Star Trek

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Mno mne sa dufam podarilo zohnat listky na predpremieru. Vec sa ma tak, ze kina VUE robia v kazdom velkom meste akciu s nazvom Mystery Movie, ktora sa kona 5. Maja vecer. Ide o to, ze zakaznik si kupi listok do kina, ale nevie na co, v kazdom pripade sa tam pise o velkom prekvapeni, takze ja verim (podla oznamovanej dlzky filmu a certifikatu 12A), ze to bude prave novy Star Trek, kedze v tom case aj tak nic velkeho nevychadza a takato akcia sa v kinach deje vobec prvykrat (navstevujem ich pravidelne uz vyse 3 rokov, takze viem, co sa deje, plus som clenom klubu). Ak to nebude ST, tak som sa pekne ojekabatil, ak ano, tak to uvidim o 2 dni skor ako je normalna premiera. V kazdom pripade, ak toto nevyjde, tak uz pre istotu mam kupeny aj listokna Special Midnight screening, zo 6 na 7 Maja o 00.01, takze tak ci tak to uvidim v predstihu a budem moct veselo napisat recenziu...

//VY kur*y!!! :cry: takto mi pokakat dobru naladu...ved to je celych 6 dni skor ako u nas...no skvele...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No nechcem ta sklamat, ale v Prahe to bude 29.4. v Palace Cinemas. Samozrejme uz vypredane :)
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

ty vole, v Sydney bola svetova premiera par tyzdnov dozadu a film do kin dojde az 7meho MAJA? WTF?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

mno ako vidis, tak napriklad v Praglu to maju celkom pekne v predstihu...co im neskutocne zavidim...nuz ale, zvykaj si :D
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

AUSTRALII to vzdy trva vo vsetkom. Nie len ze je geograficky vzdialena od zvyska "civilizovaneho" sveta ale aj vsetko do AU dochadza s mega omeskanim. A to nehovorim len o filmoch ale o totalne vsetkom. Jedine v com AU asi nemeska je to H5N1 ci ako sa to vola :lol:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

pop.ci film konecne nejake poriadne sci-fi.... uz sa tesim na Avatara :wink: 10/10
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tak uz mam soundtrack :D Je super, od Giacchina som toto necakal...cakal som nieco viac synteticke, ako v pripade Lost, ale prekvapil ma. Dostojne Score k filmu, dost pripomina pracu Goldsmitha, ktoreho motiv Star Treku (moj oblubeny) tam zial pritomny nie je...

Originalna tema od Courageho tam predsa len je :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Listky rezervovane, vo stvrtok o 14:40 to zacne :smt023
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Countdown:-2.5 Hodiny

//autoeditácia príspevku ( 05 May 2009, 22:25 )
Tak som sa prave vratil z kina, po neskutocnych bezpecnostnych opatreniach (kazdy musel dat vsetku elektroniku do sacku s cislom a vsetko nechat von mimo salu) som medzi 160 stastlivcami, ktori to uz tuna videli :) Recenzia bude dufam coskoro, este dnes...
Jasna
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Jasna »

seth82: aspoň nejaké dojmy .. emócie si sem mohol dať ..
oki ... tak ja osobne sa teším na recku :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

http://seth82.wordpress.com/2009/05/05/ ... star-trek/
:D

Aby som strucne opisal atmosferu: Bolo to super, hoci pred vstupom do saly stalo 8 securitakov a brali od nas prakticky vsetko, vratane telefonov, tasiek, bund, proste Anglani su mierne na vetvy z piratstva. V kazdom pripade sala bola skoro plna, kapacita 160 ludi nie je vela a toto bolo jedine premietanie az do premiery...Bolo jasne, ze vacsina z pritomnych su Trekkies, to sa da odhadnut na prvy pohlad, film zacal bez reklam, proste nabehla obrazovka s informaciou o certifikate a hned zacal vyskot a potlesk...pocas filmu bolo uplne ticho, samozrejme pri humornych scenach rehot a zaver dojal asi skoro kazdeho...znama hudba v podmaze a tentokrat Nimoy film ukoncil slavnymi slovami Space...the final frontier...atd. Proste nezabudnutelny zazitok a som velmi rad, ze som si zohnal listok
Gothar
Moderátor
Moderátor

