Ste za to, aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu?
Ste za to, aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu?
Moja odpoved je jednoznacna: Ano
Skuste co najmenej odpovedat "neviem" porozmyslajte a hlasujte.
Ti, ktori odpovedia "nie" rad by som vedel aj ich odovodnenie.
Skuste co najmenej odpovedat "neviem" porozmyslajte a hlasujte.
Ti, ktori odpovedia "nie" rad by som vedel aj ich odovodnenie.
Takze, ked ako si sam zacal prikladom o rakovine. Dam ti na to otazku. Preto, lebo je rakovina zakerna choroba a zabija ludi velmi intenzivne na celom svete, podla teba by vedci mali radsej rozmyslat o umiestneni solarneho panelu niekde vo vesmire a nezaoberat sa vyskumom rakoviny a skumat a experimentovat a vyvijat novy proti-liek proti nej?t0m4s3 napísal:jednoznacne NIE - je to ako boj proti rakovine...
Tak som pochopil tvoj zdanlivo neuveritelny nazor. Takze ty by si chcel, aby sa proti teroristom vobec nebojovalo, ved oni sa "ukludnia" takto to ty vidis? Napis mi o tom aj trochu viac, nie len jeden malicky riadocek...
No to je rozne.
Ak myslis bojom proti terorismu to, ze sa ta tvoja amerika nasere vsade kde sa jej bude zdat potrebne tak nie.
Rozmyslal si niekedy aj nad tym, ze tie teroristicke utoky maju aj nejaky ciel a ze je to niecoho dosledok? Alebo si myslis, ze to robia len preto, ze su to ti zli arabski barbari??
Rozmyslal si niekedy aj nad tym, ze tie teroristicke utoky maju aj nejaky ciel a ze je to niecoho dosledok? Alebo si myslis, ze to robia len preto, ze su to ti zli arabski barbari??
Na toto som sa ta nepytal. Ale ved vidno podla tvojich prispevkov, ze IQ asi vysoke mat nebudes, uz len preto, ze si v "zlej nenavidenej" Amerike v zivote nebol. Vies o tom velke hovno, ked sa ta nieco opytam, tak to stale presnerujes na Ameriku. Za to, ze si moderator, si dovolujes az prilis vela a casto krat- ak nie vzdy to vyuzivas vo svoj prospech. Tak ako aj teraz. Si moderator, tak si myslis, ze mozes tiez porusovat pravidla nikto ti nic nemoze. Zial.t0m4s3 napísal:neuveritelny pre teba... Ja ti nic rozpisovat nebudem - svoj nazor som uz napisal. Som anti-american a hnusi sa mi vsetko americke a vsetko co ma s amerikou co i len trochu spolocne. Nech celu ameriku odpalia do vesmiru BinLadinovci ked bude treba. Staci?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
No jo, americania sa seru vsade, aj tam kde ich nikdy netreba. Na oplatku dostali dve lietadla do Dvojiciek, dnes ci to odnieslo Anglicko. Ak sa bude bojovat, tak aj tak to nepomoze a nikdy sa s tym neskonci.t0m4s3 napísal:neuveritelny pre teba... Ja ti nic rozpisovat nebudem - svoj nazor som uz napisal. Som anti-american a hnusi sa mi vsetko americke a vsetko co ma s amerikou co i len trochu spolocne. Nech celu ameriku odpalia do vesmiru BinLadinovci ked bude treba. Staci?
Treba zminimalizovat teorizmus na minimum. Inak nas ovladnu a budu vyhrozovat a robit co chcu a kedy chcu. Co s tychto dvoch si vyberies?hojko napísal:No jo, americania sa seru vsade, aj tam kde ich nikdy netreba. Na oplatku dostali dve lietadla do Dvojiciek, dnes ci to odnieslo Anglicko. Ak sa bude bojovat, tak aj tak to nepomoze a nikdy sa s tym neskonci.
-
q-parser
Professional
Ja si myslim, ze proti terorizmu treba bojovat, ale nie pod vedenim USA, bo tie sa na tom najviac podielaju. Bojovat proti terorizmu mi pripada ako hadzanie benzinu do ohna: troska sa prileje, no ohen bude na oplatku velky. Tazko sa da bojovat s niecim, co je pre mnohych nabozenstvom, i ked je to cisty fanatizmus.
Pisal som to v teme o londyne.
LOL pozeraj proti teroristom sa neda bojovat ako v Counter-strike
.
Su vsade vo svete a vedia ako kde a preco.Boli cviceni v americkych vojenskych zakladnach a vedia vsetko o USA,bezpecnosti,vlade ich armade a zbraniach.Su vsade ale nikto ich nevidi az dokym sa nieco nestane a potom sa zase stratia.Inak je to aj dost chyba USA ze vsade pchali zadky medzi Irak,Iran,Vietnam,Koreu.Keby tam nechodili ci uz hrat sa na vojnovych hrdinov alebo za nerastnymi surovinami tak by este stali aj dvojicky WTC.A co sa tyka takych vojen ako Cecensko,Israel to su zatial lokalne a neroztahuju sa.Takze sa to tyka ich len tam v mieste bojov.
