Nemôžete udeľovať karmu, pretože Vám to administrátor zakáza

Informácie o software, ankety...
FABi2
Zablokovaný
Zablokovaný

Wi-Fi a Windows XP SP3

Príspevok od používateľa FABi2 »

Mam XP so SP3. A nejde mi Wi-Fi. Na viacerych forach som sa docitalk ze u niektorych adapterov to nejde. Ako to mozem napravit aby to slo?

Mam XP Pro. SP3, CZ, notebook ASUS F5RL, Wi-Fi karta: Atheros AR5007EG

Dakujem
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tieto drivere chvalia na tom danom fore:
http://www.planetamd64.com/index.php?sh ... ntry299958

Treba sa vsak regnut, tak to uz je na tebe :)
FABi2
Zablokovaný
Zablokovaný

Soviet > Bohužiaľ, nepomohlo.
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Skus odtialto vybrat spravni bud 32/64-bit OP system. Ked to dostahujes nainstaluj ten driver cez spravcu zariadeni (device manager) a vyber wifi a daj aktualizovat ovladac.Vyber instalovat zo zadaneho miesta a vyber tu zlozku a uz len ten "sys" subor, malo by to fungovat... :wink:

Link na driver :: http://www.downloadatoz.com/driver/item_261518.html
FABi2
Zablokovaný
Zablokovaný

Andrew007 > Tak som to aj robil. Skúšal som cca 20 ovládačov a ani jeden nič. Proste Wi-Fi karta je nainštalovaná korektne ale nedokáže nájsť žiadne siete. Ževraj je to nejaká chyba vo Windows XP SP3 pretože na Viste mi to ide v poriadku.
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

... :? hmm tak potom jedine skus nahodit novy win napr. z lamiek ciste xp s SP3, ale podla mna kvoli Wi-Fi sa ti moc nebude chciet prehodit win..
FABi2
Zablokovaný
Zablokovaný

Andrew007 >Mám presne taký čístý Win SP3 a nič:(
Blackburn
Star
Star

Príspevok od používateľa Blackburn »

len taka btw otazka, ak je to notebook, mas ju zapnutu na notebooku? mne sa par krat v rychlosti stalo ze wifina bola vypnuta a burlivo som chcel hladat wifi siete a dalsia moznost je, ze ziadna wifi siet v tvojom okoli nieje =)

a este dalsia vec, ja mam podobny typ tvojej wifi karty v notebooku, ona ma samostatny software na vyhladavanie sieti, ten treba vypnut a nastavit predvoleny od MS....
FABi2
Zablokovaný
Zablokovaný

Blackburn > Zasa až taký dement niesom :) Áno mám zapnuté všetko tak ako má byť...
Blackburn
Star
Star

FABi2 napísal:Blackburn > Zasa až taký dement niesom :) Áno mám zapnuté všetko tak ako má byť...
Aj ten software mas vypnuty?

ServicePack s tym podla mna nema nic, nakolko je raz pisana ako podporovana karta, tak podporovana aj bude...
vid. http://www.atheros.cz/
FABi2
Zablokovaný
Zablokovaný

Blackburn > Neinštaloval som žiaden klientský software. Nie som jeden s tých "select all" pri inštaláciách. MáMm inštalovaný len čisto ovládač.

V SP3 je nejaká chyba, ktorá jednoduchu znemožnuje vyhľadávať Wi-Fi siete. Pretože keď som mal len SP2 išlo to tak ako má. A so SP3 si to ani nepípne. Ale napríklad USB adaptér my dokáže vyhľadať sieťe, zasa druhý už nie. Takže to „postihlo“ len niektoré adaptéry...
Blackburn
Star
Star

FABi2 napísal:Blackburn > Neinštaloval som žiaden klientský software. Nie som jeden s tých "select all" pri inštaláciách. MáMm inštalovaný len čisto ovládač.

