revizor

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
nauraa
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa nauraa »

A ja hovorim z koho skusenosti? :D U mna chceli rodne cislo vzdy.
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

ked ta chytia povec meno nejakeho kamosa co ma elektricenku musis vediet samozrejme aj adresu a ten revizor zavola na centralu ci ten clovek ma skutocne elektricenku a len si ju zabudol doma aj s dokladmi, ked taka elektricenka existuje tak ta pusti a da ti pokutu len nejakych 5 euro za to ze si ju nemal pri sebe ...osobna skusenost
Blade
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blade »

Rodne cislo pytaju,to je prada,ale ked ho nemas alebo nevies tak ho nebudu nasilu od teba vypytovat.Ked ho vies tak ho nepovedz!Hovorim oni budu aku druhu variantu chcet meno.Zavolaju policajtov ktory maju kazdeho naregistovaneho a ty im das meno podobneho veku,pohlavia,dajme tomu svojho nepriatela a vybavene.Ak ma nahodou v registri tvoje foto tak povies ze omyly sa stavaju.Za to ti nic nemoze aj to som zazil.Ak maju tvoje foto tak si v haji to uz potom ti ostava iba nakup listkov alebo elektricenky.
Ten kto zadelil o tom clovekovi s elektricenkou a na neho dat tu pokutu je podla mna blbovina alebo jedna stastna skusenost.
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

preco si myslis ze je to blbost?
to nebolo tak ze ja som nemal ani elektricenku ani listok ale proste zabudol som si celu penazenku. tak som mu povedal ze vsetko mam doma ale ze normalne mam elektricenku a on na to ze ako sa volam a kde byvam zavolal na centralu tam si preveril ze ci na to meno a adresu je vystavena elektricenka tam mu to potvrdili tak povedal ze mam ist na dopravny podnik a zaplatim len vtedy nejakych 140sk a tak som aj urobil. pokutu som platil preto lebo som nemal pri sebe elektricenku...a tak je teoreticky mozne ze nemusim vôbec mat elektricenku staci ked poviem meno nejakeho kamosa co ma on si to preveri a potom zaplatim len 140sk za to ze som ju "nemal pri sebe"...co sa ti na tom nezda? myslis ze zakazdym volaju policiu???..a rodne cislo si odomna nepytali a pri maturite minuly mesiac kde bolo treba zadavat rodne cislo som videl ze 80% ludi ho hladalo v OP takze si nemyslim ze kebyze ho nevies tak si v prdeli
Blade
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blade »

Na dopravnom podniku nemusis ukazat nahodou aj OP ked platis pokutu?To by tam potom musel ist tvoj kamos ktori ked to zisti tak ta zabije...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Blade: preco by ho mal zabit? Sak mu da povedzme 2 stovky a co sa zvysi je jeho... problem vyrieseny...
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Inak, ked mate cipove karty normalne nabite (nie penazenky), a si ich len zabudnete, tak u nas v KE je len nejaka mala pokuta (do 10€).
Napísať odpoveď