Nas buduci prezident
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Je to záhadou odkiaľ sa čerpajú tie svedectvá, ozajstné pravdy odhaľujúce celosvetové protislovesnké konšpirácie.Indigo napísal:Ja skor rozmyslam, odkial IvanSK tahas vsetky tieto "informacie".
"František Šebej nadáva svojim čitateľom do dementov" a podobné články, toto je objektivita nie SME a Pravda.
-
vendo
Guru
mna napadlo ze to bola SDKUKey5ers0ze napísal:vendo: este ma tak napadlo, ten plagat tam mozno vylepila sns, oni radi takto spasuju s plagatmi
fakt vas tu napadaju take pi*ov*** ktore tu predkladate ako svate pravdy bez najmensieho overenia doslova sa bijete o to ze to musi byt pravda lebo s tym suhlasite/autor vam vravi z duse tak ma super clanok ale ked niekto povie nieco co sa vam nepaci je jedno kto to povedal oznacite to za blud odvolavajuc sa na autora/divne zdroje atd
niekto tu mozno chce diskutovat ale uz sa to davno neda kedze velmi vela ludi tu len presadzuje ?svoje? nazory
s vysledkami som velmi spokojny. Gaspi v druhom kole vacsi naskok ako v prvom kole. podla okresov to vyzeralo ako vojna juhu proti severu. ti co sa pohorsuju nad madarskou kartou nech idu plakat do narucia Csakyho a Duraya. bez ich kecov o autonomii by nebolo Slotu ani Belousovovej. na Csakyho prskani a vyhrazkach, ako sa partneri v EU a NATO dovzedia o nasich volbach sa ale dobre bavim. a po prehre Radicovej aj sranda v sdku este len zacne 
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
//autoeditácia príspevku ( 05 Apr 2009, 19:01 )
absolutny suhlas
absolutny suhlas
http://www.hojko.com/post1143705.html#1143705vendo napísal:mna napadlo ze to bola SDKU![]()
fakt vas tu napadaju take pi*ov*** ktore tu predkladate ako svate pravdy bez najmensieho overenia doslova sa bijete o to ze to musi byt pravda lebo s tym suhlasite/autor vam vravi z duse tak ma super clanok ale ked niekto povie nieco co sa vam nepaci je jedno kto to povedal oznacite to za blud odvolavajuc sa na autora/divne zdroje atd
Je to hrozne keď sa pozeram že stary *ujo ziskaval voličov na luniku IX a možno aj inde vďaka džúsikom a klobaskam ako to miestny občania aj hovorili ...a to podpore SNS a Smer ani nehovorim. Slopa ,ktorý je najvačší primitiv a bezbožný človek na slovensku,ktorý si dovolí nazvať Milana Lasicu intelektuálnym bahnom ...no a Robertko no comment
Jaj Dalšich 5 rokov v utrpeni...
Jaj Dalšich 5 rokov v utrpeni...
zmenilo by sa niečo keby vyhrala radičová? nič... zmení sa niečo keď vyhral gašparovič? tiež nič... zbytočne popísaných vyše 50 strán... každý by si mal uvedomiť, že prezident nemá žiadnu moc... nechápem prečo sa míňajú zbytočne peniaze nás všetkých, keď ho za podstatne lacnejší peniaz môže voliť parlament 
Aspoň jeden zdroj tu bol, beo.sk, aj som sa tam pozrel. Za seba hovoria názvy článkov ako ".... cigánske elity sú predsa len cigánske", "Simon Mol (Moleke Njie): vysoká daň za multikulturalizmus a rasové miešanie", "Homosexuáli sú nespokojní, že nemôžu ohrozovať rodinné hodnoty". Zaujímavý je tiež seriál "Multikultúrne spolunažívanie", kde vždy sa spomenie niekto nie biely v súvislosti s vraždami, trestnými činmi.vendo napísal:...
predkladate ako svate pravdy bez najmensieho overenia doslova sa bijete o to ze to musi byt pravda
...
Toto by mala byť objektivita, nestrannosť? Sloboda prejavu musí byť, ale takéto tendenčné, účelné šírenie nenávisti???
Pekný zdroj objektivity, pravdy.
Preco je to vzdy tak, ze o koryto vzdy bojuju len kandidati najsilnejsich opozicnych a koalicnych stran???
Len preto, ze sa okolo (napriklad) Mikloska tolko v minulosti netocili kamery a preto ze sa nefotil s kazdou celebritou ako Radicova je on v niecom horsi??
Preco som si v druhom kole musel vyberat medzi dvoma idiotmi???
A nieeee. Nezacnite rypat o tom kto je mensie/vacsie zlo.
Obaja su na rovnakej urovni.
Je mi na grc.
Len preto, ze sa okolo (napriklad) Mikloska tolko v minulosti netocili kamery a preto ze sa nefotil s kazdou celebritou ako Radicova je on v niecom horsi??
Je mi na grc.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
mozno ak by Miklosko ukazal, ze chce byt prezidentom pre vsetkych obcanov a nie len vyvolenych, mal by aku taku sancu. Je 21.storocie a pan Miklosko to asi este nepochopil. Pre teba je IR a IG rovnake zlo, pre mna nie. Ak by bol v druhom kole IG a Miklosko dal by som svoj hlas Mikloskovi. A v tom je ten rozdiel fanaticki katolici (nehovorim, ze prave ty takym si) si nevidia dalej od nosa. Prehrali sme volby? Tento stat nas uz viac nezaujima..Pripojim jeden prispevok z diskusie na sme.sk:Shakal napísal:Preco je to vzdy tak, ze o koryto vzdy bojuju len kandidati najsilnejsich opozicnych a koalicnych stran???
Je mi na grc.
na druhej strane si myslim, ze slovensko niekedy, ziaľbohu, a niekedy je to aj chvalabohu, ze ziaľbohu, ze na slovensku predsa len tie pravomoci predsedu hlavy statu su este stale male a teraz, chvalabohu, ze su male.
ze na trone bude sediet gasparko a tvarit sa ako maly boh je smutne, ale da sa prezit.
co sa prehlta horsie je, ze s nim kolaboruju ti najmoralnejsi z moralnych - udajne, kvoli nenarodenym detom.
a tak si to odnesu, ti, co sa narodili... (autor: pjotr