takze po spatnom odobrati IE8 mi vsetko zase funguje normalne, problem je asi v iba v IE8 na 64bit pretoze som instaloval dnes este dve verzie na dva pocitace a tam ide vsetko v poriadku [Vista 32bit a XP SP3 32 bit]
Internet Explorer 8 [full release]
-
sINN3R
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Internet Explorer 8 [full release]
zase raz som sa nehal dobre osrat a nainstaloval som si najnovsi IE8 ktory vcera tak velkolepo uvolnili ako uz finalnu verziu. Stiahol som si 64bitovu verziu na moju 64bitovu Vistu a jedine co z toho mam je ze v IE8 si nemozem vobec nastavit ziadne toolbary a vo Viste sa mi stalo to ze sa mi vsetko otvara do noveho okna aj ked to mam v nastaveni nastavene "Open each folder in same window"... keby si kazdy robil svoju pracu poriadne...

takze po spatnom odobrati IE8 mi vsetko zase funguje normalne, problem je asi v iba v IE8 na 64bit pretoze som instaloval dnes este dve verzie na dva pocitace a tam ide vsetko v poriadku [Vista 32bit a XP SP3 32 bit]
-
sINN3R
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
no ja nechapem preco by to malo robit iba mne kedze som dnes rano tahal ten build a asi tak pred mesiacom som si nainstaloval vistu 64bit a IE som vobec nepouzival lebo mam mozillu
//EDIT
pustil som TuneUp vycistil registre a uz to ide asi sa tam cosi zaseklo. Vista uz je v normale aj toolbary sa daju upravovat
//EDIT
pustil som TuneUp vycistil registre a uz to ide asi sa tam cosi zaseklo. Vista uz je v normale aj toolbary sa daju upravovat
otvaranie v novych oknach
Takze nie si sam komu sa tento problem vyskytol. Mne to robi jak na vista ultimate 64 bit tak na home basic 32 bit. OS su cerstvo nainstalovane takze verim tomu ze takyto problem sa vyskytne u viacerym uzivatelom
Re: otvaranie v novych oknach
aj legalne aktivovane bez cracku?Fazotron napísal:...OS su cerstvo nainstalovane...