VIDEO FORMAT .TS
VIDEO FORMAT .TS
Ahojte mam digitalny satelit a programy my nahráva na USB kluc, vsetko by bolo fajn, lenze forma videa nieje bezný ma koncovku .TS je to jeden súbor. Na nete som zatial nenasiel ziaden program na prekonvertovanie do klasickych video formatov, dakujem za radu
Najprv ho zmeň na .MPG pomocou TS2MPG a až potom ho konvertuj.
http://www.hojko.com/ako-konvertovat-su ... 15106.html
Na vystrihávanie reklám z filmov je dobrý program VideoReDo.
A ešte ma napadlo , niekedy sa aj mne stalo , že v tom súbore .TS bola niekde chyba a preto ho nechcelo konvertovať. Vtedy som ho opravil pomocou programu PVA Strumento ( opravuje aj .TS ) a potom to už skonvertovalo.
http://www.hojko.com/ako-konvertovat-su ... 15106.html
Na vystrihávanie reklám z filmov je dobrý program VideoReDo.
A ešte ma napadlo , niekedy sa aj mne stalo , že v tom súbore .TS bola niekde chyba a preto ho nechcelo konvertovať. Vtedy som ho opravil pomocou programu PVA Strumento ( opravuje aj .TS ) a potom to už skonvertovalo.
- Prílohy
-
- TS2MPG__1.2.rar
- (878.79 KiB) 401 stiahnutí
jj
Suprerrrrr, ide to s tym programom TS2MPG_1.2.

Dakujem, nevedel som s tým rady, super! fakt diky
ts
Ja som skusal uz asi vsetky mozne prehravace od VLC, Windows Media Player, Media Player Clasic, DivX player, Total Video Player, KMP Player a Fantasy DVD Player,... no zial neuspesne. Posledne dva menovane dokazali prehrat obraz aj zvuk no, obraz vyrazne sekal a zaostaval. Pritom VLC to kamaratovi prehra bez problemov, no ten moj aj ked je najnovsi neprehra .ts subory. Mate este nejaky navrh co by som mohol skusit, bo velmi rad by som si pozrel tie videa, no nechcem konvertovat na ine formaty 
EDIT 2. oktober 09
Myslim si ze komponenty su ok... mam C2D E7200 2,53GHz, RAM 2GB, NVIDIA GeForce 8500GT 512MB
EDIT 2. oktober 09
Myslim si ze komponenty su ok... mam C2D E7200 2,53GHz, RAM 2GB, NVIDIA GeForce 8500GT 512MB
Skus si stiahnut toto: http://rapidshare.com/files/289904724/test.mpeg (ma 16,3MB) video, ci ti ho VLC prehrá. Potom napis ci prehral alebo neprehral. Skusal som nieco s ts videom a avidemux tak som zvedavi ci ti to pojde.
Re: to goten
Podstatne je ze ide. Vyskusaj tento postup.draco napísal:Ahoj Goten, klip mi spustilo v pohodicke len ma trosku zlu kvalitu, staticke veci su pekne ale ked sa chalani z BEP pohybuju tak su dost rozmazani, neostri, ale video ide...
Stiahni si Avidemux, nainstaluj ho a spusti. Otvor si v nom nejake ts video (File-Open), po otvoreni sa ti asi zobrazi okno ci chces video indexovat - odklikni YES.
Video sa ti otvori v hlavnom okne avidemux. Na lavej strane je roletove menu pre format (standartne je tam avi), tak z toho menu vyber MPEG-TS (A+V). Nic ine nenastavuj, len daj ulozit to video (FILE-SAVE-SAVE VIDEO), napis nazov videa s priponou mpeg (priklad: paparazzi.mpeg).
Nakolko neviem ake dlhe mas to video tak neviem ani odhadnut ako dlho to bude robit, ale myslim ze pol dna to trvat nebude
Dakujem vyskusam to, mimochodom videa su dlhe tak okolo 45 minut, vsetky su z dokumentarneho serialu The Universe (2007) (HD 1080i + SD).
Zindexovalo... a vyskocilo okno s upozornenim (vid obrazok), kde som vyskusal obe moznosti, no ked som dal ulozit video vypisalo ze this si not mpeg compatible a ze to nemoze ulozit.
Zindexovalo... a vyskocilo okno s upozornenim (vid obrazok), kde som vyskusal obe moznosti, no ked som dal ulozit video vypisalo ze this si not mpeg compatible a ze to nemoze ulozit.
Tak vyber z ponuky namiesto mpeg-ts (A+V) MP4 alebo MKV. VYsledny supor potom pomenuj video.mp4 alebo video.mkv.
Moje testovacie video bolo v kodeku divx, tvoje je v h264. Pre h264 je kontajner MP4 alebo MKV. Skoda ze nemam nejake testovacie video v h264, aby som mohol odskusat ake su moznosti.
Ak sa da, posli mi linky cez SS na jedno z tych videi, ktore si stiahol.
Moje testovacie video bolo v kodeku divx, tvoje je v h264. Pre h264 je kontajner MP4 alebo MKV. Skoda ze nemam nejake testovacie video v h264, aby som mohol odskusat ake su moznosti.
Ak sa da, posli mi linky cez SS na jedno z tych videi, ktore si stiahol.
Takze stiahol som si to video a tiez mi ho nechcel VLC prehrat. Skusal som vselico, ale nic nezabralo. Takze som to video musel zencodovat. Po encodnuti som video vo VLC prehral bez problemov. Cele mi to trvalo cca 1 hodinu a 40 minut. Robil som to vsak na NB takze u teba na PC to pojde rychlejsie. Videu som zmenil rozlisenie na 1280x720. Ty vsak mozes dat aj mensie.
Programy ktore potrebujes: meGUI, ffdshow a Haali Media splitter.
ffdshow a haali media splitter len nainstaluj, nic nemusis v nich nastavovat. meGUI po nainstalovani bude chciet updatovat, povol update, ked ti vyskoci vyskakovacie okno s moznostou zaskrtnutia kodekov, vsetky zaskrtni potvrd, a potvrd zmenu profilu. Po update sa ti meGUI restartuje a dalej postupuj podla navodu. Ak by ti neslo video prehrat vo VLC prehraj ho vo Windows Media Player. Daj potom vediet ako si dopadol. Navod koli velkosti nemozem upnut na hojko, tak som ho supol na youtube.
Navod:
Programy ktore potrebujes: meGUI, ffdshow a Haali Media splitter.
ffdshow a haali media splitter len nainstaluj, nic nemusis v nich nastavovat. meGUI po nainstalovani bude chciet updatovat, povol update, ked ti vyskoci vyskakovacie okno s moznostou zaskrtnutia kodekov, vsetky zaskrtni potvrd, a potvrd zmenu profilu. Po update sa ti meGUI restartuje a dalej postupuj podla navodu. Ak by ti neslo video prehrat vo VLC prehraj ho vo Windows Media Player. Daj potom vediet ako si dopadol. Navod koli velkosti nemozem upnut na hojko, tak som ho supol na youtube.
Navod: