Policajná razia

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Godlub
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Policajná razia

Príspevok od používateľa Godlub »

Príklad situácie: Sú 2 hodiny ráno ste na discooo pekne ožratý:pivko:,nabehne policajná razia všetci ruky za hlavu a davaj občianski a fúkame, čo sa stane ak:
1. Mám menej ako 15 tj. nemám občiansky. (a nafúkam)
2. Mám 15 a viac tj. no nemám ešte 18. (detto)
ades
Guru
Guru

Re: Policajná razia

Príspevok od používateľa ades »

Godlub napísal:Príklad situácie: Sú 2 hodiny ráno ste na discooo pekne ožratý:pivko:,nabehne policajná razia všetci ruky za hlavu a davaj občianski a fúkame, čo sa stane ak:
1. Mám menej ako 15 tj. nemám občiansky. (a nafúkam)
2. Mám 15 tj. mám občiansky no nemám ešte 18. (detto)
v oboch pripadoch si zapisu tvoje inicialy a bude mat pruser ten, kto ti predal chlast a k tomu: v prvom pripade ta vezmu domov a rodicom o tebe povedia, trestat ta nebudu kedze mas menej ako 15. v druhom pripade podobne, akurat uz mozes byt pravne postihnutelny. a vo velkom mnozstve pripadov to este aj nahlasia skole

nordkapp: neries, mam v sebe asi liter vina a som prezraty. bud rad, ze som este taketo nieco zo seba dostal :lol:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ades -> bojim sa ze inicialy im stacit nebudu ... skor to budu nacionale :-) ... ale to je jedno ...

... budu drbat ludi co ti predali alkohol, budu drbat teba skrze rodicov / socialku ... kedysi sa ktosi vyhrazal ze o tom vie aj skola - neviem :-)
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

ja som to niekedy strasne davno zazil,este asi ked som mal 15 alebo 16 a zrovna vtedy som mal uz jeden poldecak a pivo za sebou....no vypil som ich asi polhodku predtym ako policajti prisli
samozrejme bol som si viacmenej isty ze nafukam,takze pocas fukania som uz len premyslal co im poviem...lenze stal sa nejaky zazrak a proste som nenafukal,sam som tomu nechapal ale zvysni kamosi nafukali a predajca musel platit pokutu,ich zaviezli domov a navyse isiel papier do skoly...jeden nafukal 1,2 promile a doma sa vyhrazali odobratim rodinnych pridavkov,kedze si nevedia ustrazit svoje dieta...
vsetko zalezi vsak od situacie,mnozstva alkoholu a policajtov...v kazdom pripade by si problemy mal...
Godlub
Medium Star
Medium Star

Mno ja zapadám do príkladu číslo 2. :D, ale prinajhoršom sa skryjem pod pult barman je kamarát a tam nechodia pozerať :D...
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

Inac neviem aky to ma zmysel sa ozierat a nemoct si to dovolit vid ^^

/ja uz som normalne znechuteny ked pridem niekam do baru a vidim deti z alkoholom v ruke,vypije jeden dva or viac a potom tam ako ozraty robi hluposti

ale podme k teme daju ti fukat nafukas problem nenafukas taktiez ak nafukas beru ta domov (doma to poznas :D ), posiela sa papier do skoly mam taky citak, nenafukas si neskoro von, ak sa mozes legitimovat tak sa mi vidi ze je to v poriadku len ta napomenu aby si siel domov(nie som si s tym az taky isty)
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

lollo napísal:ale podme k teme daju ti fukat nafukas problem nenafukas taktiez ak nafukas beru ta domov (doma to poznas :D ), posiela sa papier do skoly mam taky citak, nenafukas si neskoro von, ak sa mozes legitimovat tak sa mi vidi ze je to v poriadku len ta napomenu aby si siel domov(nie som si s tym az taky isty)
toto pochopit teda da riadne zabrat :?
keby nenafukal,nic sa nedeje...bez ziadneho napominania
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Godlub napísal:Mno ja zapadám do príkladu číslo 2. :D, ale prinajhoršom sa skryjem pod pult barman je kamarát a tam nechodia pozerať :D...
ono myslim ze schovat sa posraty pod bar je ta povestna ceresnicka na torte, ktora genialne podtrhne hrdinstvo vznikle ozratim sa v 15tich :-P :-P ...
Smajlo55
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smajlo55 »

