Nas buduci prezident
http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=1131509#1131509
Ak je to, ze citujem sameho seba proti pravidlam fora, tak sa ospravedlnujem. Celkom by ma ale zaujimala reakcia tych, ktori vidia v Gasparovicovi "otca statu".
Pozn.: nejde mi o jeho ociernenie, ani o podporu Radicovej, len uvadzam fakty a ziadam nejake reakcie, vysvetlenia..ako sa k tomu mam vlastne ja, ako niesty obcan, mam vlastne postavit na zaklade skusenosti a nazorov skusenejsich obcanov...
// Nabuduce radsej uved odkaz na tvoj prispevok- niekto by to totiz mohol vyhodnotit ako spam a tvoj prispevok bez upozornenia zmazat. Upravil Tomasito
Ak je to, ze citujem sameho seba proti pravidlam fora, tak sa ospravedlnujem. Celkom by ma ale zaujimala reakcia tych, ktori vidia v Gasparovicovi "otca statu".
Pozn.: nejde mi o jeho ociernenie, ani o podporu Radicovej, len uvadzam fakty a ziadam nejake reakcie, vysvetlenia..ako sa k tomu mam vlastne ja, ako niesty obcan, mam vlastne postavit na zaklade skusenosti a nazorov skusenejsich obcanov...
// Nabuduce radsej uved odkaz na tvoj prispevok- niekto by to totiz mohol vyhodnotit ako spam a tvoj prispevok bez upozornenia zmazat. Upravil Tomasito
Väčšina tých, čo pôjdu hlasovať?tominokk napísal:gasparovic bol komunista, dalej kolaboroval s meciarom pri jeho rozkradani ved vieme o com hovorime...je to jednoducho cierna minulost hzds...a teraz robi babku ficovi...kto chce takeho prezidenta?!
Tak ti prajem aby si ten pocit naozaj mal aby sa z nej nevyklulo nieco ine a aby si potom na nu nenadaval ako na sucastneho prezidenta...pretoze teraz ako kazdy naslubuje hory doly kazdy sa ukaze v tom najdokonalejsom svetle...ludia maju pocit ze je stale zle preto chcu zmenu ale niekedy ta zmena moze viest aj k horsiemu...brm napísal:Budeme mať lepší pocit, že nás reprezentuje niekto normálny (po 17 rokoch by si Slovensko normálneho prezidenta už naozaj zaslúžilo).. čo iné očakávaš od prezidenta Ty? V čo si dúfal, že sa budeš mať lepšie, keď si hlasoval za svojho kandidáta? (ak si vôbec hlasoval, vo štvrtok si ešte nebol rozhodnutý)
Ja som nakoniec nevolil ale druhe kolo pojdem volit Gasparovica a to iba z jedneho primitivneho dovodu-aby sa nemenil prezident=aby dalsi chmulo nedostaval dozivotnu rentu a dalsie vyhody na ktore si musi obycajny clovek zarobit poctivou pracou a nie iba peknymi recami ktore chcu ludia pocut...
Gasparovic bol v strane par mesiacov, v obdobi demokratizacneho procesu v CSSR, ked mnohi ludia vstupovali do strany, aby s nadejou podporili politiku lidra prazskej jari Alexandra Dubceka. Po vpade vojsk Varsavskej zmluvy Gasparovica- podobne ako mnohych inych podporovatelov idei prazskej jari- zo strany vyhodili a odvtedy jej clenom nebol. Pritom to, ze za sefa svojho volebneho teamu si Radicova vybrala niekdajsieho hovorcu prezidenta Rudolfa Schustera, cloveka, ktory dobrovolne radil spickovemu komunistickemu kadru v jeho narcistickych eskapadach, byvaleho komunistu Jana Fulleho, ti zjavne nevadi.tominokk napísal:gasparovic bol komunista
Tento narod cim dalej tak tym viac je ženskejší
buziik na kazdom kroku, zeny su pomaly aj hlavou statu, vidiet ze niektori ludia si nevedia udrzat ani v domacnosti zenu na uzde a nie len tam svami vytoci zenska ale vy sa nechate vytocit aj vo volbach, keby prislo k vacsiemu sporu medzi slovenskom a madarskom co by spravila taka Radicka? Len by sa zlakla a utieklam, nechala by racsej rozhodovat vladu ako keby ktomu mala povedat nieco svoje a aj keby nieco povedala tak by to bola skor pochvala ako kritika 
mf kto je sef volebneho timu, ale to ze bol komunistom nepopries, dnes som sa bavil s jednym panom ktory v tych casoch zil a gaspa nebol len poskokom na par mesiacov
//autoeditácia príspevku ( 22 Mar 2009, 22:52 )
//autoeditácia príspevku ( 22 Mar 2009, 22:52 )
je* rana ked sa ti nepacia zeny daj sa na muzov, a lebo gaspa je fest rozhodny dpc ved nevie ani ako sa vola tato krajina a ze slovinsko:DLukas.229 napísal:Tento narod cim dalej tak tym viac je ženskejšíbuziik na kazdom kroku, zeny su pomaly aj hlavou statu, vidiet ze niektori ludia si nevedia udrzat ani v domacnosti zenu na uzde a nie len tam svami vytoci zenska ale vy sa nechate vytocit aj vo volbach, keby prislo k vacsiemu sporu medzi slovenskom a madarskom co by spravila taka Radicka? Len by sa zlakla a utieklam, nechala by racsej rozhodovat vladu ako keby ktomu mala povedat nieco svoje a aj keby nieco povedala tak by to bola skor pochvala ako kritika
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Plny suhlas s Brm-om
Tomasito nic proti tebe ale ty beres jej peticiu ako Hruby zlocin ... Ze nechcela aby vzniklo Slovensko.
