Nas buduci prezident

Diskusie na politické témy...

Koho budete volit v 2. kole prezidentskych volieb

Ivan Gasparovic
72
34%
Iveta Radicova
108
52%
nikoho
24
11%
este neviem
5
2%

Celkom hlasov: 209

Cesar
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Cesar »

Tomasito napísal:Ma niekto pocit, ze za predchadzajucej vlady Gasparovic posobil ako konfliktny, prip. strannicky prezident?S mottom "Myslim narodne, citim socialne" islel uz do volieb v roku 2004...
Nie, to je jediné pozitívum, že nerobí nič, tak nič nepokazí. Keby bol viacej aktívny, v prospech všetkých to by privítal každý.

Mal to motto, vtedy ale všetci išli hlasovať proti Mečiarovi, ostatné bolo jedno, keby tam bol bárskto, určite by vyhral. Vtedy som ho volil aj ja, teraz už nie.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Frikso napísal:Nikto. Príčinou totiž nie je samotný fakt, že je členom nejakej strany. Táto kritika Gašpara vychádza jedine z odporu k smeru a jeho praktikám počas kampane.
Napriek tomu, že Radičová je podpredsedom SDKÚ a má podporu aj ostatných opozičných strán, nikto z týchto strán nepredvádzal ródeo, ako Fico s Kaliňákom.
Nabuduce prosim reaguj na moje slova v kontexte diskusie- moja reakcia smerovala k tym, ktori pri Gasparovicovi kritizuju jeho podporu zo strany politickych stran, no strannicka prislusnost Radicovej vo forme clenstva a dokonca podpredsednickej funkcie, im zjavne neprekaza.

BTW. co povazujes ty za rodeo skumat nejdem, tak ako sa nejdem pustat do polemizovania nad tym, ktora skupina podporovatelov jednotlivych kandidatov predvadzala vacsie rodeo- kazdy si v konecnom dosledku utvoril nazor sam.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

Prezident Českej republiky Václav Klaus poslal v nedeľu 5. apríla 2009 blahoprajný telegram znovuzvolenému prezidentovi Slovenskej republiky Ivanovi Gašparovičovi:
Vážený pane prezidente,
dovolte, abych Vám jménem svým i jménem občanů České republiky srdečně poblahopřál k Vašemu znovuzvolení prezidentem Slovenské republiky.
Jsem rád, že i v následujících letech budeme mít možnost společně navázat na naší dosavadní spolupráci, která je nejen velmi dobrá, ale i mimořádně přátelská. Naše setkání bývají více než jen běžnými oficiálními setkáními nejvyšších představitelů dvou sousedních, partnerských a spojeneckých zemí. Jsou setkáním dobrých sousedů, kteří si rozumějí, a kteří spolu mohou otevřeně hovořit. Tato dimenze nebývá ve vztazích mezi politiky zcela běžná a já si jí velice vážím.
Přeji Vám, vážený pane prezidente, do dalších let mnoho zdraví a úspěchů a doufám, že jedna z prvních zahraničních cest ve Vašem druhém volebním období bude směřovat opět do Prahy.
S úctou
Václav Klaus

no a jedna perla v diskusii k clanku risa sulika:

"Povodne som chcel volit Radicovu. Ale ked som videl ten odpad co sa okolo nej pohybuje Svejna, ta smiesna postavicka Chren , Svolik atd., musel som s gumakmi na rukach volit "Uja". Nechcem totiz skoncit ako v pobalti kde rovnodanovi Estonci maju v Talline blackout lebo nemaju na osvetlenie ulic dalsi rovnodanovy vzor Lotyssko muselo prakticky zrusit druhy pilier."
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

erytrocyt napísal:Ak k nej patríš, je všetko jasné, potom odpoveď nepotrebujem.
nepatrim, je to tak podstatne?? :roll: ta tvoja mensina plati take dane ako ty, neviem aky s tym mas problem, alebo komplex?

/odpovedam na to na co sa pytas, ak nechces citat odpovede, nepytaj sa otazky :roll:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Páči sa mi ako odpovedáš, na to, čo ti vyhovuje. Teraz si poprosím reakciu aj na tú vyššiu časť môjho príspevku. Na maďarov som zvyknutý, absolútne s nimi nemám problém, a keďže som z Košíc, my ich tu máme dosť, tak medzi mojimi kamarátmi a kolegami sa ich aj dosť vyskytuje.

