ROCCAT Gaming mouse/keyboard

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Smoake
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

ROCCAT Gaming mouse/keyboard

Príspevok od používateľa Smoake »

dnes som na progamingshope narazil na tieto dne novinky:
ROCCAT Kone Gaming Mouse link: http://www.progamingshop.sk/roccat-kone ... 33459.html
a
ROCCAT Valo Gaming Keyboard link: http://www.progamingshop.sk/roccat-valo ... 33462.html

co sa tyka tej mysi je uplne nadherna len aj dost draha (2490sk) a co sa tyka tej klavesnice tak toto som este nevidel,.. kopa pridavnych klaves, display, podsvietenie co viac si moze hrac priat,... zase az na tu cenu (3290,-Sk)
Co na nu hovorite?
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

minule som zahliadol na pgshope tu mysku a pacila sa mi no klavesnicu som si ani nevsimol no vidim to tak,ze super... mat 3300zbytocnych prachov berem to... alebo keby boli obe bezdrotove ako set by sa mi ratalo... ale paradicka kazdopadne oboje - som zvedavy ako sa presadia v konkurencii logitech/razer
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Hmm mozno dalsie zeliezko v ohni hernych mysiek, no ja by som si ju nekupil, nieze by som bol zaujaty ale ergonomia mi vadi na prvy pohlad, viem ze by mi nesedela. Ale tak je dobre vidiet aj niekoho ineho, kto a snazi ponuknut kvalitu, uvidime co povedia vlastnici :)

//este maju aj polozku :P
http://www.progamingshop.sk/roccat-sens ... ers_id=187
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

ta myska vyzera zaujimavo otazne je ako sadne do ruky...a ta klavesnica na moj vkus az moc klaves na vyse ale ak by som vedel vyuzit tie makra preco nie :-) momentalne mam microsoft reclussa a logitech g5 a som celkom spokojny :-)
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoake »

tak ta spolocnost ROCCAT to teda zobrala zhurta, rovno klavesnica, mys, podlozka 8) ako tak citam ake funkcie ma ta myska tak schuti som sa zasmial na tom ze tam je 5 LEDiek ktore ktorym sa da menit farba(lol naco je toto komu :lol: ) a kto vyzuzije 10 tlacitok?nik ja mam 4 programovatelne a to vyuzivam max. 2
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ma niekto Roccat Kone? Trebalo by mi novu mys a povedal som si, ze uz zainvestujem do niecoho kvalitnejsieho....kone sa mi hrozne paci, no cital som uzivatelske recenzie, ze sa kazdemu serie kolecko...co je na tom pravdy?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Neviem, ja asi ostanem verny Logitechu stale. :) G15 + MX1000.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

To je pekne....ale mne ide o Roccat Kone....vyzera paradne....chcem byt niecim inym...kazdy ma Razerku, tak ja chcem Roccat :P
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Roccat je kvalitna znacka, no este taka novsia oproti ostatnym.. hlavne Logitech a Razer co sa tyka mysiek... neurobis chybu ak si ju kupis :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Nj o to ide...je to novinka na trhu....vela firiem ktore produkuju pro gaming veci nieje....daju sa popocitat na jednej ruke.

Lenze na overclockers.co.uk som cital nazory:
...This was the best mouse i have used up until the scroll wheel failed...
...Bad points - this is my second one - Mouse wheel collapsed in 1 week....
...After only 3 weeks the scroll wheel is as lifeless as a mouse caught....
However ... becareful with that ..wheel ... it breaks...
Potom som pozeral videjka na youtube......
JUST RETURNED THIS MOUSE IT IS NOT THAT GOOD IT HAS MANY ERRORS I DONT RECOMMEND TO BUY THIS MOUSE GO WITH THE RAZER SERIES.

THE SENSOR AND SCROLL IS FUCKED UP RETURNED IT TWICE NOW I HAVE THE RAZER LECHESIS.

Tak toto ma zneistilo....myslis, ze takto sa spravaju iba niektore kusy? Alebo nejaka vyrobna chyba celkovo?