Ano z praktickeho hladiska nechcela aby vzniklo slovensko. Ale z realneho nechcela aby sa Slovensko odlucilo od CeskoSlovenska, Mimochodom ako dost vela ludi. Bohuzial rozhodnutie padlo vo vyssich sferach.
Ad Vysledky ... Som spokojny ze rozdiel bol tak maly ... A v druhom kole idem volit jednoznacne ju.
Gasparovic je strasny dement. Ten jeho prejav na TA3 okolo Polnoci
Kur*a ... Vyjadrovanie v bode mrazu ... Pletie si kanalizaciu z industrializaciou ... Proste hroooooza. A este tie slova z vysledkom som spokojny ... to sa dalo cakat
. Zaviezt hnojom a zakopat
//Este precitam ... Teraz som sa dostal len k diskusii s brm-om. Tomorow
Tomasito nic proti tebe ale ty beres jej peticiu ako Hruby zlocin ... Ze nechcela aby vzniklo Slovensko.
Ano z praktickeho hladiska nechcela aby vzniklo slovensko. Ale z realneho nechcela aby sa Slovensko odlucilo od CeskoSlovenska, Mimochodom ako dost vela ludi. Bohuzial rozhodnutie padlo vo vyssich sferach.
Ad Vysledky ... Som spokojny ze rozdiel bol tak maly ... A v druhom kole idem volit jednoznacne ju.
Gasparovic je strasny dement. Ten jeho prejav na TA3 okolo Polnoci
Kur*a ... Vyjadrovanie v bode mrazu ... Pletie si kanalizaciu z industrializaciou ... Proste hroooooza. A este tie slova z vysledkom som spokojny ... to sa dalo cakat
//Este precitam ... Teraz som sa dostal len k diskusii s brm-om. Tomorow
Ako zlocin nie. Neprehanajme ; ) Avsak ako paradox a mozno aj svetovy unikat urcite. Taketo nieco sa totiz len tak nevidi.Shark NX napísal:Tomasito nic proti tebe ale ty beres jej peticiu ako Hruby zlocin ... Ze nechcela aby vzniklo Slovensko.
Pokial si vsak cital moje prispevky v tejto teme, dobre vies, ze moje vyhrady k Radicovej nespocivaju len v tomto probleme.
Ja by som tuto dlhociznu diskusiu zhrnul takto ... nebolo koho volit... a v drhom kole idem volit mensie zlo.
Ad - Stary ujo uz ma dozivotnu rentu - bol sucastou Meciarovej vlady, bol snim ruka v ruke, az po bod kedy si skocili do vlasov. atd ...
Radicova nie je svata ale vypadky pamate este nema, uz sa uci dufam aj cuzdi jazyk, a pliest "si jablka s hruskami dufame nebude".
Prezident by mal byt IMO clovek s diplomatickymi skusenostami, aspon u nas pretoze pri riadeni statu ak ma pamat neklame vetuje len zakon, a vyhlasuje stav vojny z tych dolezitych funkcii ... takze je taky tvz. "maskot" a maskot by mal reprezentovat ... Vedel by som si tam predstavit takeho Kubisa alebo "Flinstona" .
Ad - Stary ujo uz ma dozivotnu rentu - bol sucastou Meciarovej vlady, bol snim ruka v ruke, az po bod kedy si skocili do vlasov. atd ...
Radicova nie je svata ale vypadky pamate este nema, uz sa uci dufam aj cuzdi jazyk, a pliest "si jablka s hruskami dufame nebude".
Prezident by mal byt IMO clovek s diplomatickymi skusenostami, aspon u nas pretoze pri riadeni statu ak ma pamat neklame vetuje len zakon, a vyhlasuje stav vojny z tych dolezitych funkcii ... takze je taky tvz. "maskot" a maskot by mal reprezentovat ... Vedel by som si tam predstavit takeho Kubisa alebo "Flinstona" .