Takže ako je to s kupovaním hlasov? Nedotknuteľná, ideálna, krásna, inteligentná frí end kúúúl Radičová ich nekupovala?

Btw: Odkiaľ vzala peniaze na tak rozsiahlu reklamnú kampaň, pri ktorej som mal pocit, že keď sa pôjdem vysrať, tak po otvorení záchodovej misy mi z nej najprv Radičová povie že sa cíti silná, a že toto je jej dlaň, ruka ktorú mi podáva k riti a vopchá mi ju do nej, najprv tú ruku a potom seba celú? A až potom sa budem môcť ísť vysrať? Pardon za prostorekosť, ale no nedalo mi :)

//takže hráme sa na slovíčka, dobre. V tomto príspevku máš jasnú otázku, môžeš sa realizovať.
Johnyy
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Johnyy »

S mottom "Myslim narodne, citim socialne" islel Gasparovic uz do prezidentskych volieb v roku 2004 a sprevadzalo ho tiez pocas celej jeho kampane v prezidentskych volbach uplynulych. Ze si ho zaregistroval az po tychto volbach? Hold,...
Viem, ze to motto mal uz pred volbami. Nikde som ani nenapisal, ze ho nemal. Napisal som len, co povedal tesne po volbach. Asi si to zle pochopil.

Vies, ked Ivan vyhlasuje aky je nestranny a potom sa foti s Fickom na plagaty...Nepoviem keby bol clenom strany.
To, ze po volbach je to prezident Smeru, urceny ako robot na podpisovanie zakonov a pritakavanie vladnej koalicii je zrejmé.
Treba sa odvdacit za krasnu kampan a za kupene parky a pivo pre nasich nerozhodnutych volicov...
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

Tomasito napísal:Nic v zlom, no v kontexte tvojej kritiky Gasparovica a vzhladom na politicku prislusnost Radicovej, uz len tento tvoj vyrok so zdravym rozumom prilis nekoresponduje- a to si urcite mladsi ako podla teba senilny Gasparovic
ako som sa tu uz niekde vyjadril, bez podpory koalicie by podla mna nedostal viac ako v 1. kole v r. 2004. podla mna by koalicia vedela postavit lepsieho (resp. aspon pre mna prijatelnejsieho) kandidata a tiez nepochybujem o tom ze by uja prevalcoval... na druhej strane, odhliadnuc od toho, ze to bola jej podmienka, by sa radicova (imho) dostala minimalne do 2. kola aj bez podpory sdku. dokonca by sa dalo povedat, ze v niektorych pripadoch jej skor podpora sdku skodila...

//autoeditácia príspevku ( 06 Apr 2009, 21:27 )
inac by som ocenil, keby ste tu niektori prestali vytahovat "mensinove karty" a neznizovali to tu na uroven vyrocnej schodze sns...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

krija napísal: stale lepsie rozliat polovicu chlastu ako zabudnut kam si ho polozil :D .
Ja to poznám inak. Je lepšie troška rozliať ako zabudnúť vypiť :D
Johnyy
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

erytrocyt napísal: Takže ako je to s kupovaním hlasov? Nedotknuteľná, ideálna, krásna, inteligentná frí end kúúúl Radičová ich nekupovala?

Btw: Odkiaľ vzala peniaze na tak rozsiahlu reklamnú kampaň, pri ktorej som mal pocit, že keď sa pôjdem vysrať, tak po otvorení záchodovej misy mi z nej najprv Radičová povie že sa cíti silná, a že toto je jej dlaň, ruka ktorú mi podáva k riti a vopchá mi ju do nej, najprv tú ruku a potom seba celú? A až potom sa budem môcť ísť vysrať? Pardon za prostorekosť, ale no nedalo mi :)
Nikto tu nepise, ze Radicova je bez chyby. Vacsinou tu volia vsetci aj tak len to pre nich mensie zlo.
Pre mna je proste Gasparovic neprijatelny, rovnako ako pre teba Radicova.
Keby je v druhom kole Melnik a Radicova, volim Melnika.

