lekoklatik napísal:Axelik.m nainštaluj si patch23b. Je to nejaký problém?
Psychos. Mno na deme dáva akurát tak neustále do steny. Najnudnejší hráč akého som kedy videl. Ale podľa mňa nemá nič.
nechem si stelovat steam a niesom si isty ci by to tam ani slo
to axelik: zo steamom sa nepripojis....musis mat NS....a patch pod 36...ako som uz pisal vyssie
k demu....stale diery...diery...diery...neviem co ma ten chlapec proti stenam..ale urcite nad nimi vyhral... to ci mal wh....nvm...na snow sa mi este nikoho nepodarilo odhalit...lebo je to mapa o <>.... ale moj nazor j nemu je tiez vyssie v prispevkoch
zasa hrac deadman... podla viacerych mal WH tak som ho pre istotu natocil. Este pred zaciatkom tocenia mal par zaujimavych momentov hlavne v hre 1 on 1 ked stale mal namierene s awom odkial protivnik vybehol . V tretej tretine dema sa zda ako keby sa mu prestalo darit/vypol to.
to tak slabo hrajem?..ved to je jedna katastrofa a vy mi tu bany davate lekolatik mas pravdu ked som na seba pozeral tak je to fakt jedna nudna hra.,ale nie stale tak hrajem,snazim sa to striedat..teraz mam dajake velmi slabe obdobie..na kazdy frag sa musim tazko nadriet,nejde to tak lahko jak v iny cas ...a ak by mi nahodou niekto chcel dat za tie dema ban tak mam ich obe nahrate cele mapy,staci napisat a uploadnem...ale take slabe dema ste tu ani nemali davat,sa hanbim za to aky som slaby
PepoJr. napísal:to axelik: zo steamom sa nepripojis....musis mat NS....a patch pod 36...ako som uz pisal vyssie
k demu....stale diery...diery...diery...neviem co ma ten chlapec proti stenam..ale urcite nad nimi vyhral... to ci mal wh....nvm...na snow sa mi este nikoho nepodarilo odhalit...lebo je to mapa o <>.... ale moj nazor j nemu je tiez vyssie v prispevkoch
Snow je na odhalenie wh uplne naj mapa, ved tam cheateri ani pomaly nevedia, ci je medzi nimi a nepriatelom stena alebo nie. Na normal mape mieri hadam kazdy hrac na roh pred sebou pre pripad ze niekto vybehne.
Shamway: Ja v deme zase nic nevidim Neda sa dokazat ze nema, ale ani ze ma, alebo ako to povedat
preco nedate prec tie male mapky?ved to je strasne..napojim sa..chvilu hram..uz 15hracov a my sa tlacime na minimilitii..krvopotne sa dalo rtv a tam zase same male sracky..samozrejme sa votol buzzkil..pohoda..hráčov v jednom okamihu 10vs9(ja najlepšie skore )..rtv zas horko tažko..chybal jeden hlas ale nikto ani za boha tak som musel dotlačiť brata na server aby dal rtv..a hádajte čo sa votlo...fy_sand..hned som odišiel
fakt radšej odstránte tieto malé mapky..nechajte jednu,dve.. nechať buzzkill by nebolo odveci lebo si tam zahraju kludne aj 3vs3 ale aj 6x6...a nahádzať tam normálne mapy..°;°
Podla mna si ten ban dostal lebo si zasluzis. Tvoje hranie je nezlucitelne z cistou hrou. Takto nejak by som to definoval. Vela ludia ta specovalo, povedalo ze si cheater, dvaja admini ti dali ban. Ja som chctel tiez, takze ako keby traja. Nemyslim si ze by sa cele okolie mylilo. Aj keby ano tak admini ktori nad tebou stravili nejaky ten cas, tak rozhodli.
pome nic v zlom ani nic proti tebe ale ak si za tymto wallhackom stojis tak potom niesi velmi dobry admin..bohuzial...pridavam demo tentoraz z celej mapy (som zvedavy co zasa bude vadit)..najprv ide mama predtym snow a potom dust2 od zaciatku az po ban..a neviem ci len ja som si zle vsimol ale pomeho som nevidel ani v spec...cakam na tvoje vyjadrenie pome
nemysli si ze pokial my na tom videu neuvidime ze vidis hracov cez stenu tak to vyriesi situaciu. pokrok cheaterskej technologie umoznuje v deme nezobrazovat wh.
nemusi byt v spectators aby som videl ako hras. Potvrdili to aj iny admini a hraci ze nie si cisty. Pozrel som sa na teba, videl som par veci ktore podla pre mna neprijatelne a dal som ti ban. Ako som uz pisal, skusaj stastie na inych publicoch.