Nas buduci prezident

Diskusie na politické témy...

Koho budete volit v 2. kole prezidentskych volieb

Ivan Gasparovic
72
34%
Iveta Radicova
108
52%
nikoho
24
11%
este neviem
5
2%

Celkom hlasov: 209

Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

O tom nic neviem, pouc ma :) (moje rozhodnutie je na zaklade mojich vedomosti, ak na nu mas nejaku spinu, tak ju pokojne hod sem, rad si rozsirim obzory)
berynatorko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa berynatorko »

otazka bola na co sluzi GOOGLE. vsetci dobre vieme ze to je spolocnost, takze asi najlepsia odpoved by bola zarabat peniaze.

google poskytuje mnoho sluzieb, mimo inych "telefonovanie cez internet", pisanie sprav cez internet, mailove sluzby, nastroje na internetovu reklamu, vyhladavac, prehliadac, internetove stranky, groups a mnoho inych veci.

oni sa nespytali na co sluzi www.google.com ako www adresa. ak by sa ho spytali rovnaku otazku a odpovedal by "je to kancelarsky balicek" tiez by mal pravdu. za to ze kopa ludi vie len ze ked chce ist na pokec tak to "www.pokec.sk" napise vo ff do praveho horneho rohu a potom da ENTER a klikne na prvy odkaz. pre takych je gasparovic stary ujo, ale sami pri tom nevedia o googli dokopy nic.

skor povazujem za tragikomicke ako sa do neho obuvaju media napriek tomu ze otazka bola zle formulovana.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Kinjeril :woa: Zaujimave ... 1000× Vacsie preslapy ostatnych ignorujes??

berynatorko kazdy dement vie ze Google je primarne Vyhladavac ... Vsetky ostatne funkcie obsluhuje vo forme Beta. Cize o tych sa zmienit nemusis.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

berynatorko, drogy su spatne.

kinjeril, zoberme to z druhej strany. Co ten Gasparovic? Co DOBRE on spravil, aky preslap on NESPRAVIL?
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Co take dobre spravila ta <> pre tento stat odhliadnuc od toho, ze hlasovala PROTI zvrchovanosti a samostatnosti TOHTO statu? Statu, kde sa pokusa prave tato <> byt hlav(n)ou?
Co sem btw pleties Gasparovica? Napisal som snad ze ho lubim, ci co?

Preslapy ostatnych neignorujem. Kazdy jeden ma co-to za usami.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

kinjeril ... nebola sama co si myslela ze Cesko-Slovensko je lepsie riesenie.
Dalsi co krasne naletel Ficovemu praniu mozgu. Btw Myslis ze odkial ma tu fotku?? Rozhodne si nekupil Leicu a nesiel rekreacne fotit. ŠtB jak vysite.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Shark NX napísal:kinjeril ... nebola sama co si myslela ze Cesko-Slovensko je lepsie riesenie.
Radicova vsak bola v tejto veci aktivna, t.j. aktivne spluorganizovala peticiu proti vzniku SR.

A to je problem: Ako moze SR reprezentovat clovek, ktory organizoval peticie proti jej vzniku?
Shark NX napísal:Dalsi co krasne naletel Ficovemu praniu mozgu. Btw Myslis ze odkial ma tu fotku?? Rozhodne si nekupil Leicu a nesiel rekreacne fotit. ŠtB jak vysite.
Ta informacia kolovala na internete davno predtym, ako Fico zverejnil tu foto :roll:

PS: S tym pranim mozgov by som bol zdrzanlivejsi- to iste si totiz moze niekto iny mysliet o tebe.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tomasito ... Kedy to bolo?? Kazdy z nas kedysi za nieco bojoval ... A teraz sa pleskne po hlave ze co to spravil.

Mimochodom Nikdy nevies ako by slovensko dopadlo keby nadalej bolo Cesko-Slovensko. Mozno by to bolo lepsie :wink: Ona bola toho nazoru.
Tomasito
VIP
VIP

Shark NX napísal:Tomasito ... Kedy to bolo?? Kazdy z nas kedysi za nieco bojoval ... A teraz sa pleskne po hlave ze co to spravil.
V roku 1992, Radicova bola v tom case politicky aktivna ( VPN ). A nevsimol som si, ze by sa dnes I. Radicova za organizovanie peticie proti vzniku SR "plesla po hlave". Zatial totiz hra mrtveho chrobaka- podobne ako mainstreamove media, ktore miesto toho, aby sa obuli do tohto vazneho fau paux, rozpitvavaju Gasparovicovu odpoved na otazku, na co sluzi Google :roll:
Shark NX napísal:Mimochodom Nikdy nevies ako by slovensko dopadlo keby nadalej bolo Cesko-Slovensko. Mozno by to bolo lepsie :wink: Ona bola toho nazoru.
Je predsa uplne irelevantne, ako BY Slovensko dopadlo, KEBY nadalej bolo Cesko-Slovensko. Tu predsa ide o paradox, ze za prezidentku SR kandiduje clovek, ktory organizoval peticie proti jej vzniku. V tomto mozno predstavujeme svetovy unikat.

