Wanted: Weapons of Fate

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Wanted: Weapons of Fate

Príspevok od používateľa 2janci2 »

nejak som tu nenasiel temu o tejto hre,takze ju vytvorim ja.

http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=31869&r=se

chcel by som sa spytat,ze ci to uz niekto hral,lebo vyzera to dobre,tak uvazujem nad stiahnutim :)
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

je to dobre :wink: odporucam
dadko18
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dadko18 »

mne sa ta porata hra nedari rozbehat uz ma to riadne sere.A ten deamon tool co tam je stoji 39dolarov a ked dam trial tak a vlozim mail tak pise ,ze chybny mail posraty rusaci nedokazu ani na jednu shitnu hru zrobit crack
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

dadko18 napísal:mne sa ta porata hra nedari rozbehat uz ma to riadne sere.A ten deamon tool co tam je stoji 39dolarov a ked dam trial tak a vlozim mail tak pise ,ze chybny mail posraty rusaci nedokazu ani na jednu shitnu hru zrobit crack
ty deges keby vies citat tak si regnes mail na stranke ktoru ti tam pisu teraz neviem ako sa to vola a potom to uz normalne nainstalujes :roll:
feuer
Expert
Expert

Príspevok od používateľa feuer »

Skúšal som demo a po pravde nič moc. Na túto hru som sa tešil ,ale po demu nula bodov . Neviem či sa to len mne zdalo, ale divné konzolové pohybovanie a k tomu myška a mierenie niečo strašné . Vyskušajte prvej radšej demo ,kým sa rozhodnete si ju kúpiť
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

feuer napísal:Skúšal som demo a po pravde nič moc. Na túto hru som sa tešil ,ale po demu nula bodov . Neviem či sa to len mne zdalo, ale divné konzolové pohybovanie a k tomu myška a mierenie niečo strašné . Vyskušajte prvej radšej demo ,kým sa rozhodnete si ju kúpiť
ja vzdy ked idem nieco kupit origo tak stiahnem full a az potom posudim podla dema sa tazko da usudit aj ked niekedy sa da no to demo bolo zamerane hlavne na sposob ovladania
zdenko.xxxx
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zdenko.xxxx »

:) mne sa hra lubila po Punisherovi, Max Paynovi, Matrixe a dalších bullet time hrach konečne niečo na čom som si pochutil nwm ako vy ale jednoducho masaker :D 4 hodky hrania ale zážitok 100% odporúčam ludom preferujúcim tento žáner + čeština a ešte sa aj zasmejete na čiernom humore :D
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ako je to dobra hra len mi vadi to ovladanie trosicka ze pohnem myskou a zastavim a pohlad ide dalej proste toto som este v PC nezazil :D
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Stiahol som si demo, nainštaloval hru ale nevidím nič. Ani videá, ani menu. Zvuk mi ide. Moja zostave Pentium 4, Ati 9800SE 128MB, 512Ram. Asi to bude ovládačmi grafickými ale radšej sa opýtam akoby som ich mal ťahať a aj tak neviem aké. Máte niekto podobný problém?
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Kokso veď to je pecka..zatial ma to baví..pekne si zatáčam guľky :D

//autoeditácia príspevku ( 30 Mar 2009, 22:23 )
no akurát som sa zasekol na druhom gulomete,mam sa tam udrzat 1min 50s..ale to je hruza..ani tych sracov nevidim a vzdy ma zabiju
lekoklatik
VIP
VIP

Tak ďakujem za tipy na môj problém :?
1danco22
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa 1danco22 »

lekoklatik napísal:Stiahol som si demo, nainštaloval hru ale nevidím nič. Ani videá, ani menu. Zvuk mi ide. Moja zostave Pentium 4, Ati 9800SE 128MB, 512Ram. Asi to bude ovládačmi grafickými ale radšej sa opýtam akoby som ich mal ťahať a aj tak neviem aké. Máte niekto podobný problém?
mas proste slabu zostavu!!
zaggi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa zaggi »

lekoklatik napísal:Stiahol som si demo, nainštaloval hru ale nevidím nič. Ani videá, ani menu. Zvuk mi ide. Moja zostave Pentium 4, Ati 9800SE 128MB, 512Ram. Asi to bude ovládačmi grafickými ale radšej sa opýtam akoby som ich mal ťahať a aj tak neviem aké. Máte niekto podobný problém?
grafika nezvlada, prakticky by sa ti to na nej nemalo ani pustit ...
store.steampowered.com/app/21070/ napísal:SYSTEM REQUIREMENTS
Operating System: Windows® XP SP2 / Windows Vista®
Processor: Dual-core processor (Intel® Core 2 Duo E6540/AMD® equivalent or higher)
Memory: 1 GB RAM
Hard Disk Space: 5 GB Available HDD Space
Video Card: DX9.0c Compatible graphics card with Shader Model 3.0 support(NVIDIA® GeForce® 8 series/AMD® equivalent or higher)
Sound Card: 16-bit Sound Card
Control Support: Microsoft® X360 USB game pad preferred
DirectX® Version: DX9 compliant sound card
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

kks ludia vy ste sa dostali cez ten druhy gulomet?ja tam uz den vysím..nemate nejaky trik?save asi nie...sakra ja to chcem drviť :cry:

//autoeditácia príspevku ( 01 Apr 2009, 19:56 )
Lol tak dnes som to prešiel..hodnotím to kladne, celkom ma to bavilo, zatáčanie guliek je super ale je to strašne krátke..prejdené jak nič
D34Dlife
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D34Dlife »

Dnes som to konecne presiel. Celkom ma to bavilo ale najlepsie boli aj tak tie hlasky co hovoril a este aj koniec bol dobry :lol: . 9/10
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

D34Dlife napísal:Dnes som to konecne presiel. Celkom ma to bavilo ale najlepsie boli aj tak tie hlasky co hovoril a este aj koniec bol dobry :lol: . 9/10
j hasky su cool pre tych co vedia ako tak po anglicky zatial celkom slusna hra .. zaujimave su tie spomlenia ked treba odrazit letiace gulky a zarovan zabit protivnika .. celkom som sa na to tesil a zatial ma to nesklamalo no som zvedavy co druha polka hry..
lekoklatik
VIP
VIP

Tak som to teda prešiel na druhej obtiažnosti asi tak za 3-4 hodiny. Celkom zaujímavo sa to rozbehne, ale potom ma to postupne začalo unavovať. Neustále dookola to isté. Posledné misie som už len chodil s pravým tlačidlom a postupne som im dával hlavy. Posledná misia vo veži mi liezla na nerv a konečný boss tiež. Dávam tak 6/10...
dumont
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dumont »

zdarvim ludia nejak som si nevsimol, ze kde sa daju menit graficke nastavenia, sak tam je len rozlisenie
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

nedaju...grafiku to nastavi automaticky podla tvojho pc....alebo mozno vsetko max lebo na kazdom pc to vyzera tak isto co som si vsimol videa, takze len rozlysenie sa da meni...1680x1050 na HD3870,45-67 fps..dost slusne optimalizovana hra
macinak
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa macinak »

chalani a s tou mysou sa neda nieco spravit??Je to brutalne citlive aj ked to mam na minime stale to reaguje neuveritelne citlivo.Neda sa s tym nieco urobit?
Napísať odpoveď