Najnebezpecnejsi Sport
Vo wrestlingu nevidim nic nebezpecne......to mozes rvno povedat, ze Silvester Stallone sa venuje adrenalinovemu sportu, uz len koli tomu, ze hraje vo filmoch.....
No a Dan Osman to bol iny adrenalista....sice na videu, kde lezie pomerne rychlo, tam ide ocividne na istotu a tu skalu ma zlezenu uz niekolko krat.
Ale aj tak.....inac ako si mam predstavit tie jeho (uz byvale) riadene/kontrolovane skoky zo skaly?
No a Dan Osman to bol iny adrenalista....sice na videu, kde lezie pomerne rychlo, tam ide ocividne na istotu a tu skalu ma zlezenu uz niekolko krat.
Ale aj tak.....inac ako si mam predstavit tie jeho (uz byvale) riadene/kontrolovane skoky zo skaly?
skus si pozriet nejaky zapas WWE Smackdown napr. John Cena vs Big Show.....vo wrestlingu su zlomeniny po kazdom jednom zapaseLub0$ napísal:Vo wrestlingu nevidim nic nebezpecne......to mozes rvno povedat, ze Silvester Stallone sa venuje adrenalinovemu sportu, uz len koli tomu, ze hraje vo filmoch.....
-
whitecOder
Zablokovaný
Re: Jednoznačne!
nie je UFC len organizacia ktora robi MMA zapasi?Lacikeks napísal:Podľa môjho názoru jednoznačne MMA a UFC zápasy.
-
Lacikeks
Re: Jednoznačne!
Je ;-).ColdRain napísal:nie je UFC len organizacia ktora robi MMA zapasi?
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
nie MMA nieje ani zdaleka najnebezpecnejsi sport
klasicky box/MT/kickbox ma viac zraneni ako MMA a takisto, ak sa nemylim bola len jedna smrt v "MMA" aj ked to bolo na nejakom "underground" vale tudo turnaji a bolo to pri zaciatkoch
pri oficialnych zapasoch ani v jednej organizacii nedoslo ani k vaznejsim zraneniam (ak teda obcasnu zlomenu ruku nepovazujeme za nieco vazne
)
pri oficialnych zapasoch ani v jednej organizacii nedoslo ani k vaznejsim zraneniam (ak teda obcasnu zlomenu ruku nepovazujeme za nieco vazne
No podla mna je Wrestling hrany lae niektore suboje su skutocne lebo co som zazil ze mu napr rozrezal hlavu kolieckom na pizzu asi nehrali.
A medzi najhorsie patri podla mna fakt robenie toreadora - ked po tebe poskace rozzureny byk to nie je bohvieco. A nebezpecnim sa stava uz aj futbal ved kazdu chvilu dostane niekto infarkt a zomrie.
A medzi najhorsie patri podla mna fakt robenie toreadora - ked po tebe poskace rozzureny byk to nie je bohvieco. A nebezpecnim sa stava uz aj futbal ved kazdu chvilu dostane niekto infarkt a zomrie.
mma je v sucasnosti velmi prisne sledovane, prave preto, ze je take popularne na zapade, co znamena ze ma uz pravidla, rozhodcov ktore na ne dozeraju a kopu organizacii ktore stoja v pozadi a dozeraju na to aby sa nic nestalo, ked si chce MMA udrzat punc legalnosti, no aj tak nie je legalne vo vsetkych krajinach USA myslim...zatial co ked sa vezme take muay thai niekde v thajsku, kde tym ludia ziju nikto nedozera na legalnost zapasov, tak si myslim, ze nie je ziadnym prekvapenim ked nieko natiahne kopyta v ringu lebo divaci saleli a rozhodca mal v pazi...vendo napísal:nie MMA nieje ani zdaleka najnebezpecnejsi sportklasicky box/MT/kickbox ma viac zraneni ako MMA a takisto, ak sa nemylim bola len jedna smrt v "MMA" aj ked to bolo na nejakom "underground" vale tudo turnaji a bolo to pri zaciatkoch
pri oficialnych zapasoch ani v jednej organizacii nedoslo ani k vaznejsim zraneniam (ak teda obcasnu zlomenu ruku nepovazujeme za nieco vazne)
-
Lacikeks
Pošli mi to video s tým odrezaním hlavy- eXo - napísal:No podla mna je Wrestling hrany lae niektore suboje su skutocne lebo co som zazil ze mu napr rozrezal hlavu kolieckom na pizzu asi nehrali.
Neviem o tom, ze by mali futbalisti 50-60 rokov. Tie pripady umrti su bud z dovodu choreho srdca- to ale nie je nebezpecenstvo sportu alebo z brania zakazanych latok.- eXo - napísal:A nebezpecnim sa stava uz aj futbal ved kazdu chvilu dostane niekto infarkt a zomrie.
woujoejoe napísal:podla mna je dost nebezpecny wrestilng ak sa to da povazovat za sport.... potom aj to lyzovanie ja sam skacem a chu**** robim ale zatial som do extremov nesiel ale tam ked na vas padne lavina alebo spadnete na chrbat ...... a este to extremne lezenie http://www.mojevideo.sk/video/2100/dan_ ... lezec.html
aby som nebol OT, tak podla mna su najnebezpecnejsie sporty ako nejake zavody (formula, motorky atd.)