Telefon s WM
Telefon s WM
No takze chcem si kupit telefon s WM ale neven ktory. Mamcenovy limt 14000(na eura sa mi nece) sk Takze paci sa mi http://www.itonline.sk/index.php?page=6&itm=3277
Ale newm ci mi tych 4GB staci pls kolko ma divix nizssej kvality v vga a qvga rozliseni?
Potom http://www.itonline.sk/index.php?page=6&itm=3683
Ta ma zas nizke rozlisenie ale nevidel som ju takze presne nwem povedzte ty co ju mate ako je na tom.
A dalej o nicom inom newem tak poradte.
Ale newm ci mi tych 4GB staci pls kolko ma divix nizssej kvality v vga a qvga rozliseni?
Potom http://www.itonline.sk/index.php?page=6&itm=3683
Ta ma zas nizke rozlisenie ale nevidel som ju takze presne nwem povedzte ty co ju mate ako je na tom.
A dalej o nicom inom newem tak poradte.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
janko, prosimta, prestan provokovat a drz sa temy WM, neviem, naco si tu spomenul iPhone, zbytocne naseries ludi ako napriklad mna. O tom, ci ho Omnia presti, by sa dalo bohovsky dlho diskutovat. Hlavne co sa tyka toho ''bohovskeho'' displaya na Omnii, ktory reaguje na dotyk ako ja na vysledky Slovenskeho futbalu (skoro nijako).
//este poznamka - nauc sa pisat.
//este poznamka - nauc sa pisat.
-
seth82
Darca
kludne ti k teme napisem - Touch HD je sice o liter drahsi, ale istotne predci slavnu Omniu. Urazky si nechaj pre seba a prestan pisat o niecom (iPhone), o com nemas ani sajny. Plus, zakladatel temy nenapisal, co od telefonu ocakava a co nie. Ci chce PDA s WM, alebo telefon s WM.
//PS: a nauc sa pisat.
//PS: a nauc sa pisat.
-
Lord ANAKIN
Professional
- janko1987 heh co tu pleties Iphone do temy kde chce uzivatel nieco s WM je to totalne scesne
- osobne by som pri vyberani kupoval len nieco od HTC asi aj ked uz pomahaju s inymi pristrojmi (uz ani neviem ci nie nahodou aj s omniou alebo nejakym novsim kuskom) ale ked by som pozeral na cenovy strop a na alzu kedze tam pozeram skoro vzdy tak mi vychadza jedine :
http://www.alza.sk/htc-touch-cruise-lolite-d109730.htm
alza ma ale poslabsi vyber v tejto kotagorii a asi aj ceny niesu nic moc ale podla cenoveho stropu som vybral co som vybral ....
- osobne by som pri vyberani kupoval len nieco od HTC asi aj ked uz pomahaju s inymi pristrojmi (uz ani neviem ci nie nahodou aj s omniou alebo nejakym novsim kuskom) ale ked by som pozeral na cenovy strop a na alzu kedze tam pozeram skoro vzdy tak mi vychadza jedine :
http://www.alza.sk/htc-touch-cruise-lolite-d109730.htm
alza ma ale poslabsi vyber v tejto kotagorii a asi aj ceny niesu nic moc ale podla cenoveho stropu som vybral co som vybral ....
-
Shark NX
Addict
Janci na HTC Touch Diamond ti podla mna budu 4GB Stacit.
Ja mam sice len Asus P320 ktory sa Procesorom a pamatou nemoze s HTC porovnavat ale som velmi spokojny.
Mam v nom 4GB Kartu ... 790MB iGo8 SK,CZ,PL,HU,DE,AT,SR,BG , 1,2GB Hudba, 930MB House M.D. a The Big Bang Theory, 50MB Dokumentov, 60MB Hier a Aplikacii.
Cize este mam nieco okolo 700-800MB Volneho co nemam zatial ako vyuzit.
Ja mam sice len Asus P320 ktory sa Procesorom a pamatou nemoze s HTC porovnavat ale som velmi spokojny.
Mam v nom 4GB Kartu ... 790MB iGo8 SK,CZ,PL,HU,DE,AT,SR,BG , 1,2GB Hudba, 930MB House M.D. a The Big Bang Theory, 50MB Dokumentov, 60MB Hier a Aplikacii.
