prograam na vytvorenie exterieru?

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
tana
Novice
Novice

prograam na vytvorenie exterieru?

Príspevok od používateľa tana »

prosim...neviete niekto niaky prograam na vytvorenie exterieru???::..... :( :( :( ja uz vazne neviem kde to mam najst :( a potrebujem to fakt surne :( musim spravit prostredie oklo nasej skoly...lavicky , stomy ihrisko a tak....prosiiiim rychlo :? diki :)
BX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa BX »

Tak to nieje len tak :) Taketo veci sa robia cez 3Ds max, Cinema4D, alebo skor cez Google Sketch up
No robit sa v tom nenaucis za den a urcite neurobis celu skolu aj s okolim za menej ako mesiac :) (teda nepodcenujem, je mozne ze si nenormalna a naucis sa to za menej ako tyzden :-D)
- tagze otazka - na kedy to potrebujes? :)
tana
Novice
Novice

no ja neviem....mam este tak mozno 2- 3 tyzdne ...ale to nie celu skolu...len kusok kde chcu spravit niaku oddychovu zonu alebo co :) boze diki ...aspon niekto :)
BX
Addict
Addict

nemas zac :)

- a este ti poradim zmen si nazov temy, nech ti ju nezamknu ;) (pravdilo 19)
tana
Novice
Novice

tak ale neviem ci som az taka nenormalna :D :D
BX
Addict
Addict

Pozri spravit par stien a nieco ako lavicku neni problem... aj textury by sa nejako poriesili, ale bude to vyzerat strasne :-D Radim ti, najdi si niekoho kto vie kreslit a dajte to na papier ;) Alebo si najdi niekoho kto ti to bude ochotny vytvorit - mozno sa ti tu niekto do temy ozve... (keby si velmi poprosila :-D)
tana
Novice
Novice

a ty by si mi nepomohol ak by som velmi poprosila? :wink:
danpark
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa danpark »

v prvom rade bude treba fotku školy alebo teda toho miesta, ktoré treba vymodelovať a potom treba jasne povedať čo sa od toho očakáva, či sa to má meniť, či to má byť také hentaké...
MadMatt
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MadMatt »

ak posles nejaku fotku toho okolia alebo skoly , prip. popis co ma byt v tej zone mozem v Maxovi neco skusit :)
BX
Addict
Addict

Ja som to s nou riesil trochu cez SS. Napisala mi ze ona nema fotku, ani nic take. Ona ma prave navrhnut, ako to ma vyzerat a teda jej je dost na nic ked to niekto urobi za nu :)
danpark
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa danpark »

no navrhnúť nenavrhnúť, stále musíš vedieť kde je čo približne v reále, nový chodník ti len tak nespravia len preto, že ty si nemal fotku a kydol si ho 10 metrov od školy alebo lavičky neurobia pri kontajneroch niekde za plotom .. musíš vediť ako to vyzerá teraz, takže to ostáva stále na nej a to ozaj pochybujem, že sa v maxe niekde vysomári do takého krátkeho času, aby stihla spraviť textúry, vymodelovať a osvetliť nejak nech to nevyzerá ako komix čo kreslil opitý slepec
..ako som si istý, že niečo je nejaký software čo má hneď v sebe nejaké modely už a uživateľ si už len volí miesta a farby, ale neviem vôbec kde by sa to dalo nájsť, ale kamarát našiel špeciálne na kuchyňu takú srandu myslím, takže toto by tiež nemal byť moc problém
chmirko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chmirko »

navrhujem nech zo začiatku vo VISIU alebo aj v Painte nakreslí 2D podklad ako to vyzerá + dodá reálnu fotku + dáke súradnice na google_earth, nech ľudia ochotný pomôcť vedia o čom je reč, potom v tom painte / visiu nech pošle návrh, prípadne nech spraví aj pohľad spredu a zozadu a potom už to niekto spracuje do toho 3D štúdia

k tomu prvému nákresu by bolo vhodné aj kótovanie alebo inak popísať čo je aká vzdialenosť a uhol, od konkrétneho k abstraktnému treba ísť, nie hneď abstraktne

aleob zohnať dakoho z okolia kto by si s ňou sadol a mal by chuť robiť inline tak ako by diktovala, lebo takto cez túto tému v tom nevidím výsledok
Napísať odpoveď