Ako tak pozerám tie videá /ukážkové z hry povedzme/ tak ma napadla vec, že ukazovateľ života by tam vobec nemusel byť a ani ukazovateľ nábojov, či radar, či iné sprostosti. Bolo by to tak /aspoň pre mňa/ reálnejší. Lepší pocit by som asi mal. Normálne sa mi páči takáto čistá obrazovka. Napr. náboje by ukazovalo pri buď stlaćení nejakého tlačidla, alebo pri strieľaní, život by bol /a podľa videa asi aj je/ riešený štýlom COD4, mapa klasika ako v Mafia1 tuśím po stlačení tab a radar na autá a policajtov? načo. Mne by sa to páčilo takto
Ja by som z lekoklatikovych tipov privítal jedine zmenu v spracovaní života (je to predsa len dosť veľká otrava) na spomínaný model CoD4. Srandičky ako ukazateľ nábojov mi vôbec nevadí a vyhovovala by mi varianta ako v jednotke.
ja len chcem aby tam bol tachometer to sa mi na jednotke pacilo. a mafia nevyjde v juni ale v poslednom stvrtroku tohoto roku uz bolo na tiscali ze to ma vyst 23 oktobra ale to bude asi blbost
omg vraj jun. Hra vynde v oktobri. Ukazovatel zdravia ani nicoho ineho nebude, cize ziadny HUD ale kilometrovnik bude. A uz som to tu pisal ze graficky to bude lepsie nez jednotka takze nie kazdy to rozbeha ale tvorcovia povedali ze to nebude ani zdaleka ako gta4. Uplne postacia 3jadra.
Filipito, ja zase neviem, odkiaľ má Šu - do dátum vydania jún 2009. Ja som všade videl iba október a myslím si, že skôr to určite nebude. Pripravil by som sa na to, že to možno vyjde aj neskôr...