Nevidim nic zle natom, ked ma kandidat silnu kampan. Bez sponzorov by to neslo. A tak isto bez reklamy. Gasparko mal tak isto vela bilbordov, ked som siel po ceste z PD to TN tak som myslel ze asi 100krat naburam.
Tomasito
VIP
VIP

ViRuS napísal:ako som sa tu uz niekde vyjadril, bez podpory koalicie by podla mna nedostal viac ako v 1. kole v r. 2004. podla mna by koalicia vedela postavit lepsieho (resp. aspon pre mna prijatelnejsieho) kandidata a tiez nepochybujem o tom ze by uja prevalcoval... na druhej strane, odhliadnuc od toho, ze to bola jej podmienka, by sa radicova (imho) dostala minimalne do 2. kola aj bez podpory sdku. dokonca by sa dalo povedat, ze v niektorych pripadoch jej skor podpora sdku skodila...
ViRuS, mozme len spekulovat, ktory z kandidatov by ziskal viac bez podpory politickych stran (bez ktorych to zatial nejde, zial), rovnako ako mozme len spekulovat o tom, ktory kandidat by ziskal viac bez masivnej podpory printovych medii ala SME :idea:
Johnyy napísal:Vies, ked Ivan vyhlasuje aky je nestranny a potom sa foti s Fickom na plagaty...Nepoviem keby bol clenom strany.
On nemusi vyhlasovat. O jeho pozicii dostatocne vypoveda jeho posobenie vo funkcii prezidenta ako za byvalej vlady, tak za vlady sucasnej. To, ze ma k sucasnej vlade nazorovo blizsie hovoril uz davno pred prezidentskymi volbami a to, ze sa na bilboardy fotil s Ficom je vzhladom k popularite Smeru a jeho oficialnej podpore od tejto strany uplne prirodzene. Na druhej strane, Radicova velmi dobre vie, preco vsadila radsej na celebrity ala Lucenic, ako na fotky s jej strannickym sefom, Mikulasom Dzurindom, ktory drzi rekord v najdlhsie obsadzovanej priecke najNEdoveryhodnejsieho politika na Slovensku (pred par mesiacmi ho na tejto priecke po rokoch vystriedal Slota, no Dzurinda je v jeho tesnom zavese, kde sa hasteri s Meciarom).
Johnyy
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:On nemusi vyhlasovat. O jeho pozicii dostatocne vypoveda jeho posobenie vo funkcii prezidenta ako za byvalej vlady, tak za vlady sucasnej. To, ze ma k sucasnej vlade nazorovo blizsie hovoril uz davno pred prezidentskymi volbami a to, ze sa na bilboardy fotil s Ficom je vzhladom k popularite Smeru a jeho oficialnej podpore od tejto strany uplne prirodzene.
Pre mna to prirodzene nieje. Od nestranneho kandidata cakam inu kampan. Zalozenu na vlastnej tvari. Volim Gasparovica, nie Fica. Aj ked v tomto pripade si ludia zvolili oboch.
Celu jeho kampan v podstate osefovali stranici zo Smeru a Sns, ujo klasicky asistoval prikyvovanim, az tak, ze som skoro pozabudol, ze kandiduje Gasparovic, nie Fico alebo Slota. Za takejto masivnej podpory a stvavej kampane, by na Slovensku za prezidenta zvolili aj cvicenu opicu.
Pre mna Gašpi nieje osobnost s vlastnou tvarou. Neviem co si mam onom mysliet. Jeho nazory su len same poucky otom aky je ludsky, socialny(otom sme sa predsvedcili pocas vlady Vlada.) Ked nebodaj chce povedat vlastny nazor, vacsinou sa mu to nepodari.

Inak podpora printovych medii...Z tvojej strany tiez slusna spekulacia.
Nemyslim si, zeby tlac zvyhodnovala niakeho kandidata.
zmija1313
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zmija1313 »

Tomasito napísal:Pokial ide o Gasparovica, ten bol pri svojej prvej kandidature clenom mimoparlamentnej strany (HZD) a v sucasnosti nie je clenom ziadnej strany, prirodzene (ako prezident clenom ziadnej strany byt ani nemoze).
Fakt u nas nemoze byt prezident clenom nejakej strany? Nie som si tym uplne isty, mame niekde stanoveny tento zakaz?

