
Ale je pravda, ze sa s nimi v nazoroch zhodujem ak to beriem ako priemer, ale v otazkach, ktore su pre mna vyznamne zas Miklosko odpovedal opacne
Ale aby som to zhrnul - neznasam Gasparovica a Radicova sice tiez nie je najlepsia, ale urcite je lepsia ako Gasparovic, cize moj hlas by patril jej aj ked v prvom kole by som to mozno skusil s Bollovou
Mozno to vyznieva, ze by som Radicovu volil kvoli tomu, ze je mensim zlom, ale to nie je pravda, jej nazory mi vacsinou vyhovuju a pokial viem, tak nema taku ciernu minulost ako Gasparovic. (na jeho adresu mam problem vyjadrit sa slusne)
Spravil som si test na http://volby.sme.sk/koho-volit/ a vyslo mi, ze by som mal volit Mikloska alebo Bollovu, co ma trochu prekvapilo
Ale je pravda, ze sa s nimi v nazoroch zhodujem ak to beriem ako priemer, ale v otazkach, ktore su pre mna vyznamne zas Miklosko odpovedal opacne
Ale aby som to zhrnul - neznasam Gasparovica a Radicova sice tiez nie je najlepsia, ale urcite je lepsia ako Gasparovic, cize moj hlas by patril jej aj ked v prvom kole by som to mozno skusil s Bollovou
Mozno to vyznieva, ze by som Radicovu volil kvoli tomu, ze je mensim zlom, ale to nie je pravda, jej nazory mi vacsinou vyhovuju a pokial viem, tak nema taku ciernu minulost ako Gasparovic. (na jeho adresu mam problem vyjadrit sa slusne)