Mensia Dilema.
Mensia Dilema.
Rozmýšlam nad účesom.Problém je vtom , že mam cca 40cm vlasi
.A chcel by som sa dať ostrihať buď dohola alebo číro.No len neviem že ako to bude vyzerať(Nemáte nejakych priateľov ktorí si dali z dlhých vlasov zo dna na deň krátke?).Dalšia vec je že mam pocit ze mam mrte guľatú hlavu vzadu , či to nebude vyzerať nejako "zaujimavo".
:D:D:D:D Dik za odpovede.
-
lekoklatik
VIP
ja som si zo dna na den ostrihal dlhsie vlasy (20-30cm) uplne dohola...na druhy den ma spoluziaci cestou do skoly takmer nespoznali a ucitelka sa pytala kde som
a to som sedel v prvej lavici ...bolo to davno, odvtedy mam uz len kratke vlasy a vyhovuje mi to - Neni nic lepsie ako nemusiet sa starat o vlasy 
fotku mam iba tuto
a ta ti nepomoze asi v hodnoteni ci sa mi hodia kratise
//autoeditácia príspevku ( 29 Mar 2009, 18:52 )
a ta ti nepomoze asi v hodnoteni ci sa mi hodia kratise
//autoeditácia príspevku ( 29 Mar 2009, 18:52 )
a ake boli reakcie?meffisto napísal:ja som si zo dna na den ostrihal dlhsie vlasy (20-30cm) uplne dohola...na druhy den ma spoluziaci cestou do skoly takmer nespoznali a ucitelka sa pytala kde soma to som sedel v prvej lavici ...bolo to davno, odvtedy mam uz len kratke vlasy a vyhovuje mi to - Neni nic lepsie ako nemusiet sa starat o vlasy
ja som mal nejakych 20cm zo dna na den som sa dal ostrihat na 1cm myslim ...
bol to asi rok dozadu.. odvtedy mam nejakych max 5cm
ale nevem nerob to radsej ak s tym sa chces niekomu ukazovat kto ta videl
lebo to moze vypadat fakt dost divne
ostrihaj sa na nejakych 7cm a potom az
budes chciet menej
btw sak hod foto ako to mas teraz
bol to asi rok dozadu.. odvtedy mam nejakych max 5cm
ale nevem nerob to radsej ak s tym sa chces niekomu ukazovat kto ta videl
lebo to moze vypadat fakt dost divne
budes chciet menej
btw sak hod foto ako to mas teraz
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Ahoj:) U nás sa tak dal spolužiak ostrihať zo dňa na deň. On je ale taký svojský, tie vlasy neočesané, mastne, len tak pohodené dlhé mával, ale zvykli sme si a zrazu zo dňa na deň krátke, nie úplne, ale krátke a ide mu to podľa mňa viac. Inak kaderníčka ti podľa tváre a hlavy povie, či sa ti to bude hodiť a ako budeš vyzerať..
n e s e r sa a chod dohola
ked som si prvy krat strihal vlasy strojcekom bez nadstavca, mal som strach, ze budem vyzerat ako oot. (co si niektory ludia myslia dodnes
) ale vies co? je mi to jedno, je to najpohodlnejsie, napraktickejsie, [mas aj lepsiu aerodinamiku
] a pre mna tym padom najlepsie
a ak sa ti to nebude pacit, za tyzden mas kratkeho jezka na hlave a budes vyzerat relativne normalne 
vlasy dorastu, neboj a ich ostrihat!
vlasy dorastu, neboj a ich ostrihat!