MX440/nieco od ATi nedetekuje monitor
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
MX440/nieco od ATi nedetekuje monitor
Papá doniesol nejaky komp z roboty, ze mu ho mam zapojit. Jak som otvoril kejsu, tam bolo tolko bordelu, ze som sa skoro posral, pavucina pod sachtou s diskami, prach vsade, dajake zasrate blato na CPU fane a podobne. Tak som to cele rozobral, stetcom vycistil, fukal som ustami, lebo kompresor nemam a vysavacom som sa bal
. Pekne som to zlozil naspat, kable upratal, cistucke vsetko. Po stlaceni PWR sa roztoci CPU fan, disk tiez asi pracuje, pocut ho trocha (Seagate 80GB) ale monitor ukazuje "NO SIGNAL". Asi to bude grafikou, ktorou povodom si nesom celkom isty, pise tam nieco s MX440, co je GeForce 4, ale ma cerveny plosak, co mavaju vacsinou ATi grafiky... vybral som ju z AGP slotu, zasa zapojil, no stale ju nedetekuje. Neviete v com moze byt problem? Pri najhorsom mam este jednu MX440 o ktorej som si isty ze je to ona... zajtra ju mozno vymenim. Neviete aspon povedat preco to monitor nedetekuje?
-
vendo
Guru
-
vendo
Guru
-
moosha
Darca
No, tak skusim najprv ten BIOS, potom mozno aj zdroj.
//autoeditácia príspevku ( 07 Apr 2009, 18:30 )
BIOS vyresetovany - nic. Zdroj vymeneny - nic. Teraz som skusil dat ten disk do stareho vrciaceho psa, 3 beeps a nic. 3 pipnutia by mali znamenat chybu RAM-ky, ale ja som skusil aj 256MB povodnu, aj 512MB inu, furt to iste. Dpc
, co s tym je? Ved tolko nahod nemoze byt!
//autoeditácia príspevku ( 07 Apr 2009, 18:30 )
BIOS vyresetovany - nic. Zdroj vymeneny - nic. Teraz som skusil dat ten disk do stareho vrciaceho psa, 3 beeps a nic. 3 pipnutia by mali znamenat chybu RAM-ky, ale ja som skusil aj 256MB povodnu, aj 512MB inu, furt to iste. Dpc
ak nepomôže druhá karta tak skús ešte naštartovať stroj bez HDD, prípadne ešte bez RAM vtedy by mala doska pípať.
Inak neviem kde si zobral že červené dosky mávajú hlavne ATI karty.
http://www.ytech.com.hk/nvidia-MX440-AGP-PCI.htm
si pamätám že aj nvidie boli dosť často na červených doskách,
Inak neviem kde si zobral že červené dosky mávajú hlavne ATI karty.
http://www.ytech.com.hk/nvidia-MX440-AGP-PCI.htm
si pamätám že aj nvidie boli dosť často na červených doskách,