hladaju vas.kam pojdete?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Mifo83
Novice
Novice

hladaju vas.kam pojdete?

Príspevok od používateľa Mifo83 »

ide o jedneho kamosa.ak vas hladaju slovenski policajti.kam by ste isli?Mexiko,amerika,azia,panama?ak odpisete napiste aj dovod preco by ste tam sli.odpoved nieje potrebna,ale ked sa nudite mozete pridat nazor.
nema slovensku narodnost,je cech ale na slovensku zije nejaky cas,asi 10 rokov
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa heker »

Predsa tam, odkial by ho nemali vydat. Mozno nejake Kajmanske ostrovy, Panama (zrejme viacej statov by sa dalo vyclenit z Juznej ci Strednej Ameriky).
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

podla toho zaco ho hladaju a na kolko moze ist do basy.. ak dozivotie. .tak nech neriskuje a ide co najdalej..argentina a pod.
par chalanov.. ktory mali toho dost na rovasi a nic dobre by ich tu necakalo isli do usa su tma bez povolenia.. ale kym nieco nespravite tak vas nevyhostia :) a ak nieco male ako pol roka by som siel asi sadnut nech mam potom pokoj
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Najjednoduchsie to bude vziat na vychod. Neviem, ci ten chalan ma dost kesovice, ale na zapad to bude chciet viac penazi, mozno novu identitu atd.. Predsalen Unia, kontroly. Ked uz ale prejde na Ukrajinu, tak moznosti je milion. Rusko, Kazachstan. Odtial do Ciny, Hong Kongu.. Sice neviem, co spravil, ale ja by som na zapad nesiel urcite. Aspon zatial.
Nobish
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Nobish »

jednoznacne do mexika tam ho nemozu slovensky zeleny chytit anz ho stamat zobrat.A co urobyl ak sa mozem spytat?Krades?
Mifo83
Novice
Novice

Bitka,lenze bol v podmienke.Nikomu vaznejsie neublizil,iba napadnutie a z toho sa zrejme uz nevykruti.nieje to ziadny grazel len mu obcas prepne ale inak je to velmi pohodovy clovek
co sa tyka financneho stavu tak sa najdu ludia ktori by ho podporili

lenze keby bol dakde v mexiku a bude mat vsetko falosne a kompetentni by to zistili,isiel by sediet do mexika do basy?isto by si ho preverovali
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Mifo83 napísal:Bitka,lenze bol v podmienke.Nikomu vaznejsie neublizil,iba napadnutie a z toho sa zrejme uz nevykruti.nieje to ziadny grazel len mu obcas prepne ale inak je to velmi pohodovy clovek
co sa tyka financneho stavu tak sa najdu ludia ktori by ho podporili

lenze keby bol dakde v mexiku a bude mat vsetko falosne a kompetentni by to zistili,isiel by sediet do mexika do basy?isto by si ho preverovali
Jednym slovom ko*ot.

A podla mna ste len male deti, kt. robite z komara somara, ako to tak citam. A Mexiko a pod. dristy, kde na to chodite? Su ludia, kt. by ho financne podporili.. Uvedomujete si vy vobec, kolko stoji jedna letenka? Nova identita a pod. zalezitosti?

A kvoli bitke si urcite sadnut nepojde na neviem kolko, ak to bolo len napadnutie. Sa preberte.
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

:smt080 (sorry p4ra, nie na teba :))

Len počkajte až sem príde nejaký policajt a vás dá ako pomocníkov na úteku :lol: . A že napadnutie... ak niekoho napadol tak nech si to pekne aj odserie, človek by mal za každý skutok znášať následok aj keď je v pohode... relatívnej.
A odporúčam Hong Kong, dam ho v DX 100% zamestnajú :cajicek: , tiež môže skúsiť Mexiko :veget: alebo Rusko :smt040 .
Ale aj :smt022 je docela zaujímavá alternatíva.