V SP3 je nejaká chyba, ktorá jednoduchu znemožnuje vyhľadávať Wi-Fi siete. Pretože keď som mal len SP2 išlo to tak ako má. A so SP3 si to ani nepípne. Ale napríklad USB adaptér my dokáže vyhľadať sieťe, zasa druhý už nie. Takže to „postihlo“ len niektoré adaptéry...
Sice nemam presne taky isty typ WiFi karty ako mas ty, ale je tomu podobny... ja mam Atheros AR5007EG Wireless Network Adapter...odinstaluj celu tu wifi kartu, uplne vsetky ovladace zmaz, vsetko co si tam koli nej instaloval, nasledne chod na ten web co som ti pisal vyssie, tam si najdi svoju Wifinu najdi si prislusny system XP 32 bit alebo 64bit klikni na tu zelenu fajku, to ta presmeruje na ich download stranku, tam klikni na download, chvilku cakaj (sitahni to), rozbal, pusti setup, rebootni notebook a malo by to ficat, v tom by mal byt uz aj ten client co som ti pisal taktiez vyssie a v nom prepni na XP manager, tak som to robil ja ked som instaloval XPcko a tiez som mal SP3 a ficalo vsetko fajn, potom som dal Vistu a Vista mi sama nadetekuje niektory hw ovladace.

//edit takze kukam a mam rovnaky adapter ako ty.....takze ti to musi ist...
Prílohy
pridavam screen, aby si veril =)
pridavam screen, aby si veril =)
FABi2
Zablokovaný
Zablokovaný

Blackburn > Nejde to, proste nejde. Akonáhle dám SP3 nejde to. Ak SP2 ide...
Blackburn
Star
Star

FABi2 napísal:Blackburn > Nejde to, proste nejde. Akonáhle dám SP3 nejde to. Ak SP2 ide...
Tak potom ti uz neviem poradit....sorry, podla mna to bude tym clientom...lebo hladal som na googli nejake reporty errorov ci bugov, ale nic tomu podobne som nejako nenasiel.
FABi2
Zablokovaný
Zablokovaný

Blackburn > Nebude to clientom a ani ničím iným. Na SP2 bez clienta/s clientom to ide ako hodinky. Na SP3 s alebo bez ani za toho živého boha... Proste nič. Nechápem tomu...
Blackburn
Star
Star

FABi2: Nedalo mi to, nainstaloval som si VMWare, nainstaloval som si ako virtualny pc Windows XP, nainstaloval som SP3, ziadne ine ovladace len od wifi sietovej karty z cdcka pribaleneho k notebooku, vsetko ficalo. Netusim co ti to sposobuje, ale velmi by ma to zaujimalo...
segenica napísal:Daj si wistu,mozno pojde
prije*** pripomienky si nechaj pre tvojich znamich z POKECU!
FABi2
Zablokovaný
Zablokovaný

Blackburn > Ja tiež netuším. Skúsim ešte nejaké XP SP3 a uvidím...
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

mal som podobny problem s SP3 a ked som to navela spravil neslo mi zmenit MAC addrasu tak som sa na to vykaslal a vratil sa spat k SP2 nejak tie atherosky nejdu pod SP3
Blackburn
Star
Star

hrban: Jeho nezaujima tvoj podobny problem, jeho zaujima jeho riesenie, mohol by si napisat aspon postup ako si to urobil aj ked zmena mac adresy nesla, co ty na to? :roll:
FABi2
Zablokovaný
Zablokovaný

Nakoniec bola „neznáma“ chyba v routry... Mal som po ruke ešte jeden router tak že ho zapojím a vyskúšam či náááhodoou nenájde jeho sieť a našlo. V routry neviem kde bola chyba, doteraz to šlo. A aj na iných kartách mi to išlo. Takže pomohol tvrdý reset na routry a ide to tak ako má... Ale aj tak by ma to zaujímalo prečo to zrazu nešlo keď s routrom som nerobil nič takmer pol roka.
Napísať odpoveď