LOL pozeraj proti teroristom sa neda bojovat ako v Counter-strike
Su vsade vo svete a vedia ako kde a preco.Boli cviceni v americkych vojenskych zakladnach a vedia vsetko o USA,bezpecnosti,vlade ich armade a zbraniach.Su vsade ale nikto ich nevidi az dokym sa nieco nestane a potom sa zase stratia.Inak je to aj dost chyba USA ze vsade pchali zadky medzi Irak,Iran,Vietnam,Koreu.Keby tam nechodili ci uz hrat sa na vojnovych hrdinov alebo za nerastnymi surovinami tak by este stali aj dvojicky WTC.A co sa tyka takych vojen ako Cecensko,Israel to su zatial lokalne a neroztahuju sa.Takze sa to tyka ich len tam v mieste bojov.
Ci bojovat proti terorizmu? Zalezi od okolnosti... Tazko mozno jednoznacne odpovedat na tuto otazku, ked mam chtiac ci nechtiac pocit, ze dvojicky si americania zasluzili, tak ako si zasluzili anglicania vcerajsie utoky ako odvetu za bezhave spojenectvo s US nie len v ilegalnej vojne proti Iraku. Moslimsky fundamentalizmus mi je pritom rovnako nesympaticky ako sionizmus, ci ktorykolvek iny nabozensky, ci iny extremizmus. Takze ked hovorime o terorizme, nebolo by od veci spomenut napr. aj statny terorizmus v podobe medzinarodnych politik USA, Izraela. Ja osobne pritom rozlisujem medzi terorizmom ala partizansky odboj a statnym terorizmom, pricom statny terorizmus si dovolim povazovat za nebezpecnejsi a amoralnejsi...
Ja si myslim ze treba nieco proti tomu robit, a amici sa rozbehli poriadne ako prvy. Ine by bolo, keby by sa na tom boji mali dohadovat vseky staty sveta (to by trvalo strasne dlho). Terorizmus chapem ako boj chudobnych za svoje hodnoty, ktore nam vyspelejsim krajinam su nepochopitelne. (bojuju za svoje uzemie za svoju vieru za svojho vodcu). Je to asi take nieco, ze my by sme mali vyvrazdit vsetky obcanov SR hovoriacich po madarsky (neviem co by ste robili, keby sa k vam tak spravali, keby ste si xceli zarobit niekde v zapadne europe). proste sa mi nepaci ked zomieraju nevinny za niekych inych. ked xceu vojnu nech sa pobiju vodcovia. A hlavne si myslim ze proti tomu treba nieco robit, preto lebo by som nexcel aby sa napriklad taliban zozsiril (vladol) aj na slovensko (keby to nechali tak, tak by sa naisto rozsiroval, lebo chut po moci je ....)
Takze toto je moj nazor.
Takze toto je moj nazor.
-
t0m4s3
Admin
bravooo ... logika na urovni prvej triedy osobitnej skoly. zato ze som nikdy nebol v amerike tak nemam vysoke IQ - este raz bravo - tlieskam. Ja som ti napisal svoj nazor na terorizmus a ameriku. Nemoze ju kazdy milovat. FinitoLes napísal: Ale ved vidno podla tvojich prispevkov, ze IQ asi vysoke mat nebudes, uz len preto, ze si v "zlej nenavidenej" Amerike v zivote nebol.
ad 1) no ti by si sa asi strasne hrnol zdochnut za niekohomasterrr napísal:nech sa bobiju vodcovia![]()
wtf?? sorry, 22?? vazne?
Taliban by sa rozsiril na Slovensko?![]()
...
ad 2) vazne
ad 3) nestalo sa to, ale podla mna by sa to rozsirilo ( moj nazor )
PS: nepis mi WTF, lebo som si napisal svoj nazor a ty ho naist nezmenis
2 AL3S: Teraz vazne. Ako si predstavujes, ze by si to medzi sebou poriesili- pobili by sa vodcovia? To akoze pastne suboje, suboje s mecmi, alebo suboje ala strelba a pod.? Jeden by skolil druheho a tak by ideologia vitaza vyhrala? No ak uvazujes tymto sposobom, potom by aj bolo mozne sci-fi typu, ze na Slovensku by vladol Taliban.. pri svetkej ucte k tvojmu nazoru 
PS: I ked v dnesnom svete stale plati tzv. "bakulovy zakon" (pravo silnejsieho), dovolim si pripomenut, ze zijeme v 21. storoci.
PS: I ked v dnesnom svete stale plati tzv. "bakulovy zakon" (pravo silnejsieho), dovolim si pripomenut, ze zijeme v 21. storoci.