Ktory super/hypermarket alebo obchod?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Do ktorého super/hypermarketu alebo obchodu najradšej chodíte???

Tesco
48
34%
Hypernova
12
9%
Kaufland
23
16%
BIG Billa/Billa
3
2%
Carrefour
12
9%
NAY Elektrodom
17
12%
Baumax
0
Žiadne hlasovania
COOP Jednota
12
9%
MC Donald's:)
12
9%
Sky Elektro
1
1%

Celkom hlasov: 140

Mek
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Na intraku jedine kamufland, tam chodia vsetci studaci nakupovat, lebo je najblizsie... a potom obcas carrefour, ked treba aj nieco ine v tom dubni vybavit. Ale tam maju drahsie.
No a minuly tyzden som bol v kamuflande dvakrat a dvakrat sa mi stalo, ze mi zauctovali viac, nez som mal nakupene, tak som to musel zaplatit a prebytok mi vratili na informaciach... zaujimave, ze sa to stalo 2x po sebe a predtym roky nic... neviem co si mam o tom mysliet :?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Bolldar napísal: když jsem jezdil po Evropě tak jedině Carefour..
Pred par rokmi kupili Carrefoury Tesco... mali kupit aj u nas na Slovensku, ale protimonopolny urad nepovolil.

k teme: najcastejsie v Hypernove, kedze to mam najblizsie k intrakom, najradsej v Tescu, je to fajn prostredie a ceny mi pridu o cosi nizsie nez v Hypernove.
Nemam rad Kaufland a Lidl, maju na hovno vyber, a ked clovek nechce tie ich hnusne vlastne vyrobky, tak ho vyjde nakup este drahsie ako v beznom retazci.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

CBA aka NitraZdroj. To je tu blizko pri intraku... malokedy mam nervy ist nakupovat do TESCa, ci uz velkeho alebo maleho, nielen preto, lebo to mam dost od ruky ale aj preto lebo neznasam cakanie pre pokladnou a system (ne)doplnania tovaru... ale za to moze asi moje posledne zamestnanie...
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

Tak ja chodím len do Madarska na nákupy a tam je to obchod Auchan je to rakúsky obchod. Ale na Slovensku je to Carrefour málo kamery taže chápete,ale raz som tam videl jedného chlapca kt. chytili SBS-kari ta ma to trochu skrotilo.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

lacijawa napísal:raz som tam videl jedného chlapca kt. chytili SBS-kari ta ma to trochu skrotilo.
Nemáš sa čoho báť.. keď Ťa zmlátia pod obraz boží, tak na súde to vyhráš Ty.. http://www.korzar.sk/clanok.php3?sub=21.3.2009/75083K
Napísať odpoveď