Vždy som dostala od nej len silné nie, vyčíta Martináková Radičovej
... aby sa ta arogancia Radicovej nevypomstila- nie len v prezidentskych volbach.
V jednom vsak Zuzana Martinakova specialne trafila klinec po hlavicke a tesim sa, ze to konecne nahlas niekto povedal:
Tym, ze si Martinakova dovolila otvorene kritizovat Dzurindovu politiku, nie len ze jej neostalo ine ako SDKU opustit, ale musi sa zmierit s tym, ze jesitny Dzurinda Radicovej jednoducho nedovoli, aby s nou vstupovala do akychkolvek rokovani. Hold,...
... aby sa ta arogancia Radicovej nevypomstila- nie len v prezidentskych volbach.
V jednom vsak Zuzana Martinakova specialne trafila klinec po hlavicke a tesim sa, ze to konecne nahlas niekto povedal:
- Radičová šíri myšlienky šéfa SDKÚ Mikuláša Dzurindu a predsedu SMK Pála Csákyho namiesto toho, aby hovorila vlastné názory.
Tym, ze si Martinakova dovolila otvorene kritizovat Dzurindovu politiku, nie len ze jej neostalo ine ako SDKU opustit, ale musi sa zmierit s tym, ze jesitny Dzurinda Radicovej jednoducho nedovoli, aby s nou vstupovala do akychkolvek rokovani. Hold,...
Vies, p4ra, na rozdiel od teba, ja som clovek, ktory zvykne mat na vec vlastny nazor, clovek, ktory si nemysli to, co sa mysliet odporuca, alebo co sa mysliet oplati. Viem, ze si s tym svojho casu maval problem, no uz si si na to u mna mohol zvyknut. Akokolvek, vacsina prispievatelov v tejto teme ma nejaky nazor- ci uz viac, alebo menej kriticky, ci uz vlastny, alebo ten ktory si takmer do bodky nechaju nadiktovat mediami. Kedze zo vsetkych tychto prispievatelov som ta zaujal prave ja, na tvoju otazku k teme odpoviem len kratkym resume toho, o com som tu doteraz pisal: I ked Gasparovica nepovazujem za ideal, v 2. kole dostane moj hlas prave on (v 1. kole som volit nebol). A preco prave Gasparovic? Pretoze ho povazujem za lepsieho kandidata ako Radicovu. Pokial ide o konkretne dovody, o tych som tu myslim k dnesnemu dnu napisal pomerne dost.p4ra napísal:Tomasito, ty na kazdeho nieco mas, kazdeho svojim sposobom kritizujes, nikto nema spravny nazor. Tak mi povedz, len som naozaj zvedavy, ze koho si volil ty? Resp., kt. strana je tebe blizka. Dik.
gasparovic je obycajne spinave hovado, aj tatko meciar nanho povytahoval pekne veci .. a nehladiac na to je to bohuzial uz senilni tupec ktory nevie povedat jednu vetu.. tak nech si uziva svoju dozivotnu prezidentsku rentu a strati sa z oci nech nerobi hanbu
k radicovej mam vyhrady, ale myslim ze v porovnani s gasparovicom, proste nie je o com.. urcite bude plnit reprezentativnu funkciu lepsie, o tom nemam pochybnosti..
ale smeracikovia musia poslusne volit gasparka hahaha, lebo nic s modrejsou reklamou cez ich uzke priezory apriorne neprejde, tak len smelo do toho vy ovce, a aspon tu nehrajte divadlo ze zvazujete obidvoch.. lebo je to 
k radicovej mam vyhrady, ale myslim ze v porovnani s gasparovicom, proste nie je o com.. urcite bude plnit reprezentativnu funkciu lepsie, o tom nemam pochybnosti..
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
V nedelu na obed som zachytil relaciu tusim na STV, hostom bol Gasparovic a Radicova. Gasparovicove prve slova sa mi zdali dost trapne a neuvazene, rovnako ako aj jeho dakovania a obhajova hlasov a rec pre dalsie kolo. Klinec vsak bola otazka od redaktora, ktory zrejme ani sam nevedel co sa chcel opytat. Zrejme narazal na situaciu z pred par mesiacov, ked novinari diskutovali o tom, ze ked niekto ziska 50 percent hlasov, ci je potrebny tento pocet zo vsetkych volicov alebo len z ucastnenych, aby nebola potrebne druhe kolo volieb. Tak sa redaktor spytal nieco taketo:
-Pan Gasparovic, keby ste ziskali 50 percent hlasov, obratili by ste sa na Ustavny sud???
-Prepacte pan redaktor, nerozumiem otazke.
-Pojdeme teda dalej...

-Pan Gasparovic, keby ste ziskali 50 percent hlasov, obratili by ste sa na Ustavny sud???
-Prepacte pan redaktor, nerozumiem otazke.
-Pojdeme teda dalej...