PS: Vtedajsi nazor Radicovej predsa nikto neberie, ani po nej nikto neziada, aby sa dnes za to "plieskala po hlave" :idea:
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

berynatorko :D :lol: ty davas chlape..
takze ked niekomu poviem vygugluj si to myslim tym pouzi kancelarsky nastroj alebo nedajboze tym myslim groups? od dnesneho dna budem pouzivat vygugluj.com si to, ok? :)

tomasito+ostatni: a aky v tom je problem? ked mame za premiera cloveka, ktory si nevsimol, ze nejaka revolucia vobec bola?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Key5ers0ze napísal:tomasito+ostatni: a aky v tom je problem? ked mame za premiera cloveka, ktory si nevsimol, ze nejaka revolucia vobec bola?
To nie je dobry argument. To je ako keby si ty povedal: Kradnem, pretoze aj ostatni kradnu. To ta neospravedlnuje.
No musime si priznat, ze toto je vyrazny preslap Radicovej, ale ked to mam posudit objektivne, tak aj napriek tomu moze lepsie reprezentovat stat ako Gasparovic.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

kazdy moze reprezentovat stat lepsie ako Ivan Gasparovic, ci uz pan Melnik, Miklosko, Radicova, dokonca i Martinakovu, ktoru dost neoblubujem..
Tomasito
VIP
VIP

Key5ers0ze napísal:tomasito+ostatni: a aky v tom je problem? ked mame za premiera cloveka, ktory si nevsimol, ze nejaka revolucia vobec bola?
IMHO, dost velky, pretoze je prinajmenom paradoxne, ked sa prezidenta SR kandiduje niekto, kto bol proti jej vzniku.

PS: Na tomto fau paux Radicovej tvoje odputavanie pozornosti na Ficov X krat vysvetleny November 89 nic nemeni :roll:
GothaR napísal:ale ked to mam posudit objektivne, tak aj napriek tomu moze lepsie reprezentovat stat ako Gasparovic.
Tvoj nazor, resp. predpoklad, ze by Radicova reprezentovala SR lepsie ako Gasparovic ti nikto neberie a zobrat ani nemoze, no pomenovanie svojho subjektivneho nazoru ako "objektivne posudenie", znie prinajmensom neskormne ; )
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Key5ers0ze u Mikloska by som fakt pomlcal. To by bola hanba jak svina.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

shark - i v porovnani s Gasparovicom??
Tomasito
VIP
VIP

Key5ers0ze napísal:shark - i v porovnani s Gasparovicom??
Dokonca "aj" v porovnani s Radicovou :roll:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Tomasito napísal:Tvoj nazor, resp. predpoklad, ze by Radicova reprezentovala SR lepsie ako Gasparovic ti nikto neberie a zobrat ani nemoze, no pomenovanie svojho subjektivneho nazoru ako "objektivne posudenie", znie prinajmensom neskormne ; )
Mozno to vyznieva neskromne, ale musis zobrat do uvahy, ze Gasparovic neovlada cudzie jazyky, neustale sa mu podari nejaka slovna hracka a hlavne - nikdy som ho nepocul jednoznacne vyjadrit svoj nazor, vzdy iba niekomu pritakava ako papagaj. A myslim si, ze aspon v tychto hladiskach by bola Radicova (a nielen ona) lepsia ako on.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Key5ers0ze Ver mi ze Ano ... Gasparovic aspon sedi ticho. Ale Miklosko by stieral slovensko svojimi katolickymi komentarmi ... A to by bolo Slovensko inac "popularne".

Ked citam toto tak mi je zle ... Ale nie z Radicovej ale z <>nutej KDH ...
Ctené Excelencie,
Centrum pre bioetickú reformu je zmätené mediálnou prezentáciou biskupa Baláža s prezidentskou kandidátkou Ivetou Radičovou, ktorá vyznela ako podpora jej kandidatúre. Pritom úplne opačný a veľmi jasný signál vyslal pred týždňom pápež, keď odmietol fotografovanie s hlavou amerického Kongresu Nancy Pelosi, ktorú na stretnutí rázne napomenul. Spíkerka Kongresu podobne ako Iveta Radičová obraňuje legálnosť potratov, no zároveň sa označuje ako katolíčka.

