F1 2009
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
k tomu difuzoru. podla christiana hornera to nebude ziadna sranda:
Monopost RB5 s tým ale bude mať problém, pretože jeho koncept na to nie je stavený.
"Je to predsa len možné, ale záleží od toho, ako ďaleko chceme s týmito vecami zájsť. Vyžiada si veľa času, ak by sme všetko chceli optimalizovať až do extrémneho bodu. Potencionálne by bolo treba upraviť polovicu auta, čo nebude rýchle ani lacné!"
http://www.f1.sk/spravy/?clanok=30671
Monopost RB5 s tým ale bude mať problém, pretože jeho koncept na to nie je stavený.
"Je to predsa len možné, ale záleží od toho, ako ďaleko chceme s týmito vecami zájsť. Vyžiada si veľa času, ak by sme všetko chceli optimalizovať až do extrémneho bodu. Potencionálne by bolo treba upraviť polovicu auta, čo nebude rýchle ani lacné!"
http://www.f1.sk/spravy/?clanok=30671
-
t0m4s3
Admin
Nepovšimnutě bylo přijato pravidlo o záhubě formule 1
http://www.f1sports.cz/index.php?Center ... ment=26375
Imho KERBS sa prejavi az v preteku, mozno uz hned po starte a taktiez pri drzani si pozicie. Naopak v kvalde je vyhoda ho nemat - spravi to uz spominanych cca 30kg
http://www.f1sports.cz/index.php?Center ... ment=26375
Imho KERBS sa prejavi az v preteku, mozno uz hned po starte a taktiez pri drzani si pozicie. Naopak v kvalde je vyhoda ho nemat - spravi to uz spominanych cca 30kg
-
krija
VIP
nemyslim si, ze to oznacia za nelegalne. pre tie tri teamy by to tiez malo za nasledok nemale problemy. bude to mozno trvat tak pol sezony kym sa McL a ferrari prepracuju tam kam patria, aj ked pri nemoznosti testovat (okrem piatka) to mozno uz tento rok ani nestihnu.Mateq napísal:Mne sa vidí pravdepodobnejší opačný scenár, Brawn GP s tým vyhrá v AUS a MAL a potom to odvolací súd uzná za nelegálne. Nikto teda nič kopírovať nebude musieť (do Malajzie to ani nemôžu stihnúť).
paneboze, to co tam ti dvaja vyviedli? toyota z uplne posledneho rostu na starte a 3. a 5. miesto...vdaka tomu, aky bol dnes odpad, aj hami nakoniec nejake body ziskal...
ferrari sklamalo opat raz. A vyrazne.
Vettel cely pretek udivoval, zaver by ale asi najradsej vzal spat...
Gratulacia Brawnu! Len tak dalej a budem aspon ciastocne spokojny
ferrari sklamalo opat raz. A vyrazne.
Vettel cely pretek udivoval, zaver by ale asi najradsej vzal spat...
Gratulacia Brawnu! Len tak dalej a budem aspon ciastocne spokojny
-
PAIN
Light Professional
Oplatilo sa vstavat fakt pekne preteky. Brawn nice....velky LOL pre Ferrari. Druhy LOL pre komentatorov...ako vzdy nesklamali a do novej sezony vstupili v klasickej forme
...pocas F1 hladaju slovensky ekvivalent pre slovo stint a kecaju o tom 5 minut akoby sa nic zaujimavejsie povedat nedalo. Dalsi sa rozplyval nad tym, ake by to bolo keby si namontoval KERS do svojho auta. A to je len par z mnohych peral.
Lacijawa - mne to príde, ako keby si držal stále tomu, kto vyhráva.. Alebo si pred rokom držal tiež Honde, poprípade jednému z dvojice Jensen Button - Rubens Barichello? Pochybujem..
Ja som bohužiaľ pozeral asi len 30 kôl, nevidel som, čo sa stalo s Ferrari, odchádzal som a Massa bol na treťom, Raikonen na piatom mieste.. nevadí, no. Ale tých 30 kôl bolo zaujímavých, veľa predbiehania, pár nehôd (Nakajima, hneď prvá zákruta čo sa tam Barichello natlačil a schytali to ostatné tri monoposty, atď.) - škoda len, že Ferrari ostali tak vzadu.
Ja som bohužiaľ pozeral asi len 30 kôl, nevidel som, čo sa stalo s Ferrari, odchádzal som a Massa bol na treťom, Raikonen na piatom mieste.. nevadí, no. Ale tých 30 kôl bolo zaujímavých, veľa predbiehania, pár nehôd (Nakajima, hneď prvá zákruta čo sa tam Barichello natlačil a schytali to ostatné tri monoposty, atď.) - škoda len, že Ferrari ostali tak vzadu.
-
MP4-27
Guru wannabe
nehovoriac o tom ze raz povedal ked Rubens predbiehal ze a teraz zapol KERSPAIN napísal:Oplatilo sa vstavat fakt pekne preteky. Brawn nice....velky LOL pre Ferrari. Druhy LOL pre komentatorov...ako vzdy nesklamali a do novej sezony vstupili v klasickej forme...pocas F1 hladaju slovensky ekvivalent pre slovo stint a kecaju o tom 5 minut akoby sa nic zaujimavejsie povedat nedalo. Dalsi sa rozplyval nad tym, ake by to bolo keby si namontoval KERS do svojho auta. A to je len par z mnohych peral.
Kubica - Vetel za koliziu (moze im hrozit az penalizacia v nasledujucich pretekoch alebo jednemu z nich)
Hamilton - Trulli za predbiehanie za safety car (Hamilton sa za urcitych okolnosti moze posunut na 3. miesto) (zdroj BBC)
-
MP4-27
Guru wannabe
sasovia z FIA ale podla mna nebudu penalizovanyPAIN napísal:Akoze preco penalizacia pre Kubicu a Vetela ??....sak to bol normalny sutazny manever. Sice nepodareny ale umysel v tom urcite nebol. Taketo nehody sa stavaju bezne tak neviem preco by toto malo byt potrestane, sami sa potrestali dost ....kktina podla mna