Maturita
a treti uhol neni nahodou ten 80 stupnovy??? ked to dame to tej rovnice tak treti je najvacsi ktory je pri vrchole C teda je oproti strane c.....no neviem ked to budem mat zle tak mam smolu asi som zle pochopil priklad.....Edo Shinoda napísal:25 praveze je B.....lebo plati ze najvacsi uhol je oproti najvacsej strany a naopak....teda ten ttreti uhol (60 stupnov) je oproti B....a<b<c ....40<60<80
Kľúče správnych odpovedí k testom EČ MS 2009 na http://www.nucem.sk/
-
YellowLine
Novice
- Kontaktovať používateľa:
-
YellowLine
Novice
Takze slovina okolo 84% a anglina urcite nad 70%...
Myslel som si, ze najma ta anglina dopadne ovela horsie
Naco som si ja debil daval tu B2
//autoeditácia príspevku ( 24 Mar 2009, 22:31 )
Este nikto sa tu nepochvalil, ze ako to v jeho/jej pripade bolo s podvadzanim... My sme mali na slovine taku sekeru, ze som ani brvou nemohol pohnut...
Ale po nasej skole idu chyry, ze na tej vedlajsej skole to zobrali riadne od podlahy. Situacia bola taka, ze polovica triedy prepadala z cudzieho jazyka a tak pocas vypracovavania testu prisiel učiteľ a nadiktoval piktogram pero
. Ale ked som sa na to pytal jedneho chalana z tej konkretnej skoly, tak iba zaryto mlcal...
Ako to bolo u vas? Vyjadrite sa, vyuzite anonymitu internetu
Myslel som si, ze najma ta anglina dopadne ovela horsie
//autoeditácia príspevku ( 24 Mar 2009, 22:31 )
Este nikto sa tu nepochvalil, ze ako to v jeho/jej pripade bolo s podvadzanim... My sme mali na slovine taku sekeru, ze som ani brvou nemohol pohnut...
Ale po nasej skole idu chyry, ze na tej vedlajsej skole to zobrali riadne od podlahy. Situacia bola taka, ze polovica triedy prepadala z cudzieho jazyka a tak pocas vypracovavania testu prisiel učiteľ a nadiktoval piktogram pero
Ako to bolo u vas? Vyjadrite sa, vyuzite anonymitu internetu
bart to myslel tak, že to zadanie bolo nejasné... ako zadať "tratí uhol" je dosť nezmysel... čo je to tretí uhol? z kontextu vyplýva, že to môže byť ten čo nebol zadaný, ale kľudne si to človek môže vyložiť aj tak, že tretí uhol je ten najväčší/najmenší a pritom to nebude v rozpore s kontextom úlohy... maturitné zadania by mali byť v prvom rade formulované jasne...Pilifo napísal:bart1234 - nie, v každom trojuholníku je to tak, ako napísal Edo Shinoda, teda že oproti najväčšej strane je aj najväčší uhol a naopak oproti najmenšej najmenší uhol. Takže Edo sem napísal riešenie toho príkladu správne.
Tak podarilo sa nám zo spolužiakom odfotiť niečo na ústne maturity z NJ. Kvalita na niektorých témach je úbohá, ale na väčšine je dobrá no ale však skúste.
Kód: Vybrať všetko
http://rapidshare.com/files/214986103/MTNJ09.rar-
BBCworldsTruth
Amateur
-
mirak2
Hardcore addict
vytiahnes si otazku, bude mat nejaky hlavny nazov a k nemu treba povedat hlavny pokec, je dobre spomenut podstatnych autorov, podstatne diela...a neviem ci je este daco podstatne
a dostanes k tomu aj otazku z gramatiky, k nej ti vela nepoviem, ani hovno som nevedel a vlastne ani nevnimal (bol som unaveny a hladny
)
-
Tripmaster
Light Star
To sa dá chápať absolutnou demenciou... bud triedy, alebo učitelskeho zboru... alebo proste v internetovej anonymite prehánaš... lebo za taký prístup by som vás asi povraždil na mieste, a učitelov utýral... ja som si musel tých mojich poctivo odtrpieť a budem za to hodnotený rovnako ako niekto, komu to písal niekto iný ? Dobre mrdnutý ludia vás to teda musia vyučovať...cORP. napísal:my mame z angliny fotky ako stojime skoro cela trieda ako na triednej foto v oblekoch a vsetci v ruke odpovedove harky ,cize sme behali pocas celej skusky po triede ako blazni a fotili sa a takvypracovaval to vsetko najlepsi v triede pre isototu
Tak toto aj mňa vedie k zúrivosti. Zdá sa mi to absolútne nespravodlivé, ak učitelia dovolia opisovať niekomu na maturite a ešte v takejto miere. Predstav si, že niekomu by sa zohľadňovali výsledky v prijímacom konaní na VŠ a Teba by namiesto neho zobrali a jeho nie len vďaka takémuto podvodu.
Strašne ma hnevalo aj to, že na maturitnom teste z matiky sme mali na dozore učiteľku, ktorá nám dovolila opisovať. Jeden priblblý spolužiak, ktorý sedel predo mnou, si normálne drzo zobral asi 15 minút pred koncom môj odpoveďový hárok a opísal z neho všetky príklady. Potom sa hneď postavil, odovzdal svoj hárok a išiel preč. Ja som ho tam chcel zabiť. Nejaké 2 príklady som tam ešte zmenil, ale fakt ma naštve to, keď bude mať lepší výsledok ako ja
Pre K- : To by vôbec nebolo podozrivé, keby som sa postavil a začal ziapať na spolužiaka, čo si to dovoľuje
Strašne ma hnevalo aj to, že na maturitnom teste z matiky sme mali na dozore učiteľku, ktorá nám dovolila opisovať. Jeden priblblý spolužiak, ktorý sedel predo mnou, si normálne drzo zobral asi 15 minút pred koncom môj odpoveďový hárok a opísal z neho všetky príklady. Potom sa hneď postavil, odovzdal svoj hárok a išiel preč. Ja som ho tam chcel zabiť. Nejaké 2 príklady som tam ešte zmenil, ale fakt ma naštve to, keď bude mať lepší výsledok ako ja
Pre K- : To by vôbec nebolo podozrivé, keby som sa postavil a začal ziapať na spolužiaka, čo si to dovoľuje