Palenie Vatry
Palenie Vatry
som zalozil tuto temu
palite niekto este vatry??? my sme vynechali minuly rok z dovodu nedostatku casu.. ale tohto roku 8.5 (den vitaztva nad fasizmom) budeme palit.. ideme urobit trosku vacsiu, ako naposledy (vid foto) ale palit budeme len v sobotu 9.5... ak planujete stavat, alebo ste stavali vatru a mate to nafotene, tak sem hodte foto... mne osobne sa palenie vatry moc paci, lebo na kopec sa vystvera hodne ludi z mesta ked vidia, ze zacina horiet
a da sa paradne zabavit 
Samozrejme. na spodok idu minimalne dve zadne z traktora (UKT alebo LKT) a potom Tatrovacke, Vetriesacke a na koniec z osobakov... mal som aj foto ako horela, ale tie mi ostali v starom fone, ktory nezvladol hospodarku krizuJuicy napísal:Fuxxo pozeram ze aj vy do vatry prihadzujete pneu, "stara finta"
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
Andi_Cibula
Addict
akoze nechapem, co za zabavu povazujes ty. toto asi pre teba zabavne nie je, lebo si na takej akcii nikdy nebol...pinacolada napísal:sory ale nechapem kde je ta dobra zabava na tom ze spalis dva metraky dobreho dreva a zacmudis pol okresu
chlapec moj.. tie pneu sa tam davaju kvoli tomu, ze surove drevo obsahuje vodu (pokial si nevedel) .. a teraz tu zacni mudrovat, ze sa to da spravit zo sucheho. no jasneee. chod ty do lesa, poodpiluj neziaduce stromy, nechaj ich tam rok postat do vatry aby preschlo. uz vidim nejakeho cigana, ktory to vlaci na karicke urobenej z kocika... suche drevo NERASTIE!ades napísal:drevo by mi ani tak nevadilo, ale pneumatiky? wtf? co tym chcete dosiahnut? akurat vycmudite pol slovenska a este aj zaseriete okolie humusom
zbytocne nicenie dreva?Racius napísal:Tiež premýšlam, zbytočné ničenie dreva, keby sa to využilo užitočne, napr. na pálenie alkoholu tak hej, ale takto je to mrhanie prírodnými zdrojmi.
Lepsie ako sediet vecer v krcme....ked so mto spravne pochopil, ide o to, ze sa tam zijde kopec ludi...postretavas kamaratov, pokecas s kadekym, mozno sa aj vypije, proste je to spolocenska zabava....a bol som na takej akcii iba raz....pinacolada napísal:sory ale nechapem kde je ta dobra zabava na tom ze spalis dva metraky dobreho dreva a zacmudis pol okresu
ano, presne tak. ide tam hlavne o "oslavenie vitaztva nad fasizmom". niekedy to bola bezna vec. my osobne sme robili 3 - 4 vatry do roka. uz spominaneho 8. maja alebo 1. maja, 24. juna - na Jána a tusim 29. augusta.Lub0$ napísal:Lepsie ako sediet vecer v krcme....ked so mto spravne pochopil, ide o to, ze sa tam zijde kopec ludi...postretavas kamaratov, pokecas s kadekym, mozno sa aj vypije, proste je to spolocenska zabava....a bol som na takej akcii iba raz....
chlapec moj, tak neviem ako u vas, ale u nas ked sa robi vatra, tak sa k nej urcite nedavaju pneumatiky. vacsinou sa drevo poleje niecim horlavym, to drevo potom hori uplne krasne a dohori do tla. okrem toho keby si vedel, tak taka breza a mnoho inych druhov dreva horia aj mokre. ale sak mne je to jedno, vy si zaserte vzduch
fruxo moj zlaty, ty mi nehovor ze vatra nejde bez dreva, bol som skaut, zazil som uz nejaky ten tabor, ktrory sa samozrejme bez vatry neobisiel, ale pneumatiky sme tam teda ozaj nikdy nedavali. hovori ti nieco pojem razdie? tak tym ket vatru vypchas, tak drevo moze byt aj nevimake mokre, ale ak z dvoch stran strcis faklu, neni sance zeby to nehorelo
a nehovor mi ze v lese razdie neje. este som nevidel les, v ktorom by nebolo razdie, ci ihlicnaty, alebo listnaty. dokonca aj v tyzdnovych lejakoch je vlese dost sucheho razdia ano aj na taku velku vatru. ale ket je niekto lenivy vidlak, aj pneumatiky su mu dobre.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
Ano mas pravdu, ale pozri, mozeme to brat aj takto....zajtra rano nesadni do auta....skodi to ovzdusiu snad viac ako jedna pneumatika, a povezies sa v nom aj tak iba sam....alebo s niekym...preco radsej nesadnes na MHD kde s tebou pojde sto dalsich ludi a hned to je pre prirodu lepsie, sice spotreba je vacsia ale automaticky, podiel poctu cestujucich a spotreba v litroch je vyhodnejsia....ades napísal:chlapec moj, tak neviem ako u vas, ale u nas ked sa robi vatra, tak sa k nej urcite nedavaju pneumatiky. vacsinou sa drevo poleje niecim horlavym, to drevo potom hori uplne krasne a dohori do tla. okrem toho keby si vedel, tak taka breza a mnoho inych druhov dreva horia aj mokre. ale sak mne je to jedno, vy si zaserte vzduch
A to mozme pokracovat v dalsich veciach....pochybujem, ze ty fajcis ale preco niekto fajci? Zaprve tym znecistuje ovzdusie, aj ked iba minimalne, ale znecistuje tym pluca ostatnym.....je to proste debata na veky....
Nieje spravne palit pneumatiky, umelinu, plasty a ine svinstva, za to niesom, nikdy som to nerobil a ani sa nechystam, ale pravda je taka, ze je kopec inych kazdodennych veci, ktore znecistuju ovzdusie viac ako par pneumatik....