nechcem byt otcom
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Ser na cirkev a podobne dristy. Ak sa rozhodnete DOBROVOLNE obaja, ze to nie je dobry napad, tak ten potrat je riesenie. Ano, je tu moznost, ze jej to moze byt osudne, ale.. Radsej na svet nepriviest dieta, o kt. sa nie ste schopni postarat, ako mat niekoho zivot v rukach, kto za to nemoze. Komu sa nebude dostavat vsetkeho, co by sa dietatu dostavat malo. Uprimne si povedzte. Vy sami ste este deti. A je len a len vasa sprostost, ze ste si nedavali pozor. Definitivne sa ale nedaj ovplyvnit debilnymi krestanskymi recami. Ja sice som veriaci, ale odtial-potial. Mimochodom si hovoril, ze je sprosta. Ani tym, ze urcite je tvoje, lebo s Marekom som nespala by som nebral vazne, a ked uz si to bude chciet nechat, tak DNA test, aby si na krku nemal dieta niekoho ineho.
povedal ze ta baba je hlupa, nerieste topHysIQ napísal:Pisat papieriky o tak zavaznej teme je dost hlupe. Rovnako blbe ako keby ti to napisala sms.
a tym postinorom urcite myslel jeho variantu ktorej meno si nikto nepametapHysIQ napísal:Ades a inak ak sa nemylim tak postinor je uz takmer 2 roky stiahnuty z predaja. Ale existuje jeho nahrada.
podobny pripad som mal aj ja, urcite si nan spomina user Gangy, chodil som s jednou dievcinou, mali sme sa radi, lubili sme sa, ale neboli sme si sudeni, tak nastal rozchod, po mesiac mi dievca cez internet zahlasilo ze jej meskaju kramy, ze jedne koho to moze byt je moje decko a taktiez reagovala dost podobne ako tvoja kamaratka. Nakoniec jednu noc cely vystresovany som zavolal Gangymu, isli sme si zapalit a tam sa ma opytal ze co mi je, tak som mu istu situaciu vysvetlil a zacal sa smiat, mne to nebolo vtedy smiesne, povedal mi jednu vec ktoru si pamatam doteraz, "kebyze jej meskaju kramy tak na druhy den by si kupovala pasiky nakolko vie ze s niekym chrapala, je to akysi typ paniky ktorou kazde jedno dievca trpi" vtedy mi dodal silu, s dievcinou som si na internete pisal, ci si kupila tehotensky test, ci bola u gynekologicky, ci podnikla nejake kroky k tomu, aby zistila ci je v tom, napisala mi ze nie, tak som sa nasral , povedal som jej ze sa niekde stretneme, lenze necakala ze tam bude mat tehotensky test. spravila si test, bol negativny, na dievca som este na cely bar nahukal aka je je*** a nech mi nabuduce nepise blbosti, lebo ani ona sama nemusi vediet koho to decko v skutocnosti je (spravil som z nej ku*vu) a doteraz sa mi neozvala, cize jedna rada do zivota, co nevidis, never tomu....kup jej test stoji to par korun, mozno 5 Eur a nech ho osti pred tebou, ked nie tak ju posli do pi*e tak, ze este mesiac bude doma zamknuta a dalsie 3 roky bude cerveno-zelena. To je moja rada...
ty radsej nikomu nerad, tymto stylom ako riesis ty problemy je typicke tak pre nervakov a nervovo labilnych ludi.. toto su bezne veci a urcite pre to na nikoho nemas pravo kricat ani jej nadavat. zachoval si sa ako chudak K-Blackburn napísal:na dievca som este na cely bar nahukal aka je je*** a nech mi nabuduce nepise blbosti, lebo ani ona sama nemusi vediet koho to decko v skutocnosti je (spravil som z nej ku*vu) a doteraz sa mi neozvala
zjavne si si nezazil ako sa clovek citi v takej situacii, ako pes, ale to len vdaka tomu, ze je niekto drbnuty.Loomy napísal:ty radsej nikomu nerad, tymto stylom ako riesis ty problemy je typicke tak pre nervakov a nervovo labilnych ludi.. toto su bezne veci a urcite pre to na nikoho nemas pravo kricat ani jej nadavat. zachoval si sa ako chudak K-
Nie kazdy je flegmos ako ty, takze K - taktiez.