Nechapem : naco sa posielaju aj listy do skoly ??? :D ak nekto vysvetly dakujem :D
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Smajlo55 napísal:Nechapem : naco sa posielaju aj listy do skoly ??? :D ak nekto vysvetly dakujem :D
aby vedeli, ze namiesto ucenia sa zakladnej gramatiky, chodis chlastat ;)
Smajlo55
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smajlo55 »

kukiak napísal:aby vedeli, ze namiesto ucenia sa zakladnej gramatiky, chodis chlastat ;)
lool :D tak to je dost divne...dobre pokuta tomu co mi nalial....dovedu ma domov hamba jak svina pretoze ja mala dedina budu este v ten vecer to vedet setky babky....potom rodicia ma zakopu v zahrade...tez poje****....aaa nee este do skoly to uz je coo :D
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Zalezi od policajta a tvojmu pristupu k nemu. A ked nemas 18, tak by ta v krcme po 22.00 nemali ani obsluzit :!: Nie som si isty, ci je to dane zakonom, ale u nas v krcme to tak visi na stene (aj ked to neplati :D).
Godlub
Medium Star
Medium Star

nordkapp_pb napísal:ono myslim ze schovat sa posraty pod bar je ta povestna ceresnicka na torte, ktora genialne podtrhne hrdinstvo vznikle ozratim sa v 15tich :-P :-P ...
Len pre informáciu 7. mája mám 17 :D
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

tak to si uz velky pan kral a tym padom vsetky zakony pre teba padaju :D
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Godlub napísal:Len pre informáciu 7. mája mám 17 :D
tak to ta caka este viac ako rok chlastanie so stulenou ritkou :D
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

kebyze ja mam tak malo rokov tak si kupim chlast a vonku sa naje.em :D a kebyze vidim policiu tak sa skryjem a nie cakat v bare ked pridu a potom utekam kade lahsie :lol:
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

to si mysliš ty že utečieš ked ty zbadaš auto tak už su okolo teba neboj oni nejdu dvaja ale skaždej strany dvaja ..................dalšia vec dostalo sa mi do uši nie ako ......že v disco klube sa nesmu robiť razie jedine že by mali nejaky velky drogovy zasah ale nie alkohol..........a dalšia vec metsky vraj možu dať fukať len na stanici ???
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Premyslal som nad tym ze ked ma policajti vidia pit na verejnosti nemozu mi dat pokutu.Policajt mi nema pravo brat moj majetok a takze nemoze zistit ci je v danej flasi alkohol.A ked to nemoze zistit tak je mozne ze je tam aj nealko takze nepijem alkohol na verejnosti.Vie mi to niekto nejak vyvratit?Ci to mozem na nich pouzit v praxi
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Dieg0 napísal:Premyslal som nad tym ze ked ma policajti vidia pit na verejnosti nemozu mi dat pokutu.Policajt mi nema pravo brat moj majetok a takze nemoze zistit ci je v danej flasi alkohol.A ked to nemoze zistit tak je mozne ze je tam aj nealko takze nepijem alkohol na verejnosti.Vie mi to niekto nejak vyvratit?Ci to mozem na nich pouzit v praxi
prosim ta, prestan sa hrat na harmona reba z J.A.G. a radsej chod chlastat niekde na luku, kde vies, ze nepridu.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

vieš je kopu veci ako sa vyhovoriť no ked robiš neprijemnosti ty im tak aj oni tebe vačšinou ta upozorni a zmlsnu si na predajcovy čo ti to predal a zarobia si do vrecka bez bločku abo ti daju 500sk ale ked im budeš robiť problemy tak ti daju najvačšiu pokutu pekne škola sa dozvie rodičia a nehaju si ta na noc v saparni a maaš po frajerine potom by si taky drsny už nebol
Napísať odpoveď