K ostatnym veciam - :aasmile11: mat tak taketo problemy este aj po volbach...
Uz by som to tu asi zamkol, vsak prezident je jasny, nie? Jedine, ze by sa chcelo diskutovat o tom, ktory ma byt zvoleny o 5 rokov (teda vychadzajme z tych 5tich).
Tomasito
VIP
VIP

Johny, ak este aj dnes veris tomu, ze uplynule volby boli vylucne o prezidentskych kandidatoch, jednoducho ta v tom necham.
Johnyy napísal:Nemyslim si, zeby tlac zvyhodnovala niakeho kandidata.
Kto nechce vidiet... :smt104

Napriek tomu odporucam pozriet zaznam dnesnych hlavnych sprav na STV a vyjadrenie predsednicky Slovenskeho syndikatu novinarov, Zuzany Krútkej, ktoru mozno vzhladom k jej niekdajsim postojom k prijmaniu Tlacoveho zakona len tazko oznacit za Ficovu obhajovatelku...

//
  • "Pokial ide o to, ze tlac je jednostranne zamerana, tak ma pan premier pravdu."
V obdodbnom duchu sa vyjadril aj politolog Peter Horvath...
  • Myslim si, ze najma printove media na Slovensku neboli fer k obidvom kandidatom. Evidentne nadrziavali kandidatke pani Radicovej, avsak robit z toho celkom politicku zalezitost by skor mohlo byt kontraproduktivne.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Johnyy napísal:
Inak podpora printovych medii...Z tvojej strany tiez slusna spekulacia.
Nemyslim si, zeby tlac zvyhodnovala niakeho kandidata.
To si robis srandu?
Johnyy
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:Johnyy, ak este aj dnes veris tomu, ze uplynule volby boli vylucne o prezidentskych kandidatoch, jednoducho ta v tom necham
Viem, ze prezidentske volby niesu len o prezidentovi, ale aj o politickom spektre celkovo. Len toto bolo vylucne o Ficovi a Slotovi a to sa mi uz nepaci. "Odsrali" za neho celu kampan. Tak ako sa zviezol na reformach minulej vlady, teraz za vezie na popularite Fica.

Ujo moze byt niekedy aj ineho nazoru, hlavne ked sa mu to hodi...

Ty nechces vidiet zase to, co sa ti snazim povedat...

Citam pravidelne denniky a nikde som nesasiel nic, co by nahravalo jednej alebo druhej strane. Boli tam pisane fakty. A to nie preto, ze nechcem veci vidieť, to si mi zase vsunul do ust...Ak mas nieco zaujimave, necham sa poučiť.
Ale nechod sem s blogermi, ci diskusiami.

[/quote]
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

skusim ja:

Gašparovič v diskusii útočil klamstvami

a moj debunking:

O celebritách

tu reklamu, som ja osobne videl po prvy krat po 1. kole. cize ide len o pokus hrat obamovskymi kartami aj na strane gasparovica. ani tak to nie je to porovnatelne s ivetou.

O tom, kde vyhral

tu klame a zavadza dennik sme pripadne autorka! preco porovnava vysledky 2. kola z volieb roku 2004 s 1. kolom volieb 2009. v roku 2004 sme tu mali "anti meciarovsku" mobilizaciu.

O Radičovej bilborde

Radičová má na bilborde text: Je nás veľa, čo chceme spravodlivé Slovensko.

Radičová: Ja za to nemôžem, že niekto sa zaradil do tej druhej strany.

toto je loz! to radicova tym textom z bilboardu zaradila vsetkych, ktori ju nevolili na stranu nespravodlivých. kedze je to plagat dokonca spred 1. kola tak aj nevolicov IG.

Keď sa nenávisť stane zbabelou, vyjde do spoločnosti a zmení si meno na spravodlivosť.
(Arthur Schnitzler)

O Jánovi Krstiteľovi Balázsovi

niekto sa tu hra na slovicka. plati ale jedna zasadna veta:

nie kazdy knaz je farar, ale kazdy farar je knaz.

to je ako by ste povedali na futbaloveho trenera, ze je farar. balazs nie je farar!!!

O komunistickej minulosti

tak zora butorova ako argument. to je dobre. to, ze jej manzel robil redaktora v troch komunistickych casopisoch (Echo, Kultúrny život a Reflex) a tym sa priamo podielal na oblbovani mas, bude asi vedlajsie.