BTW// Dnes som si vsimol, ze tu mame novy Roccat produkt....su to 5.1 sluchadla....
Viac info: http://www.roccat.org/Products/Products/ROCCAT-Kave/
salami
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa salami »

pripadnu kupu poriadne zvaz.
je to novy produkt, od novej firmy a ma "novorodenecke" chyby. napady navrharov su dobre, ale realizacia v praxi byva podmienena velmi vela faktormi, ktore sa nedaju dopredu vsetky odhadnut. mam ju od 24 januara a v pondelok som ju poslal do pgs na reklamaciu, ano koli kolecku. cize odpoved na tvoju otazku: je to vyrobna vada, zalezi len na tom, ako casto kolecko pouzivas. kone ma dost veci, kt su u konkurecie skratka dotiahnute dalej. za tu cenu si vies s dostatocnou rezervou vybrat z kopy inych modelov.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Hm tak niesom rad.....zajtra mi ma prist...aj s podlozkou Taito... no ale uvidime...riskol som to...stalo ma to pomerne dost....bude ma mrziet ked sa nieco pokasle...ale povedal som si, ze keby nahodou nieco odislo, tak ju poslem spat a poziadam o Lachesis.
salami
Medium Expert
Medium Expert

nj taketo riesenie zvazujem aj ja, len neviem ako sa k tomu v pgs postavia. ked to kolo odyde znova a to je pri razancii s akou ho pouzivam dost mozne, skusim stastie. chcel by som zanu mx518 a nejake servepetichy za zvysok dukatov. predsa len mal som x rokov 510...
drewodrewo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drewodrewo »

po vizuálnej stránke...zaujímavé hmm dá sa
ale nie som si istý či sa do takýchto vecí oplatí investovať....ale koľko ľudí toľko chutí....
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

salami napísal:nj taketo riesenie zvazujem aj ja, len neviem ako sa k tomu v pgs postavia. ked to kolo odyde znova a to je pri razancii s akou ho pouzivam dost mozne, skusim stastie. chcel by som zanu mx518 a nejake servepetichy za zvysok dukatov. predsa len mal som x rokov 510...
A este otazka....co konkretne sa s tym koleckom stalo? Nedalo sa s nim tocit? Nedalo sa s nim kliknut?, alebo co?

//autoeditácia príspevku ( 25 Mar 2009, 19:48 )
No....dnes som dostal zasielku... :oops: Som sa zamiloval na prvy pohlad....to je nadhera...boze chran aby sa mi s tou myskou nieco stalo....to by ma sralo dost.
Fakt je nadherna, podlozku som si kupil Taito.....tiez pecka...krasne sa po nej myska klze, je to tichucke....fajne velka podlozka. Prvy den...niet co vytknut...dufam, ze to tak bude stale.
drewodrewo napísal:...nie som si istý či sa do takýchto vecí oplatí investovať....ale koľko ľudí toľko chutí....
Neboj, 70e by som nedal ani ja....pekne krasne si ju na Slovensku predrazuju....zdaleka som za nu nezaplatil tolko....
:wink:
salami
Medium Expert
Medium Expert

stalo sa to ze kolecko prestalo klikat pri pohybe horea dole. skratka islo uplne volne a blo cele nejake rozhrkane(viac ako ked bola nova). a co horsie ten pohyb mys ani nesnimala. ale som spokojny. reklamacia trvala 4 dni. v pondelok som to poslal a v stvrtok som si v schranke nasiel listok z posty. vymena kus za kus.
a schvalne zadel, kolko stala?? a kup[oval si ju v asde :P ?
aj hejt fookin inglend, houp sam dej it wil dravn in e sii ^^
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Ale hovno v Asde.... :D Ty si svoju kupoval v masiarni?

Objednal som si ju z overclockers.co.uk mys ma stala 48libier plus postovne....a podlozka Taito ma vysla na 9libier plus postovne.
A som s tym hrozne spokojny....len cakam kedy prdne to kolecko...
salami
Medium Expert
Medium Expert

ako som pisal dostal som novu. a tato ma kolo vpohode. na tej predtym som kolecko nevedel zatlacit(ako prostredne tlaciko myslim), bez toho aby som ho nestlacil aj do strany a takto to bolo od novoty. mozno som narazil na zly kus, alebo tie prve serie to mali spravene inak. zatial slape dobre, keby sa nahodou znova daco stalo, napisem sem
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Ok takze uz to je vyse mesiaca....myska je perfektna....zatial ziadne problemy, ani minimalne, s koleckom vobec nic, vsetko fici....myska krasna, dobre sa drzi, krasne sa klze po podlozke Taito...tichucko a hladko....proste pecka....oplati sa podla mna... :wink:
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

bracho robil na to recenziu, takze mozes okuknut tu
Napísať odpoveď