Toshiba Satellite P200 13z-PROBLEM

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
FABi2
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FABi2 »

Sabone > Zasa keď je to pomalé nemusí to byť hneď HDD ale len radič – teda ak je to notebook je to celá matičná...
Sabone
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Sabone »

FABi2 napísal:Sabone > Zasa keď je to pomalé nemusí to byť hneď HDD ale len radič – teda ak je to notebook je to celá matičná...
Myslíš že vadný môže byť radič? Cize v mojom prípade celá matičná? :cry:
FABi2
Zablokovaný
Zablokovaný

Sabone > Buď disk alebo radič (on je integrovaný na matičnej doske tak preto matičná)
Sabone
Light Expert
Light Expert

FABi2 napísal:Sabone > Buď disk alebo radič (on je integrovaný na matičnej doske tak preto matičná)
No ale mne sa zda že ked je chyba tak jedine HDD alebo už rovno obe...lebo som HDD z notasu prepojil na PC ako primarni HDD a ten disk co mam v PC som odpojil cize PC bol ako notebook...a ked som cez PC chcel formatovat HDD robilo mi presne to iste co pri Notebooku...nechcel ma pustit ani k formatovaniu,vypisalo mi tu chybu co je na predoslej strane

//autoeditácia príspevku ( 31 Mar 2009, 19:58 )
Takže DBAN mi skončil ten format či čo to bolo...chyby nenašlo žiadne...skusim tam teda nahodit Win a uvidíme

//autoeditácia príspevku ( 31 Mar 2009, 20:04 )
Ajtak nepustí pomalý formát...iba rýchlo sa dá :( ...pri pomalom sa z 0% ani nepohne...svetielko disku svieti ale nič sa nedeje 0%

//autoeditácia príspevku ( 31 Mar 2009, 20:29 )
Takže nabootoval som Ultimate Boot CD skusil som HDD Tune 2.55 dal som Error Scan, Quick Scan a čo nevidiet...predsa asi HDD

//autoeditácia príspevku ( 31 Mar 2009, 21:04 )
Neviete mi poradit ktorým programom by som z toho Ultimate Boot skontrolovat aj maticnu resp. ci sa daju skontrolovat aj radiče....dik
Prílohy
DSC00363.JPG
FABi2
Zablokovaný
Zablokovaný

Sabone > Chybu radiča by si videl hneď – v kuse by si mal asi modrú obrazovku, neskutočne pomalé otváranie všetkého, nenabootoješ a pod. je tam veľa príznakov. Ale zasa je dosť malá pravdepodobnosť, že odíde práve radič (aspoň ja sa s tým nestretávam)

Kedy ti má prísť ten nový disk? Potom držím prsty a napíš ako si dopadol
Sabone
Light Expert
Light Expert

No neviem kedy pride pretože Cash nemam doma tolko teraz...otec mi dal cislo kreditky on je v Anglicku,lenze nechceli na ALze prijat platbu Visou takže neviem...

//autoeditácia príspevku ( 07 Apr 2009, 17:28 )
No už mi došiel HDD...už je noťas v poriadku...dik za všetky rady a pomoc :)
Napísať odpoveď