Ahoj pouzivam momnentalne XPcko a aj ked mam dobry PC si vistu nedam lebo ma sklamala na plnej ciare takze sa Vas pytam ako ju hodnotite oplati sa mi tam prejst na nu ? pojde vsetko ako na XP trebarz, lebo vela ludi prirovnava k XPcku
Dik za vsetky postrehy
Windows 7 vs XP
-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
porovnavas win7 s XP alebo vistu s XP ??? si bud zmen nazov temy alebo oprav svoj prispevok
//ked vyjde Win7 co ma byt v auguste ak sa nemylim tak si ho bezpodmienecne dam videl som ho u kamosa na nb pracoval super isiel ako mal a co je hlavne nema take velke HW naroky ako Vista a podporuje Dx10...a dalsie vymozenosti
//ked vyjde Win7 co ma byt v auguste ak sa nemylim tak si ho bezpodmienecne dam videl som ho u kamosa na nb pracoval super isiel ako mal a co je hlavne nema take velke HW naroky ako Vista a podporuje Dx10...a dalsie vymozenosti
-
danpark
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
ale chápeš, ide o to, že ty si tu napísal W7 vs XP a hovoril si o viste a či na ňu prejsť, jemu to vadilo ... no a vista je len nechcená reklama cez film, ktorú väčšina ľudí si nechá újsť, tvária sa, že neexistuje a potom už zas pozerajú pokračovanie svojho filmu a to bude v tomto prípade sedmička ... ja ju mám od začiatka januára aešte predtým som mal starší build nejaké 2 mesiace predtým a som max spokojný, ide mi všetko (až na alcohol, daemon tools a GTA IV) ako som tu už niekde spomínal, rýchlosť super, uľahčenie práce je tiež v pohode pre mňa, kompatibilita celkovo aj s HW aj SW je vydarená, nie ako vo viste, nehádže mi to tu BSOD-čky ako vista vždy zvykla u mňa, hláškyn ie sú žiadne, bootuje to rýchlo .. no proste si to neviem vynachváliť a už len čakám na final release nech si to kúpim konečne
podla nazvu temy toto porovnanie bude plne objektivne a pravdive az ked vide final win 7 ... ale co sa tyka bety tak rozhodne stoji za pozornost...ja mam nainstalovany build 7068 spolu s Xp-ckom ako dual boot a je to fajn...win 7 posobi troska sviznejsie bo je to nova instalacka zatial co xp mam asik rok od posledneho reinstalu....inak co sa tyka hw narokov tak jediny rozdiel som si vsimol v ramke, ktorej si win 7 ukroji 800-1000mb...zatial co xp 700-900mb pri prezerani netu (otvorenych vela okien s pdf-kami) a pocuvanim nejakej hudby, pisani vo worde.....ked sa bude final verzia drzat kvality poslednych beta buildov a podpory v ovladacoch a beznych aplikaciach tak je moznym nastupcom doteraz neprekonaneho xp-cka