Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
ten film som videl asi pred 2-3 rokmi na prime islo tam o to ze chlap tusim francuzsky herec sa zivil podvodom na "ulici" napriklad casnicku podviedol, tetu pri dverach vlastneho domu nejakym sikovnim spôsobom zmiatol a dala mu peniaze vydaval sa pri tom za niekoho ineho a do cesty sa mu priplietol nejaky mlady chlap vsetko bolo popreplietane s jeho sestrou ktora sa s tym chlapom co s nim chodil ten podvodnik dohodla aby ho nakoniec oni podviedli...trochu blbo vysvetlene ale nepamätam si to uz tak moc prosim neviete nieco okolo toho filmu? neviem si spomenut na nazov
2 miso2911
Ak myslime na ten isty film , tak bol nakruteny v dvoch verziach.
Mne sa viac pacila ta argentinska verzia z roku 2000 pod nazvom NUEVE REINAS (Devat kralovien). Hlavne v povodnom spanielskom zneni s titulkami je to zazitok. Dabing nic moc.
ale existuje este taky americky remake z roku 2004 s nazvom CRIMINAL (Majster zločinu). Niektory ho chvalia , no mna az tak nezaujal , ale asi zalezi na tom ktory si videl ako prvy tak ten sa ti paci.
Ak myslime na ten isty film , tak bol nakruteny v dvoch verziach.
Mne sa viac pacila ta argentinska verzia z roku 2000 pod nazvom NUEVE REINAS (Devat kralovien). Hlavne v povodnom spanielskom zneni s titulkami je to zazitok. Dabing nic moc.
Kód: Vybrať všetko
http://www.csfd.cz/film/69356-nueve-reinas/Kód: Vybrať všetko
http://www.csfd.cz/film/118303-criminal/Film o židoch
Ahojte potreboval by som zistit ako sa volal film o zidoch.. Slo to dooooost davno asi 4 roky na Halmarku bolo to o mladej zidovke,ktora nechcela slavit sviatky lebo nerozumela ich tradicii a potom sa preniesla do minulosti do koncentraku a tam to pochopila... diki vopred za pomoc.
santypo: The Devil's Arithmetic
Flight of the Phoenixmiso2911 napísal:chcel by som vediet nazov jedneho filmu kde stavali lietadlo na pusti lebo tam pred tym havarovali a nakoniec ho postavili podla nejakej prirucky a dostali sa prec. tento film isiel tusim na jojke mozno pred pol rokom
hladam jeden film je to o tom ze zavreli niekolko ludi do jedneho domu a a povedali ze posledny kto prezije ziska niekolko milionov a ze sa musia zabijat a na konci ta ktora vyhrala presla takymi dverami aj z peniazmi a za nimi boli dalsi s peniazmi ktory vyhrali tu ,,hru,, minule neviete ako sa vola tenot film????????
-
fycke
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Karel Kryl
Ahojte zhanam neaky biograficky dokument o zivote Karla Kryla..Viem ze su,rozne zostrihy ale CT to nevysiela a STV ani tolko..a to ma velmi mrzi.Nikde nemozem nic najst.. ked niekdo bude neco mat prosim dajte mi vediet....velmi pekne dakujem
-
fycke
Light Expert
hojko
..no ten uz mam a to nieje o nom.to len on spieva a recituje basne. ale mam ho uz.ja myslim biograficky, o zivote , o jeho smrti.. niekedy vysielali casto na CT1 o nom, ako.."zahadne umrtia"..(nekao takto)...bolo to kratke. a ten film nemusi byt dlhyyy.. staci aj len taky 30 minutovy.. viem ze su no nwm nazvy.,..ale aj tak diqy.
hladam jednu komediu, v ktorej si uz nepamtam kto hral , ale pamatam si scenu :
v miestnosti boli 3 ludia.
2 sedeli na jednej strane stola (muz a zena) a dalsi (jeden muz) na druhej strasne stola.
Ten jeden muz vzdy zdvihol kartu a dvaja dotycni videli len rub karty ale nevideli aky je na nej obrazec a museli ho asi telefaticky uhadnut.
Ten chlap nikdy netrafil a vzdy do neho pustil alektriku alebo tak nejak. Ani ta baba nikdy neuhadla ale ju vzdy pochvalil ze hovori dobre lebo sa mu pacila. dokonca ked ten chlap dobre odpovedal tak aj tak to do neho pustil
)))
neviete co to mohlo byt za film? bola to urcite komedia
v miestnosti boli 3 ludia.
2 sedeli na jednej strane stola (muz a zena) a dalsi (jeden muz) na druhej strasne stola.
Ten jeden muz vzdy zdvihol kartu a dvaja dotycni videli len rub karty ale nevideli aky je na nej obrazec a museli ho asi telefaticky uhadnut.
Ten chlap nikdy netrafil a vzdy do neho pustil alektriku alebo tak nejak. Ani ta baba nikdy neuhadla ale ju vzdy pochvalil ze hovori dobre lebo sa mu pacila. dokonca ked ten chlap dobre odpovedal tak aj tak to do neho pustil
neviete co to mohlo byt za film? bola to urcite komedia
-
fycke
Light Expert
HLADAAM___
Cafte..pocujte hladam nazov neakych filmov.Country filmov..Americkej klasiky country. s dobrym zanrom a pointou.. mozu byt dobrodruzne,komedialne,rodinne.to je jedno.proste country..(nie westerny)..ked ma nekdo neaky nazov pls napiste tu alebo SS..diqy vopred..
-
hojko
Site Admin
fycke: Na www.csfd.cz mas moznost vyhladavania pri urcitych podmienkach, takze si vyberies napriklad zaner, krajinu povodu, rok vydania, hodnotenie filmu...
-
Iron-Eddie
Light Professional
Zdravím. Hľadám názov jedného hororu. Ide tam o to, že ľudia niekedy počujú istú pieseň, a na tom istom mieste, kde ju počujú, sa vraždí. Myslia si, že ju hrajú v rádiu, ale v skutočnosti ju hrá starý gramofón (myslím). Mám dojem, že sa tam spieva niečo ako "chcem tvoje vnútornosti, tvoju krv" alebo podobné nechutnosti (ale tým si vôbec nie som istý a nemusí to tak byť). Ďakujem.
//edit: už viem, Jeepers Creepers.
//edit: už viem, Jeepers Creepers.