Dobry den.
minuly rok som si kupil wifi router a vsetko som si nastavvil a zahesloval,v poslednom case zacala wifina blbnut a pocitace mi nemohli najst siet,ale ked som to vytiahol z elektriny a zasa strcil naspat tak t naslo v pohode,od minuleho tyzdna mi ale nevie nasjt ani tu moju povodnu siet a vyhoilu siet default,ktora ani nie je zabezpecena. Neviem co s tym mam robit,kamarat povedal ze sa mi tam nieco odpalilo,ale tomu nechcem uverit. Ma niekto nejaku radu ??
Diky
wifi
no zmizli ti nastavenia, resetni router a nastav znova, mne sa to minule stalo ked vypli asi 5x elektrinu, musel som vsetko nastavovat znova:(inak neviem preco, ale stretol som sa s tym, ked zariadenie blblo, stacilo to vypojit zo siete, nechat oddychnut 10min a vsetko islo dalej ako malo.Mam pocit akokeby aj elektronika obcas potrebovala oddychnut...
//ps, kondik pochybujem ze za rok vyschne...to by musel pracovat na hranici najvyssej pripustnej teploty 85° alebo 105°, vtedy by stratil za kratku dobu svoju kapacitu a to myslim ze v tomto pripade nehrozi...
//ps, kondik pochybujem ze za rok vyschne...to by musel pracovat na hranici najvyssej pripustnej teploty 85° alebo 105°, vtedy by stratil za kratku dobu svoju kapacitu a to myslim ze v tomto pripade nehrozi...