PagePRO 1350EN

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Kemper_LoL
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

PagePRO 1350EN

Príspevok od používateľa Kemper_LoL »

Ahojte, mam taký problém kúpili sme si novu tlačiareň typu Konica Minolta PagePro 1350EN.
Tlačiareň tlači pekne, ale mam taký problém a to že zakaždým čo zapnem tlačiareň sa vytlačí Konfiguračná stránka (" Configuration Page ") mohol by mi s tým niekto pomôcť prosím, ako to vypnúť ?
Lebo čo sa týka spotreby tak každé zapnutie = jeden skúšobný výtlačok no takto zachviľu nebudem mať pomocou čoho tlačiť, keď sa minie všetko čo tam je.
btw za 2 dni čo to mam doma sa už minulo 10 % :((

Tak prosím môže mi niekto pomôct?

pripájam to pomocou USB a mam OS: WIN XP

///up

//autoeditácia príspevku ( 05 Jan 2009, 18:43 )
pls, nikto nic ? :(

///yop už to mam,síce som to spravil kúsok inak ale stejne diky :) možno to niekomu pomôže ... :)
trenco
Novice
Novice

Minolta PP 1350 EN

Príspevok od používateľa trenco »

nazdar...neviem ci si uz ten problém vyriesil..ale sak sa to snad zide aj inym...postup je nasledovny:

1. zapoj tlaciaren do elektrickej siete a pripoj ju k PC pomocou ethernetu

2. zapni ju...vytlaci ti kofiguracnu stranu...na nej by malo byt napisana IP adresa...najdes ju v pravej dolnej casti...ak by ti ju nenapisala...stlac tlacidlo cancel na tlaciarni asi tak 1 sekundu a potom este dva krat..uz by ti ju malo vytlacit aj stou ip adresou (u mna to bola 192.168.1.103)

3. napis tu IP adresu do IE...mala by sa ti vyhodit stranka PageScope Web Connection

4. tu klikni na "prihlásenie" a potom na polozku "informacie o zariadeni"
tu najdes moznost "tlac uvodnej stranky" (je asi 4. od hora) a zvolis vypnute

5. uz das len pouzit a hotovo...

prajem vela stastia a vela vytlacenych stran bez dalsich problemov:)
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

trenco diky moc...bez tvojho navodu by som na to urcite neprisiel a tlaciaren by isla na reklamaciu

nechapem ako moze niekto vo firmware tlaciarni nastavit aby sa po kazdom zapnuty tlaciarne najprv vytlacila skusobna stranka

chcem len pre ostatnych este doplnit to stlacenie cancel tlacitka pre vytlacenie tej konfiguracnej stranky, ze to tlacitko treba zatlacit na 1-2s pokial nezacne zelene svetielko klikat a oranzove svietit potom pustit stlacit znova na 1-2 , a potom este raz... - lebo toto mi dost dlho trvalo pokial som na to prisiel

a este jedna vec keby ste riesili ze ake je Admin heslo pre prihlasenie...tak heslo nieje ziadne..cize treba nechat prazndne policko a dat OK .. :))
jopal
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa jopal »

Som sa potesil, ked som nasiel riesenie aj mojho problemu, ale predcasne. IP adresa z konf. stranky je: 192.168.1.2 a ked napisem do explorera http://192.168.1.2/ tak mi tlaciaren nenajde (samozrejme je prepojena s PC.) :?: Kabel v klasickej PC sieti funguje. Je mozne ze treba nejake specialne poradie vodicov v konektore? Dakujem.
Tonino
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Tonino »

Presne aj mne to isté :cry: V čom je problém? :roll:
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

no mne to tiez neslo tusim ked bola tlaciaren priamo pripojena do sietovky PC, preto som mu musel zapojit do routra cez ktory sa pripajam do internetu, nvm presne preco to mi poradil kamos (nieco s dhcp a pridelovanim IP tusim) ;)
Napísať odpoveď