Potrebujete poradit s kupou notebooku? Napiste sem

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

manager666 napísal:to Runes:
Najvykonnejsi 13" NB do 1000€ som nasiel tento Asus...

A co sa tyka tej Toshiby, ked sa ti tak pacila A300vka,tak zober A350tku, co je to iste,len ma vacsi display(16" vs. 15,4")
hh diky za ochotu :-D tu 350 som kukal ale to je uz velke to nenarvem do ruksaku preto somcel 15,4 max
a ten asus som kukal aj ja ale zasa to je na objednavku a mal som skor na mysli kuknut aj mimo alzy bo tam si to viem natukat aj sam ale inak moc shopov neznam

viete dakto de predavaju toshibu M800-11P lebo google mi to nechce povedat
manager666
Star
Star

Príspevok od používateľa manager666 »

Ako nahradu tej Toshiby by som si vedel predstavit aj tento nadupany Asus,ale stoji vyse 1093€,co je asi nad limit...
Co sa tyka toho 13,3",ktory nemaju na sklade,tak vhodny by bol aj tento lacnejsi Asus.
---to je vsetko z alzy :D .
Dalej dobre shopy su shark,sofos,datacom,etc...
Napr. na sharku som nasiel tento Asus,ktory je vykonovo aj cenovo presne rovnaky ako A300vka.
Pohladaj si podla seba...shopy som ti napisal
:wink:
porast
Novice
Novice

hh

Príspevok od používateľa porast »

a co hovoríte na tento book? http://www.alza.sk/hp-pavilion-dv5-1155ec-d113011.htm
len tá operačná pamäť sa mi nezdá (3 (2 +1) GB DDR2 667 MHz )
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No veľakrát v tejto téme bolo spomínané, že Paviliony sú nešťastné notebooky a majú veľkú poruchovosť. Asi by som sa skôr obzeral po inej značky, príp. iných modeloch od HP.
manager666
Star
Star

to Porast:
Co je take divne na 2+1GB RAM ? :)
A co sa tyka tvojho vyberu...nevybral si si prave najlepsi notebook v takej cenovej relacii. Do tej ceny sa da vybrat s lepsou grafikou, napriklad tento Asus M51TA..teda pokial nie si zaujaty voci AMD procesorom... 8)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

manager666: Si nejaky fanusik znacky Asus? Ine modely ako Asus som tu zatial tusim od teba ani nevidel. A ked uz si niekto moze vybrat notebook do 1000 euro a ty mu poradis low-end, troska na zamyslenie podla mna. Neviem ci by som taku ciastku dal do takejto znacky.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Asus je lowend? Ty sa prosim ta zobud zo sna, taky drist som uz dlho nepocul.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Nezijem v sne Gangy. Pre mna je Asus porovnatelny so slabsimi znackami. IMHO sa na nejake tie HP, Toshiby nechyta.

Musis kazdeho zje*at ked nema taky nazor ako ty?
manager666
Star
Star

ou...tak maniak do tejto znacky nie som, ale vela Asusov mi preslo rukami...podla mna Asus vobec nepatri k low-end znackam...Kludne mozem poradit aj Dell alebo Lenovo, ale tie do 1000€ budu low-end vykonovo, oproti Asusu,Toshibe,etc... Cize ked niekto nepotrebuje servisneho technika mat na druhy den doma :lol: , tak preco mu to radit...
ja sam mam notebook za 1000€ a hadaj akej znacky je...ziaden Dell,Lenovo ani Toshiba to nie je...ale MSI...o ktorej si tu snad ani nik dobre nic nemysli...ale ja potrebujem cisty vykon a nie aby bol zo zeleza a vydrzal pad z metra, kedze sa on staram ako by bol vlastny(kedze aj je 8) )...
Ja len sa snazim poradit co najvykonnejsi do zvolenej cenovej kategorie, preto radim Asus, MSI a Toshiby..ine ani nie, pokial si to clovek dopredu neda do podmienok...

p.s. neradim len asusy..hned na tejto strane som poradil aj msi aj toshibu a350 :lol: 8)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

No ok to su 2 ine modely. Ale aj tak, opracovanie sa neda porovnat s inymi znackami. Dizajny u Asusov su podla mna fadne az na tie vyssie modely ktore stoja 50 tisic a viac. Nebudem sa tu s nikym hadat.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

yazoo napísal:Nezijem v sne Gangy. Pre mna je Asus porovnatelny so slabsimi znackami. IMHO sa na nejake tie HP, Toshiby nechyta.

