Pád systemu
Pád systemu
Ahoj mám takýto problém ked mám pc zapnutý a nič sním nerobím ale aj ked sním pracujem tak mi niekedy hodí taku somarinu že:
Modrá obrazovka a tam mi píše jumping physical memory a začne počítať a nadtým že you system is preventing off to damage abo niečo také.
Nič som v pc nemenil
Preinstaloval som aj win dokonca
PS: please pordate
Modrá obrazovka a tam mi píše jumping physical memory a začne počítať a nadtým že you system is preventing off to damage abo niečo také.
Nič som v pc nemenil
Preinstaloval som aj win dokonca
PS: please pordate
-
Grosay
Star
- Kontaktovať používateľa:
pozri si http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... &Itemid=38
Mal som tiez taky problem. Myslel som, ze su to ramky. Ale ked som skusil memtest, ci ako sa ten program vola, tak bolo na oko vsetko v poriadku. Tak som zobral bednu do prace, schmatol som pistol z kompresora a poriadne som ho vyfukal. Prachu tam bolo ako nasrateho. Odvtedy sa mi BSoD neukazala
Mal som tiez taky problem. Myslel som, ze su to ramky. Ale ked som skusil memtest, ci ako sa ten program vola, tak bolo na oko vsetko v poriadku. Tak som zobral bednu do prace, schmatol som pistol z kompresora a poriadne som ho vyfukal. Prachu tam bolo ako nasrateho. Odvtedy sa mi BSoD neukazala
-
drewodrewo
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
to isté
čas od času mi PC urobý to isté.....mám 2x RAM ak to skúšam s jednou all OK s druhou all OK s oboma xxx sú identycké 100% (kupoval som ich ako set výrobca ich spároval ako max kompatibilné .....) neviem čo s tým... je to raz za 2mesiace .
niekedy to spravý pri používaní "deamon tools", a myslím že aj pri cpu stability test.....ak náhodou máte niaky nápad...
čao
//
jáj a tieto reštarty win. vobec nezaznamenáva... nei sú o nich žiadne záznami čomu sa čudujem...bluedeath
niekedy to spravý pri používaní "deamon tools", a myslím že aj pri cpu stability test.....ak náhodou máte niaky nápad...
čao
//
jáj a tieto reštarty win. vobec nezaznamenáva... nei sú o nich žiadne záznami čomu sa čudujem...bluedeath