ked sa strasne moc snazim pri gow tak robim zakladne chyby a vzdy si to vsimnem az po hre....a ked sa mi nedari moc dlho a dostava ma niaka lama tak to schyta to co je najblizsie po ruke...väcsinou mys....ale par x si zalietal aj mobil
no tych mysi som zopar rozdrbal....fuuuck.....nepoznate niaku ultra mys pre turbo ko*ot nervaka hraca za par stovak € s titanu alebo niecoho podobneho?
Tak väčšinou hrávam CS:Source aj keď v poslednej dobe skoro vôbec a zlozvyky? Tak prebíjanie ako väčšina ale častejšie je, že namiesto aby som bežal s primárnou zbraňou mám v ruke pištoľ alebo nožík a keď z rohu niekto vybehne tak mám oveľa menšiu šancu ho zabiť ako keby som mal primárnu zbraň. Potom si pre seba zanadávam, lebo ma to vie riadne nasrať xDD
A také mimo hry napr. že stále si musím hranou dlane posúvať podložku pod myš pretože nech je v akejkoľvek polohe nikdy to nie je pre mňa dobre xD
Nezmurkam, kusem si peru a stale vyrovnavam podlozku a mysku aby boli na jednom mieste ...povedal by som, ze to moc prezivam, aj ked sa snazim uplne prestat hrat
no tak moje su:
1.vzdy musim mat nabite
2.vzdy pred hrou si pukam prsty
3.ked ma nahodne zabiju tak vzdy hodim lampu na stoliku o zem
4.a ked hram nejaku strategiu tak nesmiem byt vyrosovany bo minule nabehol oco a som mu vlepil do zubou a povedal som mu...zmizni do p..e do obyvacky
kutlo napísal:no tak moje su:
1.vzdy musim mat nabite
2.vzdy pred hrou si pukam prsty
3.ked ma nahodne zabiju tak vzdy hodim lampu na stoliku o zem
4.a ked hram nejaku strategiu tak nesmiem byt vyrosovany bo minule nabehol oco a som mu vlepil do zubou a povedal som mu...zmizni do p..e do obyvacky
tata musi mat radost Co tak nehrat strategie a venovat sa niecomu inemu ?
este mam taky zlozvyk ze ked z dakym volam pocas hrania len drzim telefon pri uchu a pockam kym zlozi a posledne sa mi stava ze vyhadzujem veci cez okno minule to bolo hrozno pred tym ryza par CD cok plutie z okna do ludi hadzat sa o zem vyberat sroby zo stola proste viete si to predstavit