Ale prd vobec by neprisli o tolko ludi. A tych co predavaju accounty a goldy by vobec nebola skoda. Hovorim ze nechcem aby WoW dopadol ako d2 ze sa to blizzu vymklo z kontroly (rune hacky atd ak niekto pamata). Radsej by som mal low populaciu bez jebkov co kazdy 2 tyzden menia class a potom whinuju v chate ze im ukradli account a podobneLord PROXI napísal:tvrdsie ?![]()
ved keby daly kazdemu len z DT perma ban za predaj goldou, acc a pod ... tak DT ma popku LOW a dalo by sa nan migrovat zadara ....
a prisly by aj o tych par ludi co este to wowko ako tak drzi ...
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
mohli by ste mi prosim vas niekto naznacit botkami na mape na wowheade kade leti na ofiku bat v tomto q?: http://www.wowhead.com/?quest=11170 
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
aruN
Professional
na niekom to uplne vidno ako sa niekomu tlaci do prdele a mysli ze ked na neho nahovori coolmegaubersexeh slova ze mu da ginv a budu dobri kamaratiLord PROXI napísal:Prandur ostane vzdy TOP hrac DT, TOP GM naj guildy na DT. Bol som snim dakych par BG ( asi sa nudil alebo co ) a ownil tam kadekoho ...:
-
xH4wK
Nazory hracov z DT casto presahuju hranice nasho chapaniaaruN napísal:na niekom to uplne vidno ako sa niekomu tlaci do prdele a mysli ze ked na neho nahovori coolmegaubersexeh slova ze mu da ginv a budu dobri kamarati, top hrac? nie top ale hrac ktory hra pve, tam sa to top vztahuje na skupinu nie na jedinca. Nic proti prandurovi nemam, ale nemohol som si to odpustit nenapisat to sem. Neber si to osobne
moj skromny nazor. btw uz ma dostal unban
Keby vas uz nahodou omrzelo wowko tak pridte hoc aj s celym klanom na tento server. Je sice malicky ale ma super GM ktore sa o neho staraju.
-
Geogomeogo
Light Professional
-
Geogomeogo
Light Professional
-
Lord PROXI
King
no lol .. pchat sa dakomu do prdele ? ne to nemusim, a to ze skill netreba v PVE ? tak to omyl ... prandur a BD si presly vsetky instancie pred BC cize tam to nebolo len o tom prist dakde a po boji sa spitat ci ten boss nemal daku "taktiku" ... cize tym padom myslis ze skill je len o PVP ? tak dalsi omyl ... PVP je teraz len o tom mat DK/PALA a na nicom inom nezalezi ... a mozes byt aj modro/zeleny blb staci poznat spely co zratas na 1 ruke a das hocikoho/hocikde ..aruN napísal:na niekom to uplne vidno ako sa niekomu tlaci do prdele a mysli ze ked na neho nahovori coolmegaubersexeh slova ze mu da ginv a budu dobri kamarati, top hrac? nie top ale hrac ktory hra pve, tam sa to top vztahuje na skupinu nie na jedinca. Nic proti prandurovi nemam, ale nemohol som si to odpustit nenapisat to sem. Neber si to osobne
moj skromny nazor. btw uz ma dostal unban
jerichoo: jj tak to jo, on ma toho obehane trocha viac ako ty ( -> arun ) ..
-
xH4wK
Zvlastne, ludia nadavaju vzdy na classy ktore nevedia dat, za taky cas sa uz ludia mohli naucit ze palacha si staci drzat od tela a to je dost lahke kedze ja osobne ako palach mam len 2 veci ktore mi zhodia spomalenie/stunLord PROXI napísal:no lol .. pchat sa dakomu do prdele ? ne to nemusim, a to ze skill netreba v PVE ? tak to omyl ... prandur a BD si presly vsetky instancie pred BC cize tam to nebolo len o tom prist dakde a po boji sa spitat ci ten boss nemal daku "taktiku" ... cize tym padom myslis ze skill je len o PVP ? tak dalsi omyl ... PVP je teraz len o tom mat DK/PALA a na nicom inom nezalezi ... a mozes byt aj modro/zeleny blb staci poznat spely co zratas na 1 ruke a das hocikoho/hocikde ..
jerichoo: jj tak to jo, on ma toho obehane trocha viac ako ty ( -> arun ) ..
Staci to vediet hrat
Co sa tyka DK, teraz je to nova classa ludia musia prijst na to ako ho pekne davat, preto sa vecsine zda ako nesmrtelny :d
-
aruN
Professional
H@wk napísal:za rogunu stunlock a nemal sancu...
-
xH4wK
Nauc sa citat prosim, reagoval som skor na to o palachovi...aruN napísal:hral si niekedy proti DK/Holy pala? blizz to s DKckami prepiskol, pozri si na wcmku videa kde niektori dementi co hraju klikaju s odozvou 2 sekund na DK ability a crackli 2200 rating, to sa mi zda trocha na <> ez, na Dkcku sa nemas co ucit, spamujes to co ti svieti a das vsetko, maju kurevsku survivabilitu a ability na znizenie dmgu, takze tu sa o skille nebavme
howgh
Zatial co som prisiel vs. dk je ze sa netreba zdrziavat v tych zonach co zvysuju ich dmg spomaluju ta a treba zfearovat alebo nejako sa zbavit peta... a ide v poho dat, inak v 3.1 ich nerfnu ten ich heal nebude moc critnut a par dalsich zmien caka.