je to celkom dobre az nato ze mi to seka a neviem preco pc mam 2GB ram,5200+3.0GHZ,9800GT 512MB...no ono to taq seka ze chvilu to ide dobre potom trochu zaseka a zas ide dobre neviete kde moze byt problem?
djxtreme napísal:chcem sa spytat ohladom nastavenia grafiky...mam verziu Procyon,ale da sa tam len menit rozlisenie? da sa aj vam iba to,alebe je to len touto verziou?
ano aj mne sa da len rozlisenie ale asi je to tak aj v inych verziach no kazdopadne ma to netrapi kedze mi to neseka asi sa autorom hry necelo srat s nastavenim grafiky
djxtreme napísal:to neverim ze by sa v takejto hre nedalo nastavit viac ako rozlisenie...ja to chcem mat na full detailoch
no ono to ma fain grafiku hned jak to zapnem a dam na 1280x1024 povedal by som ze taku ako na screenoch a aku mas verziu ?? ja mam tu co je to po rusky tak nech niekto napise co ma vitality a uvydime
DAMON88 napísal:no ono to ma fain grafiku hned jak to zapnem a dam na 1280x1024 povedal by som ze taku ako na screenoch a aku mas verziu ?? ja mam tu co je to po rusky tak nech niekto napise co ma vitality a uvydime
ok,ale nic okrem rozlisenia sa tam nastavit neda co sa tyka grafiky,nejake detaily...myslim ale ze to bude tym ze to je nejaka verzia z PS alebo XBOXu pretoze tam je moznost zapnut vibracie
djxtreme napísal:ok,ale nic okrem rozlisenia sa tam nastavit neda co sa tyka grafiky,nejake detaily...myslim ale ze to bude tym ze to je nejaka verzia z PS alebo XBOXu pretoze tam je moznost zapnut vibracie
alebo ka to chces hrat na yoisticku a asi to bude taky Xbox klon ako napr pro evolution soccer
neviete nahodou co mam robit na zaciatku hry....ked odveziem tu babu k autu...to vybuchne tak si mam zohnat druhe....zoberem prve co my doslo pod ruku a dalej co?....
whitecOder napísal:neviete nahodou co mam robit na zaciatku hry....ked odveziem tu babu k autu...to vybuchne tak si mam zohnat druhe....zoberem prve co my doslo pod ruku a dalej co?....
na minimapke by si mal mat miesto urcenia oznacene tusim zelenym stvorcekom a to auto mozes zobrat z parkoviska co je pri tych domoch alebo co to su (to auto vyzera ako rolce royce phantom ale v mensom )
Cawte pls neviete mi poradit ked spustim hru tak mi to zacne nehorazne sekat a je jedno ake mam nastavene rozlisenie a seka mi od prveho loga neustale...................pomoooc dik