"V rokoch 1969-1970 bolo približne 1 000 funkcionárov KSČ formou vylúčenia z KSČ prevedených do „zálohy“, ktorá bola vytvorená s cieľom použitia v takých situáciách, akými boli založenie Charty 77 a 17. november 1989, ktoré boli projektované ako varianty."

vyhodili dokonca aj meciara, ale aj on musel niekde pracovat.

O kupovaní poslancov a predčasných voľbách

Predseda KDH Pavol Hrušovský označil vtedajšieho premiéra Dzurindu za vierolomného človeka s tým, že odchádzajú z vlády, lebo odmietajú politiku arogancie a zneužívania moci.

no a dzurinda uz nemal 15 000 000 korun pre kazdeho jedneho poslanca z KDH, aby si ho kupil!!!

no a este imunita vs generalny prokurator. GP o to ziadat nemusi!

staci na to aj ziadost od: Vyšetrovateľ odboru vyšetrovania obzvlášť závažnej trestnej činnosti

presne tak ako tomu bolo v pripade lexu.

a ako doplnenie nasledovne (niekolko neznamych skutocnosti):

Budem strucny a faktograficky presny, a na zaver mozno aj trochu hodnotiaci. Ucelom je mierne skorigovat takmer “hagiograficky” obrazok kandidatky IR. Pravda, nie v zlom umysle.

1. Fakt, ze niekto v minulosti nebol clenom KSS z hladiska moralneho kreditu do buducnosti prakticky nic neznamena. S rezimom mohol kolaborovat aj tak, napr. v zaujme svojej kariery.

Zaciatkom 80-tych rokov sa v celej CSSR, aj v Slovenskej akademii vied, organizovali protesty a podpisovala peticia proti rozmiestneniu americkych rakiet - Pershingov v NSR a sucasne suhlas s rozmiestnenim sovietskych rakiet SS 20 v Polsku a CSSR. Skuste zistit, ci na uvedenej peticii figuruje aj podpis kandidatky IR. Mozno budete prekvapeni. Neprijemne.

2. Podpisovat protest proti uvazneniu “Bratislavskej patky” v auguste 1989, t.j. par mesiacov pred novembrom, iste nie je ziadne hrdinstvo. Skuste zistit, ci figuruje podpis kandidatky IR na obdobnej peticii, ale daleko zavaznejsej, ktora kolovala po bratislavskych vyskumnych ustavoch a inych akademickych i neakademickych instituciach v januari 1989. Islo o protest proti brutalnemu zasahu policie proti studentskym demonstraciam v Prahe rok pred novembrom 1989.

3. Kandidatka IR zaciatkom 90-tych rokov, ked vrcholil spor o “slovensku otazku” v CSFR vyhlasovala, citujem: “Slovensky stat nikdy nemoze byt iny ako fasisticky”.

V tom case kandidatka IR neprejavila ani minimalne porozumenie pre legitimne politicko emancipacne usilie nasich obcanov ci prislusnikov slovenskeho naroda. S tymto postojom a mentalnym vybavenim privitala vznik samostatnej Slovenskej republiky.

Pozor, neslo o opravnene obavy z dalsieho mozneho vyvoja. Tie malo v tom case a v tych podmienkach mnoho zodpovednych ludi. Islo o principialne odmietnutie prava na sebaurcenie a o hlboku nevieru, pokial ide o schopnost nasich obcanov celit aktualnym rizikam a vybudovat standardnu a plnohodnotnu parlamentnu demokraciu. Dost urazlivy postoj, pravda? Nepripomina Vam tento postoj poznamku p. M. Albrightovej o “geneticky zakorenenom antisemitizme” adresovanu nasim nestastnym “inferiornym” obcanom?

Dnes kandidatka IR nema vobec problem uchadzat sa o doveru tychto obcanov a vyhlasovat ako si ich neskonale vazi.

Povedzme ale, ze to je - vzhladom na “success story”, ktory predstavuje vyvoj slovenskej spolocnosti od roku 1993 - celkom prirodzena nazorova zmena. Iba dogmatici nemenia nazory.

4. Na zaver usmevne. Kandidatka IR chce byt, ako hovori, aktivnou, cinorodou prezidentkou. Chce pomahat obcanom riesit ich problemy, najma socialne, chce “kricat a vie kricat” v zaujme obcanov.

Ja som si vzdy myslel, ze najlepsim miestom pre takyto “krik” z hladiska jeho ucinnosti je takmer vsade na svete parlament, prip. vlada alebo vyskumne ustavy, ci obcianske hnutia, a nie urad prezidenta /pravda, s vynimkou USA ci Francuzska/.

