Zdravim.
Chcel by som s partiou kamaratov ist na nejaku nenáročnú túru niekde do okolia Košíc. Nemate nejake napady kam? kde? ako? a podobne?:)
Dakujem;)
Tura v Kosiciach
Po červenej Baránok - Bankov - Jahodná - Lajoška - Kojšová Hoľa a nazad.. 
..alebo potom opačným smerom z Baránok - Kavečany - Hrešná - Vysoký vrch..
Ale je aj mnoho iných.. v závislosti od požiadaviek.. aké náročné, aké dlhé, čo má byť na druhom konci.. či nejaký výhľad alebo len miesto na opečenie nejakých klobások a tak..
Pre pekný výhľad by som doporučil z Kysaku na Jánošikovú baštu alebo z Ružína na Sivec..
..alebo potom opačným smerom z Baránok - Kavečany - Hrešná - Vysoký vrch..
Ale je aj mnoho iných.. v závislosti od požiadaviek.. aké náročné, aké dlhé, čo má byť na druhom konci.. či nejaký výhľad alebo len miesto na opečenie nejakých klobások a tak..
Pre pekný výhľad by som doporučil z Kysaku na Jánošikovú baštu alebo z Ružína na Sivec..
Podľa toho časového harmonogramu ani na Lajošku.. iba ak by sa vyviezli na Jahodnú a odtiaľ peši.. 
Čo tak vrabčiaky?
Asi najlepšie urobíte, ak pôjdete na Bankov (buď z Čermeľa alebo z Terasy/KVP).. a ak nebudete chcieť skončiť už na Bankove, tak z neho sa pustite smerom na Jahodnú.. nuž a celú cestu až po Jahodnú je pomaly na každom kroku nejaký prístrešok s možnosťou opekať.. ktorý sa Vám zapáči, tam zakotvite..

Čo tak vrabčiaky?
Asi najlepšie urobíte, ak pôjdete na Bankov (buď z Čermeľa alebo z Terasy/KVP).. a ak nebudete chcieť skončiť už na Bankove, tak z neho sa pustite smerom na Jahodnú.. nuž a celú cestu až po Jahodnú je pomaly na každom kroku nejaký prístrešok s možnosťou opekať.. ktorý sa Vám zapáči, tam zakotvite..
-
twardykamen
Medium Professional