Musis kazdeho zje*at ked nema taky nazor ako ty?
Zjebavam len tych ktori pustaju take reci ze ma napina na zvracanie. Ked si nazor utvoris vlastnymi skusenostami, nielen domnienkami ci recami ktore sa k tebe dostanu, mas pravo ho vyjadrit. Dovtedy bud ticho a pockaj si kym nejake skusenosti s asusmi nenadobudnes. Lebo evidentne nemas ani jednu.
lucas03
Darca
Darca

Príspevok od používateľa lucas03 »

mozte aj mne poradit nejaky notebook do 500 eur? Nechcem ho na hry, na tvorenie stranok a pozeranie filmov. NOtebook bezi od rana do vecera, takze by mal byt stabilny a kazit sa co najmenej.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

tak toto by ti malo stacit http://www.alza.sk/fujitsu-siemens-amil ... 102731.htm ked ma byt na filmy tak minimalne ta 15,4 . Akurat ze ma len 2usb a na dnesne pomeri maly disk. Na FS som dake staznosti nepocul ale pokazit sa moze vsetko jedine co viem zekamaratovi siel disk do vecnych lovist. Taktiez nema pisany video vystup.

Pripadne toto http://www.alza.sk/acer-extensa-5620-5b ... 110182.htm ma vela portov a osobne proti acerom nic nemam pokial teda bude sediet doma a nebudes ho prenasat . Ma S-video co je plus mozes nahodit na 99% TV taktiez ma BT Wifi Irda 4 usb celkom dobru klavesnicu akurat zeslabsi procesor. Mozno je acer o dacokazivejsi ale zasa servisbol spickovi zavadu mi odstranili a do 3 dni som mal book naspat 1den som reklamoval 2 den servis 3 den mi volal UPS kedy mi ho privezie a kam :-) cize maximalne 4 dni kebyze reklamujes dakedy vecer. Teda pokial fakt nebudes dako nicit tak ten acer by som zobral
o jeho grafe si mozes kuknut tu http://www.notebookcheck.net/Intel-Grap ... 176.0.html
lucas03
Darca
Darca

prenasal by som ho pravidelne do skoly. Hardisk mi staci aj 100 GB :D , kedze mam externy a vsetko tam zalohujem. A monitor mam aj teraz 15,4 a taky aj chcem, dik, pozrem teda podrobnejsie tie notebooky
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

lucas03 napísal:prenasal by som ho pravidelne do skoly. Hardisk mi staci aj 100 GB :D , kedze mam externy a vsetko tam zalohujem. A monitor mam aj teraz 15,4 a taky aj chcem, dik, pozrem teda podrobnejsie tie notebooky
tak pokial nanho kupis neoprenove puzdro tak by to malo byt ok :-) lebo neviem akoterazale moj mal len ten problem ze strasne makke plasty cize pri kazdom naraze ho to bolelo ale ja som ho nosil v treksportackom eigerovi co neni stavane na notebooky
lucas03
Darca
Darca

ja nemam tiez tazku na notebook. Ten acer moc nechcem, ta toshiba nema grafiku(integrovanu). Ale dik
//ale ako pozeram tak do 500 ne-integrovanu asi nenajdem.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

sikulak:-D ani nedufaj. A ako necem ti nanutit ten acer ale neviem ono acer sa vysvihol ako ja fakt nemozem nanho zleho slova povedat ako znicil som ho ale ja somho fakt nicil dake dellko by omoc viac nevydrzalo lebo z toho aceru chybaju dake veci a on si ide :-D dalej sak vlastne ted som nanom no :-D napr dostal aj pestou do displaju a fici len ked zozadu pritlacis nadisplaj tak sa zobrazia pretlacene hanky inak ich neni vidiet :-D (to bolo z cias mojich programatorskych pokusov)
eureka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa eureka »

prosim poradte mi z kupou notebooku cena by mala byt max 770,00 €
na ktorom pojdu dobre filmy a nejalka ta hra dakujem za odpovede monitor 15.4" as 16" hra no napriklad farcry 2 prenasat ho budem a baterka no to neviem jak drzia kedze som notebook nemal este
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

eureka napísal:prosim poradte mi z kupou notebooku cena by mala byt max 770,00 €
na ktorom pojdu dobre filmy a nejalka ta hra dakujem za odpovede
hra jaka hra nhl96 abo FARCRY2 :-D kolko by mal dat na baterke aky dysplaj, budes ho prenasat abo bude sedet hlavne na stole ......
manager666
Star
Star

to eureka:
Ja by som volil medzi MSI EX623X-078CZ a ASUS M51TA-AS028C.
Oba splnaju tvoje poziadavky na jednicku, avsak skor by som bral to msi.
:wink:
Napísať odpoveď