Ak teda kandidatka IR chce naozaj byt taka uzitocna, urad prezidenta jej k tomu “kricaniu” dava najmenej moznosti. Pravda, okrem jednej, ale ta sa netyka obcanov. O aku ide, prenechavam vasej predstavivosti.
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

Johnyy napísal:Ujo moze byt niekedy aj ineho nazoru, hlavne ked sa mu to hodi...
pekne videjko, jeho typicke spravanie

//autoeditácia príspevku ( 07 Apr 2009, 15:20 )
oo mame tu nejakeho zatrpknuteho komunistu, kt. dava - karmu za vsetko negativne voci tomu dedovi :D
Johnyy
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

JumperAL napísal:pekne videjko, jeho typicke spravanie

oo mame tu nejakeho zatrpknuteho komunistu, kt. dava - karmu za vsetko negativne voci tomu dedovi :D
Je to len pajac bez nazoru. Šeptajúci klaun a karierista najvyssieho zrna.
To ako si dokaze protirecit a klamat je nehorazne.
Prec s tým politickým odpadom menom Gašparovič.(bohuzial, mame ho tu na dalsich 5 rokov)..:?

Este opakujem. Nikto tu nerobi z Radicovej bohynu, ktora nema ziadne chyby, ci preslapy.
To len poloboh hranol(vyse 40%, vlastný prezident) je dokonaly... :D :?
Tomasito
VIP
VIP

Johnyy napísal:Citam pravidelne denniky a nikde som nesasiel nic, co by nahravalo jednej alebo druhej strane. Boli tam pisane fakty. A to nie preto, ze nechcem veci vidieť, to si mi zase vsunul do ust...Ak mas nieco zaujimave, necham sa poučiť.
Ale nechod sem s blogermi, ci diskusiami.
Vid moj predchadzajuci prispevok...
Tomasito napísal:Kto nechce vidiet... :smt104

Napriek tomu odporucam pozriet zaznam dnesnych hlavnych sprav na STV a vyjadrenie predsednicky Slovenskeho syndikatu novinarov, Zuzany Krútkej, ktoru mozno vzhladom k jej niekdajsim postojom k prijmaniu Tlacoveho zakona len tazko oznacit za Ficovu obhajovatelku...
  • "Pokial ide o to, ze tlac je jednostranne zamerana, tak ma pan premier pravdu."
V obdodbnom duchu sa vyjadril aj politolog Peter Horvath...
  • Myslim si, ze najma printove media na Slovensku neboli fer k obidvom kandidatom. Evidentne nadrziavali kandidatke pani Radicovej, avsak robit z toho celkom politicku zalezitost by skor mohlo byt kontraproduktivne.
Co viac by si este chcel? Postoj predsednicky Slovenskeho syndikatu novinarov sa ti zda byt nedostatocne kompetentny?
Johnyy
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Prepac, Tomasito, nevsimol som si, ze si editoval svoj prispevok.

Nazor je to urcite kompetetny a som rad, ze som sa dozvedel nieco nove.
Doteraz som registroval "fandenie" Radicovej len prostrednictvom komentarov a nazorov(dennik SME), kde som to nebral az tak, ako keby to bolo v clanku.
Nazor moze vyjadrit kazdy, ci uz tu na fore, alebo, ak mas moznost a si dobry bloger tak trebars aj v tlaci...
No niaky povedzme jednostranny clanok som ja osobne neregistroval, boli tam len fakty, nic co by nebola pravda. To, ze sa pisalo viac o Gasparovicovi ako Radicovej je normalne, vzhladom na vyroky jeho podporovatelov...
Ale berem na vedomie nazory ludi z brandze a nevylucujem, ze niektore media, si uz printove alebo ostatne, zvyhodnovali urciteho kandidata.

Inak blogerom sa necudujem, ze stoja na strana opozicie. Pretoze utoky zo strany Fica na nich sa mi zdaju prehnane a pripada mi akoby zo vsetkeho zacinal vinit ich. Pritom media su sucastou spolocnosti...
Napr. utoci, na media ze nikoho nezaujimaju a nemaju vpliv, ale pritom neustale o nich vyprava a utoci...
Tot moj nazor...
Napísať odpoveď