Benzin vs. Nafta

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...

Tak ako. Benzin ci naftu ?

BENZIIIIIN!!!! Nafta patri do traktora a na kurenie
245
35%
Jedine Nafta....
150
21%
Mam rad oboje
170
24%
Je mi to uplne jedno
79
11%
Nevyznam sa v tom
60
9%

Celkom hlasov: 704

erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Gangy napísal:To je velmi zle? Lebo ja to tak robim stale :)
toto isté robím aj ja, viem že to nie je dobré, to je akoby zlozvyk alebo ja neviem...
Jo a ešte, asi tak dva roky som ako kkt, na križovatke stál aj na brzde. Teraz nestojím na brzde, ale stojím na spojke, kurevsky zle sa od toho odvyká.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

erytrocyt napísal:...
erytro, stat na brzde je pekny zvyk a nic zle pokial neni noc, alebo nebodaj este po dazdi :-) ... vtedy je to tak na jednu do držky ... :-D
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deMarkqo »

erytrocyt napísal:toto isté robím aj ja, viem že to nie je dobré, to je akoby zlozvyk alebo ja neviem...
Jo a ešte, asi tak dva roky som ako kkt, na križovatke stál aj na brzde. Teraz nestojím na brzde, ale stojím na spojke, kurevsky zle sa od toho odvyká.
sorry ale takto jazdia zenske :lol: stat na spojke na krizovatke looooool, zbytocne si nicis auto...to potom nechcem vediet ako ides v kolone...
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

SpermoS napísal: K tomu Le-mans vraj tie preteky su hlavne o vývoji motorov a tam "dizlaky" vyhrávajú
skús zapojiť mozgove bunky, a prídeš nato rpečo prave dizle tam vyhravajú :) len ti dám nápovedu lebo sa bojím že by si nato neprišiel, je to kôli hlavnej (jedinej) vyhode dizlu :)

a to s tým mondeom 2.2 tdci myslim smrtelne važne. vidlel som aj na vlastne oči, ako čipnuta 2.2 tdci dala mondeo st220 (3.0 v6) ktoré malo o 50ps viac... samozrejme iba do 100km/h

sice je upravene, ale ja som videl čisto iba s čipom :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Dunlop ... Je pravda ze Diesle su robene na Minimum emisii a spotrebu.
Preto ich Chipom upravis aj o 30k vyssie bez mihnutia oka ... Len to co nechava potom za sebou sa neda opisat ...
Mne ponukali Chip na Fiestu co by mi upravil vykon na cca 85-90k ... Ale nemienim znizovat zivotnost a rozhodne nechcem sadzit.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Tak jasne ze keby som tak mal stat tri minuty, tak si dam do neutralu, ale ked vacsinou v meste stojim <30 sek. tak si to drzim v zabere a potom len pustim brzdu a slahnem plyn. Jednak tak vystartujem najrychlejsie a jednak nemusim zbytocne pri oranzovej je*at jednotku, lebo uz ju mam pripravenu.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Gangy ty fakt stojis na semaforoch na brzde so spojkou v zabere? :shock:

Teda ak nepotrebujes prave ukazat chlapcovi v druhom rade ze vies ist rychlo tak vacsiu hlupost snad ani robit nemozes...
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

Shark NX napísal:Pre priklad: Ja (Fiesta 1.4TDCi) ... Moj Diesel ma 76k 180nM v 1900ot/min
ako si z toho dostal 76 ps, chip..?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Vzduchovy Filter.
Tiez som neveril etiketam ale kolega mi to hodil na Dyno a vyslo mi 76k ... V papieroch mam 69k
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

Shark NX napísal:Vzduchovy Filter.
Tiez som neveril etiketam ale kolega mi to hodil na Dyno a vyslo mi 76k ... V papieroch mam 69k
jj, preto som sa pytal, lebo v papieroch je 50 kW/68 PS, hod prosim ta link na ten filter
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Shark NX - to ti nespravil filter (teda nie v takej miere). vyrobcovia aut uvadzaju nižší výkon ako v skutočosti auto má, ale rpečo, to ti povedať neviem.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Dunlop napísal:Shark NX - to ti nespravil filter (teda nie v takej miere). vyrobcovia aut uvadzaju nižší výkon ako v skutočosti auto má, ale rpečo, to ti povedať neviem.
lebo rovnaky motor sa kus od kusu liši v malych detailoch, ktore obcas robia nejaky vykon naviac (alebo menej :-) ) .. rôzne vôle, valive odpory, trenia, nepresnosti tvarov a taketo veci ...

samotny ten filter by pri takomto motore veru 7 koni ci kolko asi nepridal :-)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tiez som na to pozeral jak Puk ... Ale mam ho uz 2. Sezonu a nestazujem sa ... Lieta to neuveritelne :)
Auto som poctivo zabehaval do 15000km (Viem ze vela ludi hovori ze sa uz nemusi ale mam iny nazor ... Nikdy mu to neuskodi.), Nekopem tomu pri studenom motore ... Par Km pred cielovou destinaciou sa ukludnim aby vychladlo Turbo ... A nic ine ako V-Power Diesel do nej netankujem ... Cize si urcite nestazuje :D
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

deMarkqo napísal:sorry ale takto jazdia zenske :lol: stat na spojke na krizovatke looooool, zbytocne si nicis auto...to potom nechcem vediet ako ides v kolone...
ta poviem ti? Niekto fajčí, niekto si okusuje nechty na rukách, no a ja stojím ako keket na spojke, čo už. Ale odvykám si :)
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

mno ono to je prakticky vyrovnane...naftovy motor minie ovela menej paliva ako benzinovy to je pravda ale je otazne ci sa vam to oplati kedze dizlove motori su odost drahsie ako benzinove...navratnost je az okolo 200000Km a viac takze.
a nehovoriac ze z benzinoveho motora mate vacsi pozitok...

BTW:skusali ste uz brzdit lavou nohou??? ak nie skuste to ale dajte si bacha na nos a ci niekto neni zavami :lol:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

skusal si uz vytlacit spojku na automate? moja sestra hej - skoro som si rozflakal ksicht o pristrojovku.... to ti poviem ze je tiez riadna prdel
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

MP4-24 napísal:BTW:skusali ste uz brzdit lavou nohou??? ak nie skuste to ale dajte si bacha na nos a ci niekto neni zavami :lol:
brzda lavou nohou je bezna zavodna prax ... na ceste to nevyuzijes v podstate ani ked ides pilu ... pravda skusal som to - prvych par krat bud nebrzdis vobec alebo flekom ... ale da sa na to zvyknut ... ved aj so spojkou nepracujes iba v dvoch polohach ... len trochu ina charakteristika pedala :-P :-P ...
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

chcel som sa to naucit ale serem na to (zatial) :) zas netreba to prehanat s tym zavodenim na slovenskych tankodromoch....
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

V com je vyhoda toho, ze brzdis lavou nohou?
Napísať odpoveď