Pozri, ona ani nevedela co s tym mohla sposobit, nemala klamat, mala sa najprv ujistit ze ci je alebo nieje v tom. Mozno si tym myslela ze zmakknem alebo co, ale neuvedomila si ze co ak nie, ako budem reagovat, ja osobne si nenecham skakat po hlave a urcite nie od klamara, berem objektivny nazor alebo nejaku normalnu vec od ostatnich, ale klamara fakt neznesiem a nemozem klamara ani citit, preto bola moja reakcia aka bola.p4ra napísal:Blackburn, v istych bodoch s tebou suhlasim, ale na zensku si mohol byt miernejsi, i ked popravde si to moc nezasluzi.
-
Shark NX
Addict
Takto ... Podozrenie na neplanovane tehotenstvo z Normalnym clovekom poriadne zatrasie ...
Cize nemyslim si ze keby to bolo realne ze by to ostalo len pri Papieriku.
Rozhodne by ti hned zavolala ze jej to meska alebo by sa spravala velmi napato alebo by ti to povedala rovno osobne.
Ale hlavne by som skocil do lekarne kupit GS Mamatest a zabehol za nou. A nech ti ukaze vysledok.
Cize nemyslim si ze keby to bolo realne ze by to ostalo len pri Papieriku.
Rozhodne by ti hned zavolala ze jej to meska alebo by sa spravala velmi napato alebo by ti to povedala rovno osobne.
Ale hlavne by som skocil do lekarne kupit GS Mamatest a zabehol za nou. A nech ti ukaze vysledok.
-
Soviet
Darca
To je tak..tr*kat by chcel kazdy chalan, ale ked pride do tuheho, tak zrazu zmizna ta vsetka jeho odvaha a zacne hladat pomoc po forach? 
Wake UP..
Co si si zamiesil to si pekne musis vo vlastnej rezii vyriesit..
Nezda sa mi vsak, ze by niekto taketo daco oznamoval listockom..Vacsinou by to slo ustne..Ale ak je to pravda, tak si si pekne zavaril pred rodicmi spolocne s nou.
Nezavidim situaciu, ale sam by si mal vediet, kde si svoje potomstvo strekol
Takze hlavne z toho usudzuj, ci je moznost, alebo nie 
Wake UP..
Co si si zamiesil to si pekne musis vo vlastnej rezii vyriesit..
Nezda sa mi vsak, ze by niekto taketo daco oznamoval listockom..Vacsinou by to slo ustne..Ale ak je to pravda, tak si si pekne zavaril pred rodicmi spolocne s nou.
Nezavidim situaciu, ale sam by si mal vediet, kde si svoje potomstvo strekol
Seriózna rada č. 2: Keď nabudúce už budete musieť (to je jedno, či s ňou, alebo nejakou inou) tak si predtým zožeňte informácie o niečom, čomu sa v dnešnom svete hovorí antikoncepcia. V záujme to malého (možno neexistujúceho) pevne verím a dúfam, že tvoja kamarátka si z teba robí len nemiestne žarty... 
-
Stenky
Professional
prsiplast na cikulu a ides
stoji to 2.55Evro a nemusis sa klepat 
TOTOK JE PRAVY KOJBOJ
si mohol dopadnut aj horsie
TOTOK JE PRAVY KOJBOJ
si mohol dopadnut aj horsie
-
lollo
Professional
hehehe nezavidim ti resp sucitim s tebou ale zdrbem ta
Nerozmyslaj tym dole to nevedie k nicomu dobremu!A keby si aj mal decko tak je to len tvoja vina nikoho ineho ! A ako uz bolo spomenute co si si navaril tak si aj zjedz!!!!
Kua soplivci by chceli to co dospeli ale zodpovednost veskera zadna!
SUX s detmi !!!!
Nerozmyslaj tym dole to nevedie k nicomu dobremu!A keby si aj mal decko tak je to len tvoja vina nikoho ineho ! A ako uz bolo spomenute co si si navaril tak si aj zjedz!!!!
Kua soplivci by chceli to co dospeli ale zodpovednost veskera zadna!
SUX s detmi !!!!
rady uz si dostal, ale jednu este nie...
kde zlyhava veda, pomoze Falcon Punch
kde zlyhava veda, pomoze Falcon Punch
p4ra, indeed ; )A successful Falcon Punch requires focusing mass amounts of pwn and win into one's fist, before hitting the target as hard as fucking possible-hopefully dislodging several vital organs along the way. The Falcon Punch is most often used to end the untimely pregnancy of a loved one in a humane manner, especially if the loved one happens to be under the age of sixteen
-
p4ra
Redeemer
Hovor mi o tom...Shark NX napísal:Takto ... Podozrenie na neplanovane tehotenstvo z Normalnym clovekom poriadne zatrasie ...
i-cube, my /b/?