To už fakt ľudia nevedia aké témy robiť :cokolvek:
:smt070 :aasmile19: :lock:

EDIT: Nebýva za napadnutie trest verejnoprospešných prác ak mu nič vážne nespravil? :roll:

EDIT2: Podľa mňa kecá a len sa pobil v škole :lol:
Mifo83
Novice
Novice

pokial viem,verejnoprospesne prace sa daju robit v pripade,ze dotycny(napadnuty al. poskodeny)bude s takimi pracami suhlasit.o financny stav vobec nejde.mna iba zaujimalo kde sa da najlepsie zasit. v akom state
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

tak tak vychod je dobra volba! inac nech sa je*e na to to nieje nic velke...
on bude asi pekny ko*ot,nervak ktory sa neudrzi a chce kazdeho bit.. tak mu treba basu! :lock: or delete
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

len nech taha do hada, co najdalej, nech ho nikdy nechytia ... lebo takyto problemisti nas stoja strasne peniaze na teplych obedoch a ubytovani v rekreacnych zariadeniach urcenych na spolcovanie sa podobnych zivlov ... keby ich chceli vsetkych pustit co najdalej ... nech si s nimi poradia na mexisko americek hranici ked budu robit problemy (gula bez vahania a nikto sa nepyta :-P ) ...
Mifo83
Novice
Novice

nebudem tu vypisovat o koho ide a kto co spravil.len som sa pytal.dik za odpoved
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

na Sibir krmit medvede :D

inac ja bych tuto temu dal do Život, štýl,cestovanie :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Waw, ty si frajer ze mas take nebezpecne znamosti. Jednoznacne by mal ist na plastiku a nechat si odleptat aj bruska na prstoch kvoli otlackom. Ani operacne pozmenenie hlasiviek by nebolo od veci. Co ty vies ako taku medzinarodne hladanu svinu spoznaju.... hlavne vsetko organizujte so zachmurenym vyrazom tvare, dajte si kúl krycie mena a nic dolezite nehovorte do mobilov... urcite vam ich uz davno napichli...

chlapi, vela stastia..
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

lol kvoli bitke utekat a menit identitu ... chlapci treba pozerat menej gansterskych filmov. hm na letenku do ria vam asi z vreckoveho nevyjde, takze to radsej vzdajte. popravde cloveku co si nevie davat pozor na to co robi v podmienke tych par mesiacov v chladku urcite neuskodi... :roll:

inac ked nie je slovensky obcan tak ho mozno len vyhostia ... v tom pripade ma dokonca letenku zadarmo ;)
kacjak116
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kacjak116 »

Bosna a Hercegovina...
som tu a fakt... tu nenajdu ani ukradnuty kamion zaparkovany v strede namestia...

Dostat sa cez hranice je lahke jak facka, a to hlavne zo strany srbska - republiku srpsku a usadit sa v podnajme v nejakom rozostavanom domceku...

Ak byvas niekde v BA alebo niekde inde v blizkosti hranic, za 30 min si v madarskupotom tahas cez budapest cez seged, suboticu, novi sad, potom ides smerom na vukovar ale stocis na juh... je to dlha cesta ale malo frekventovana... teda okrem dialnic v madarsku...
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Za bitku staci ist ze z Nitry do Trnavy a uz ta neriesia :D (len priklad, netusim odkial ten nebezpecny gangster, mafian, masovy vrah je)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ci ma narodnost slovensku alebo nie je jedno, ide o obcianstvo, ktore ma, takze podla toho co pises by mal mat slovenske obcianstvo, teda je obcanom SR. Najlepsie by si mal pohladat niektore zaostale krajiny, ktore nemaju ani poriadne pravo, pripadne krajiny, ktore nemaju dohodu o vydavani obcanov.

Skus si precitat nieco o pripade Krejcira, mozno najdes inspiraciu:
http://aktualne.centrum.sk/zahranicie/e ... id=1151606
http://aktualne.centrum.cz/clanek.phtml?id=407367

Alebo aj Kozeny je zaujimavy pripad, ani jeho z Baham nevydali:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Viktor_Ko%C5%BEen%C3%BD

Skus pogooglit nieco o extradicii, mozno narazis na zoznam s kym Slovensko ma, resp. nema podpisanu dohodu.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

kacjak116, co mas proti Sarajevu? :) Ja uz by som to teraz nenazyval ritou sveta, ako to nazyvas ty. Ale, ze by sa dalo v BiH ukryt, tak to este stale nemam pochybnosti. Tam je bordel velky.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Mimo eu policajné vzťahy sú na dobrej úrovni...
Napísať odpoveď