Tak tiez to mam za sebou, ale nevnimal som to az tak ako seth :)
V prvom rade ma sr*l nejaky debilko, co sa smial na kazdej blbosti a dalsia vec bola ta, ze v kine bolo dokopy mozno 20 ludi :)
Kazdopadne film som si uzil a pacil sa mi aj napriek tomu, ze s Kirkom a Spockom som videl iba jeden film a nic ine.
Na toto sa oplati ist do kina, neamm co dodat.
Zhodnotil by som to tak na 4,5/5, pretoze nieco mi tam chybalo a neviem co to bolo, mozno som mal len velmi velke ocakavania a je fakt, ze keby som film videl len tak, bez predchadzajuceho videnia trailerov a ohlasov, tak by to bolo 10 z 5 :D
PS: pri tom zabezpeceni ako som videl dnes urcite nebude dlho trvat kym sa na nete objavi cam verzia :)
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

oplati sa to pozriet aj nestartrekovym divakom? :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

kedze gothara som na trailery musel dokopat doslova aby si ich vobec kukol, kedze ST nemal v laske a teraz tu o tom tak basni tak... ;)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Mna si dokopavat nemusel, mne len prvykrat nesiel nacitat z csfd :D
A Star Trek som mal vzdy rad, ale ten s Pickardom, nie s Kirkom :P Film s Kirkom som si pozrel az vcera a v ramci ziskania prehladu ho(Khanov hnev) odporucam aj ostatnym, ktori chcu ist na 11ku. Inak sa bez toho samozrejme da zaobist, ale pridete o par detailov o ktore som urcite prisiel aj ja, kedze som zo serialu nevidel ani jednu cast.
Seth to prirovnal k Transformers, ale v Transformers bol dej o dost jednoduchsi a aj lahsie predvidatelny.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:Mna si dokopavat nemusel, mne len prvykrat nesiel nacitat z csfd :D
A Star Trek som mal vzdy rad, ale ten s Pickardom, nie s Kirkom :P Film s Kirkom som si pozrel az vcera a v ramci ziskania prehladu ho(Khanov hnev) odporucam aj ostatnym, ktori chcu ist na 11ku. Inak sa bez toho samozrejme da zaobist, ale pridete o par detailov o ktore som urcite prisiel aj ja, kedze som zo serialu nevidel ani jednu cast.
Seth to prirovnal k Transformers, ale v Transformers bol dej o dost jednoduchsi a aj lahsie predvidatelny.
Scenar k Transformers a k Star Treku napisali Roberto Orci a Alex Kurtzman...Aj preto sa to da porovnavat ^^
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Dnes som na tom bol a aj ked som Star Trek nikdy nepozeral, tak tento film sa mi velmi pacil, doporucujem, u mna tak 9/10. Nadherne bitky :)
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Vyborny film, po dlho case nieco poriadne na zhliadnutie. Este si pockat na noveho Termosa a bude to ok :D
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

hodim sem svoj comment co som daval na csfd pred par sekundami :)

niesom ziadny trekkie, no az na DS9 a asi polovice dielov TOSky mam skuknute vsetko, takze som bol pomerne v obraze a musim povedat, ze film bol uplne genialny - najma narazky typu "bigl admirada Archera" ma vazne dostavali...malo to humor, malo to akciu, bola to drama... jedine co sa da vytknut je trosku zaostavajuca zvukova stranka, inak vsetko na hranici dokonalosti... vizualne orgie ako toto som proste musel vidiet na velkom platne a rozhodne nelutujem ti peniaze... musim vyzdvihnut hercov, ktori sa svojich predloh zo serialu zhostili na vybornu.... najma Simon Pegg alias Scotty nemal jedinu chybu.... takze jednoznacne 5* a myslim, ze aj ked pridu terminator salvation a novi transformeri tak toto bude pre mna film roku.... buckle up laddys :P
Napísať odpoveď