prechladnutie moč. ciest , ??

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
chlebik
Light Expert
Light Expert

prechladnutie moč. ciest , ??

Príspevok od používateľa chlebik »

mám posledné 2 týždne problém , totiž po vykonaní malej potreby je všetko ok ale po minutke mam zasa potrebu no ked idem na wc je to len pár kvapiek a zase po minute a takto do okola takže je mi jasne že že každu minutu na wc isť nemožem tak som sa to snažil zadržať no vtedy proste mam pocit ako keby mi moc uniká sam a nemožem ho zadržať samozrejme ostanem suchy aj ked by som prisahal že som sa poštťal tak sa pítam či som nejako prechladol a ako to liečiť či nejake čaje piť alebo ??? mám 15 takže prostata asi nehrozíííí či ?
ades
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ades »

urologicky caj, nejaky panadol alebo co no a vydrzat :) alebo potom ak nechces drzat tak dlho, chod k doktorovi, nech ti da antibiotika
ANONYMKA17
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ANONYMKA17 »

ja som mala podobné problémy. Choď k obvodnému lekárovi, ktorý ti na základe výsledkov moču predpíše lieky - antibiotiká a odporúči ti veľa piť, hlavne urologického čaju. Na tieto problémy sú dobré aj brusnice :)
meffisto
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: prechladnutie moč. ciest , ??

Príspevok od používateľa meffisto »

chlebik napísal:mám posledné 2 týždne problém , totiž po vykonaní malej potreby je všetko ok ale po minutke mam zasa potrebu no ked idem na wc je to len pár kvapiek a zase po minute a takto do okola takže je mi jasne že že každu minutu na wc isť nemožem tak som sa to snažil zadržať no vtedy proste mam pocit ako keby mi moc uniká sam a nemožem ho zadržať samozrejme ostanem suchy aj ked by som prisahal že som sa poštťal tak sa pítam či som nejako prechladol a ako to liečiť či nejake čaje piť alebo ??? mám 15 takže prostata asi nehrozíííí či ?
http://www.hojko.com/problemy-s-mocenim-t116518.html
Napísať odpoveď