Potrpíte si na značke oblečenia?
kedze rad nakupujem v klude a nie pri vypredajoch kde sa musim bit o kazdy kusok s dalsimi 5 ludmi, tak zatial som moc vypredajovich veci nemal, ale napr mamina si kupila tenisky myslim Nike alebo adidas z vypredaju zarozumnu cenu, a vydrzali jej niekolko rokov a to vnich rpavidelne chodila po turistike a vencila psa, cize nestali niekde v skrini...ja som si kupil akurat jedny Vans topanky v 50% zlave, bude tomu rok coskor a zatial sa neobjavil ziaden problem...ale vzdy to boli veci ktore boli v plnej zaruke, vec bez zaruky by som si nikdy nekupil, lebo mi je jasne, ze predajca nie je blbec a nebude prerabat, tak ked uz odtial stiahne tu zaruku ma nato dovod
Oblecenie uz davno stratilo svoj povodny ucel. Ked niekto povie ze sa mu nieco paci tak to vacsinou znamena ze bud mu to bolo vsugerovane alebo sa snazi byt cool aj ked sa mu to mozno aj hnusi.
U nas je situacia obvzlast zvlastna pretoze "handry" su jednak predrazene a tiez penazenky vacsiny slovakov by skoncili po nakupe 2 parov znackovych topanok prazdne. Skutocne vtipne je ked pocujem mnoho jedincov recnit o tom ako znackovo sa obliekaju a ake drahe to je a nic z trznice by si nekupil a pritom nato setri 2 roky , koli tomu pomaly ani neje a potom to na sebe nosi dovtedy kym sa to nerozpadne...
U nas je situacia obvzlast zvlastna pretoze "handry" su jednak predrazene a tiez penazenky vacsiny slovakov by skoncili po nakupe 2 parov znackovych topanok prazdne. Skutocne vtipne je ked pocujem mnoho jedincov recnit o tom ako znackovo sa obliekaju a ake drahe to je a nic z trznice by si nekupil a pritom nato setri 2 roky , koli tomu pomaly ani neje a potom to na sebe nosi dovtedy kym sa to nerozpadne...
lenže čo znamena značkove oblečko ?? je rozdiel nike boty nejake tenisky za 100euro ako kožene topanky armany (nvm či vyraba booty) a ine sveto modne značky za 1000euro ak nie viac .........
ja si kupim značkove veci preto pretože činania ich nespravia stakým materialom ako značkovy vyrobcovia .......od činana mikinu speterem ciže keby kcem musim kupiť o čislo vačšiu ......a za druhe po 5 praniach je z čiernej mikiny šeda ...........začne sa všade párať atd.
ale zas take rifle značkove nepotrebujem te si kupim u čínana lebo aj ked ich za 4 mesiace zoderiem tak ma to vynde lacnejšie ako rifle za 100euro a zoderiem ich tak isto .....nie kvoli tomu ze je rovnaka kvalita ale že cely den vnich beham robim hovadiny a je jasne že postupne sa pooškodzuju az ten osudny den sa niekde roztrhnu kde nemá zmysel ich šiť
ja si kupim značkove veci preto pretože činania ich nespravia stakým materialom ako značkovy vyrobcovia .......od činana mikinu speterem ciže keby kcem musim kupiť o čislo vačšiu ......a za druhe po 5 praniach je z čiernej mikiny šeda ...........začne sa všade párať atd.
ale zas take rifle značkove nepotrebujem te si kupim u čínana lebo aj ked ich za 4 mesiace zoderiem tak ma to vynde lacnejšie ako rifle za 100euro a zoderiem ich tak isto .....nie kvoli tomu ze je rovnaka kvalita ale že cely den vnich beham robim hovadiny a je jasne že postupne sa pooškodzuju az ten osudny den sa niekde roztrhnu kde nemá zmysel ich šiť
Typické slovenské malomeštiactvo, nad ktorým krútim hlavou už roky. Také tupé sedlácke nafukovanie, najmä ludí z miest. Ale tak keby mám na topánky od Armaniho, bral by som, nie kvoli značke či cene, ale proste sa mi taký štýl páči, mám prehľad.pinco napísal:napríklad v Taliansku alebo v Španielsku názvy ako adidas, puma, nike, neznamenajú toľko ako u nás. Ak spomenieš slovná "značkové oblečenie" v týchto krajinách si predstavia značky ako Armani, Dolce & Gabbana, Louis Vuitton, Prada a pod.
-
PAIN
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Da sa povedat, ze aj ja si na to potrpim. Nejde mi ani tak o ohúrenie niekoho, ale skor o kvalitu vyhotovenia. Pomerne slusne sa da obliect aj z lacnych veci ale otazne je, ci tie veci budu rovnako vyzerat aj po prvom prani, ci sa nezacnu po tyzdni parat a pod...Z tych znackovych nekupujem tie najdrahsie vychytavky (sak som len student), ale v pripade ze je daka akcia, da sa aj za normalnu cenu nakupit. Navyse kamarat chodieva sluzobne do Maďarska, tak obcas snim zbehnem. Da sa tam o 1/3 lacnejsie nakupit ako u nas.
Edit// Zaxman: neviem ako ty ale ja som tie veci nekupoval kdesi na trznici alebo v cinksych obchodoch ale v normalnych predajniach (oni tam aj take maju), mam ich uz daku tu dobu a ziadny problem....ja som spokojny
Edit// Zaxman: neviem ako ty ale ja som tie veci nekupoval kdesi na trznici alebo v cinksych obchodoch ale v normalnych predajniach (oni tam aj take maju), mam ich uz daku tu dobu a ziadny problem....ja som spokojny