Cize este mam nieco okolo 700-800MB Volneho co nemam zatial ako vyuzit.
mobily
poviem vám to takto ludia ktorý si kupujú phone tak nech si vyberú ten svoj co potrebujú príklad ak chces mobil na hudbu fotky a tak tak si kúp iphone 3G a cez leto tam daj soft 3.0 dalej, ak chces mobil na prácu tak si kúp HTC ,omniu alebo čo potrebuješ ja mam tiež taký tažký výber ale iphone si vyberem lebo pre mňa je ideálny velký display dobrá wifi a tak každý človek nech si vybere to čo potrebuje a nie že potrebuje nejaký telefón iba na volanie ked chce mobil na volanie tak mu stačí jednoducho aj 3310 ale keď chce viac tak si vybere rozmýšlajte a ináč windows mobile som mal na odskúšanie u kamoša moc ma nebral ale v pc mám windows ale chcem výskušat aj iphone 3G a verím že ho neolutujem proste verím aj apple keď chceš mobil tak si vyber čo ti sedí do ruky a tak proste tvoj výber však ludia maju najprv rozmýšlať co si kúpia a potom kúpiť dakujem ahojte a prajem pekný výber telefónu aj velkú noc
-
->slavo<-
Addict
Ja mam Omniu a som snou viac nez spokojny minuly tyzden som dostal typ na perfektnu stranku venovanu tomuto PDA a mam konecne mrte hier. a aplikacii o ktorych som ani nevedel . jednoznacne mozem doporucit SAmsung OMnia budes spokojny .
a ty co sem pisu ze ten display nereaguje tak to je najvacsia hlupost.
s displayom niesu ziadne problemy omg . normalne reaguje dokonca je to novsia technologia dotykoveho displaya. takze tak .
a ty co sem pisu ze ten display nereaguje tak to je najvacsia hlupost.
s displayom niesu ziadne problemy omg . normalne reaguje dokonca je to novsia technologia dotykoveho displaya. takze tak .
-
danpark
Light Star
omiu by som nebral skrz jeden hlavný mínus, ako vravíte absencia qwerty klávesnice ... písať na soft klávesnici je utrpenie, hlavne ak to má byť rýchel alebo cez hry, ja keď hrávam ( mám HTC TyTN(alebo SPV M3100) ) tak si neviem rpedstaviť, že yb to bolo bez klávesnice (to keď hrávam nejaké gameboy hry ) a nebodaj ešte keď píšem SMS .. keď telefón tak HTC Touch Pro .. má to čo Diamond, ale má slot na pamäťové karty, konečne klávesnicu, väčšiu pamäť a zadný kryt nemá až taký náchylný na odtlačky prstov a pritom je Diamond lacnejší od neho o cca 5 tisíc, takže až tak megabrutal rozdiel to nie je cenový hoci je značný ... v každom prípade by som radil ešte počkať na niečo čo bude mať nvidia tegra čip v sebe, na to čakám ja a preskočím celý touch pro, na ktorý som doteraz hádzal centíky do prasiatka
.. hoci teraz som kúpil od chlapíka ďalší TyTN (aby osm si opravil svoj, kde osm mal rozbitý display) a tým som sa oddialil od hocijakého iného lepšieho PDA 
Mobily
Tieto mobily co máte na výber sú všetký dobré ináč pls zajtra by mi mal kamoš doniest iphone 3G 16GB za 50 eur ku mne domov nenecham sa oblafnut ale nie som si istý či mi ho vobec donese ak by mi ho nedoniesol tak by som vás mohol poprosit ze nemáte nejaký lacný iphone 3G 16Gb na predaj ale aby isiel max suma 150€ diky Icq 364354429 skype intelqc 
Re: Mobily
Smiem vediet, preco sa pchas do cudzieho topicu s takymito hlupostami? A kde si videl slovne spojenie Iphone a lacny ? 16GB idu 250€ a vyssie, takze snivaj dalejAsus_ napísal:Tieto mobily co máte na výber sú všetký dobré ináč pls zajtra by mi mal kamoš doniest iphone 3G 16GB za 50 eur ku mne domov nenecham sa oblafnut ale nie som si istý či mi ho vobec donese ak by mi ho nedoniesol tak by som vás mohol poprosit ze nemáte nejaký lacný iphone 3G 16Gb na predaj ale aby isiel max suma 150€ diky Icq 364354429 skype intelqc
Inac s tym HTC Touch Pro mate pravdu, zobral by som ho aj ja, ale lacne su len za velkou mlakou, tam stoja iba 300USD, co sa neda absolutne porovnat s cenami tu. Jedina nevyhoda je, ze su locknute na Sprint operatora, ale to sa da urcite obist.
Ak by som teraz siel do WM, tiez by som isiel do Touch Pro. Teda pokial znesiem tu vec vo vreckach, je to fakt giganticke
-
danpark
Light Star
Touch Pro nie je vôbec veľký na pomery PDA a oproti niektorým mobilom to tiež až taký bigfoot nie je, keď si vezmem najmä to, že to má qwerty klávesnicu, oproti môjmu HTC TyTN to je myslím menšie a to vláčim so sebou teraz aj ten a aj nokiu 6233, takže o predmetoch vo vreckách mám nejaký prehľad a dá sa to v pohode aj v rifliach si myslím. no a o cene by som až tak nehovoril lebo tam ho majú síce za 300 niečo USD, ale ako vravíš je to sprint a ten neviem či nemá aj trošku HW zmenu týkajúcu sa nižšej pamäte, ale teraz mám s pamäťou niečo možno ja, pretože si nie som istý či si to nepletiem skôr s AT&T, jediné čo viem, e originál HTC Touch Pro tam stojí aj 500-600$ takže tak