ziadny antivir

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

ziadny antivir

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

mam taky problem, chcel som vyskusat novu verziu antiviru eset tak som staru odinstaloval ale nova mi nechcela ist vzdy pri instalacii bola chyba skusal som instalaciu asi 3x a nic tak som spustil eset online scaner a ten mi nasiel 6 trojanov pri 50% a potom sa vypol ale trojani sa odstranili potom som ho zasa spustil a nasiel ich 10 tak som ich vymazal tie viri boli asi win32/trojan downloader a bolo ich vela. Potom som chcel dat staru verziu tak som ju nainstaloval a ked sa spustal nod32 tak mi ukazovalo niejaku chybu ze nod32 kernel nejde spustit instalaciu som opakoval asi 3x potom som zapol antispyware ten mi nasiel 2 spywarov jeden sa odstranil na druhy trebalo reset pc volal sa services.exe. Potom som isiel zasa spustit instalaciu novej verzie ta sa sekla ale na spustanie dajakej sluzbi predtim sa zasekavala na kompilacii suborov. Potom som dal avast ale nan im sa nespustala rezidentna ochrana tak som nasiel na internete ze treba spravit niejaky subor ktori ide do registra ale problem sa stal ze ja sa do registra dajak nemozem dostat ked dam start--spustit---napisem regedit a dam ok a nic. Tak potom som sa nato vy*ral. Teraz ked spustam internet explorer vzdy mi sekne a napise ze sa stala niekde chyba a musi daco ukoncit asi take 3 procesi. Ked dam ctrl+alt+del tak mam tam take procesi ktore ja vobec nepoznam a o ktorich nic neviem. TAK MI PORADTE NIEJAKY DOBRI ONLINE SCANER ALEBO ANTIVIR ABY SOM MOHOL TIE VIRUSI DAT HET!. TIE VIRUSI SU TAKA OTRAVA ZE ROBIA LEN TO ZEBI NESIEL NIJAKY ANTIVIR.
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

CCleaner - poriadne si vyčisti registre a potom skús nainštalovať zas nejaký antivír (NOD32, AVG 8...)
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

fuuuh ked ti nechce nainstalovat NOD ani ESS tak skus KasperskyAV abo Aviru abo COMODO

...inak v tvojom pripade by som volil preinstalovanie winu a na cisty win nahodis aj NOD aj ine AV software
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

uz som skusal vsetky cistice ccleaner, spyware terminator, tuneup,

este som neinstaloval win a neviete ako sa robi z virtual pc?
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Prečo to chceš robiť z virtual pc?? Daj si normálne bootovacie cd s windowsom do mechaniky v biose si nastav ako prve bootovanie cd rom pri inštalácíí sformátuješ HDD (teda partíciu) tam natiahneš čistý win nahodíš drivery a potom antivír ;)
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

a este nieco neviem ci to tu patri ale pasuju vsetky cd key na windows xp lebo ja som stiahol cd z jedneho warezu a neviem ci k nemu funguje to cd keyi ale malo by fungovat lebo tam pise ze funguje. ja sa najviac bojim ci to cd key bude pasovat!?

ako sa mam zistit ci naozaj pasuje? to cd key je 25 cislove. vsetko ok ale neviem ci bude ist. teraz mam legalni windows a keby som pouzil toto cd-key teraz toho windowsu dal do tamtej instalacki bolo by legalne?
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

tomaxx_199 napísal:a este nieco neviem ci to tu patri ale pasuju vsetky cd key na windows xp lebo ja som stiahol cd z jedneho warezu a neviem ci k nemu funguje to cd keyi ale malo by fungovat lebo tam pise ze funguje. ja sa najviac bojim ci to cd key bude pasovat!?

ako sa mam zistit ci naozaj pasuje?
skusis jeden pasuje pasuje, skusis druhy nepasuje tak das dalsi v tom nie je ziadna veda...a nemusia ti pasovat a zistis to jedine zadavanim
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

teraz mam legalni windows a keby som pouzil toto cd-key teraz toho windowsu dal do tamtej instalacki bolo by legalne? a pasovalo by?

ja instalovat windows viem ale ja sa bojim toho cd-key
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

tomaxx_199 napísal:teraz mam legalni windows a keby som pouzil toto cd-key teraz toho windowsu dal do tamtej instalacki bolo by legalne? a pasovalo by?

ja instalovat windows viem ale ja sa bojim toho cd-key
ked mas legalny tak mas aj cd od neho tak co riesis potom?a a no CD key by ti mal pasovat a zlegalizovat ti XP
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

no ja som ho neinstaloval to instalovali v servise a je legalni lebo stahujem, updatujem a ide ale viem zistit toto cd-key jake tu je a ci bude pasovat do druhej instalacki a ci bude legalne. ked bude legalne a bude pasovat tak super. :) a to zalezi od cd alebo od cd-key ci bude legalne?
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

tomaxx_199 napísal:no ja som ho neinstaloval to instalovali v servise a je legalni lebo stahujem, updatujem a ide ale viem zistit toto cd-key jake tu je a ci bude pasovat do druhej instalacki a ci bude legalne. ked bude legalne a bude pasovat tak super. :) a to zalezi od cd alebo od cd-key ci bude legalne?
Ak máš originál Windows tak použi ten key čo máš :roll: Ale samozrejme na taký win nie že budeš trepať na Vistu cd-key z XP :D
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

to je vsetko

//autoeditácia príspevku ( 30 Jul 2009, 10:35 )
a ake antivirusi by mali byt v pocitaci? alebo co pouzivat na odvirenie pocitaca
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Co len chces, dnes uz mas siroku skalu, vyber je len na tebe.Nesmel by tam chybat nejaky antivir,antispyware a antimalware,a nejaku branu firewall. Ja pouzivam kombinaciu Eset/Comodo/Ad-Aware/Malwarebytes' Anti-Malware.
Napísať odpoveď