Iveta Radičová naďalej zastáva názor, že absolútny zákaz nič nerieši, čo je úplne v rozpore s učením Cirkvi. Týmito vyhláseniami odobruje potratovú genocídu, za čo by mala byť riadne a verejne napomenutá vedením Cirkvi, aj keby ju to malo uraziť. Jej genocidálne postoje totiž urážajú nenarodené deti a tých, ktorí obraňujú ich práva.

Absolútny zákaz potratov by na Slovensku zachránil tisíce životov nevinných detí ročne a zabránil by utrpeniu ich matiek. 15-ročný zákaz potratov v Poľsku priniesol nesmierne dobré výsledky: Znížila sa miera úmrtnosti žien v súvislosti s tehotenstvom a pôrodom, miera novonarodeneckej úmrtnosti, miera spontánnych potratov ako i počet maloletých matiek. Za celé obdobie zákazu je známy len jeden prípad smrti ženy v dôsledku nelegálneho potratu.

Zákaz potratov nezastaví každý potrat, lebo sa vždy nájdu ľudia, ktorých ani hrozba trestu neodradí. Ale ani iné zločiny, nelegalizujeme preto, že sa dejú nelegálne, či je to korupcia, znásilnenia, vraždy... Tiež nebudeme legalizovať krádeže, pretože by si mohli zlodeji ublížiť. Aj umelý potrat má byť preto zakázaný, lebo ubližuje žene a zabíja jej dieťa. Úplný zákaz potratov, ktorý CBR presadzuje, zabráni však obrovskému množstvu potratov a bude garantovať právnu ochranu nenarodeným.
Dnes majú predstavitelia Cirkvi na Slovensku historickú šancu verejne sa podstaviť proti podporcom potratovej genocídy, ktorá je ohromnejšia než akákoľvek nacistická, či komunistická genocída. Ročne si vyžiada vo svete 50 miliónov nevinných životov, čo predstavuje o čosi viac ako všetky obete 2. svetovej vojny, ktorá trvala 5 rokov!

Verejne „uraziť“ ľudí ako je Radičová je minimum, čo kresťanská láska vyžaduje. CBR preto úctivo žiada Vaše Excelencie, aby ste pani Radičovú ako aj ďalších verejne známych katolíkov s heretickými postojmi menovite a bezodkladne verejne pokarhali a následne exkomunikovali, ak svoju rétoriku nezmenia. Prosím, nedovoľte, aby podporcovia dnešnej genocídy mohli predstierať, že Cirkev čo i len trochu toleruje túto hrubú nespravodlivosť.
Úctivo,

Ing. Jana Tutková, MA
riaditeľka Centra pre bioetickú reformu
A keby Miklosko vyhral volby tak toto sa niekolko nasobne zosilni. Lebo vsak Slovensko je Cirkevny stat :sok:
Pri tomto sa mi otvara vyskakovacka vo vrecku.

Ohladom polska co spomina ... Tak zas nepodlozene informacie. Papier znesie vsetko. :?
Tomasito
VIP
VIP

GothaR napísal:Mozno to vyznieva neskromne, ale musis zobrat do uvahy, ze Gasparovic neovlada cudzie jazyky, neustale sa mu podari nejaka slovna hracka a hlavne - nikdy som ho nepocul jednoznacne vyjadrit svoj nazor, vzdy iba niekomu pritakava ako papagaj. A myslim si, ze aspon v tychto hladiskach by bola Radicova (a nielen ona) lepsia ako on.
To co ty povazujes za vazny problem u Gasparovica, ja v porovnani s vyhradami voci Radicovej povazujem za malichernosti.... ty naopak. Ja uz som v tejto teme nazor na Gasparovica aj Radicovu napisal- pokial ide o Gasparovica, mna osobne na tych par breptov ako prezident nevyrusuje, pricom ani pocet vlade vratenych zakonov nesvedci o tom, ze by sucasnej vlade zakony podpisoval uz len z principu, a to napriek tomu, ze sa vobec netaji tym, ze ma k tejto vlade nazorovo blizsie ako k vlade predchadzajucej- no nikdy by som si sam svoje hodnotenie nedovolil oznacit za objektivne. Je to vsak samozrejme tvoja vec.
Gothar
Moderátor
Moderátor

ok, prepiskol som to, ale mne sa to zdalo ako objektivne zhodnotenie. Uz to pls uzavrime, nechce sa mi to tu dalej sledovat :)
Napísať odpoveď