MS 2009 v hokeji
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Hm len je zaujímavé, že aj sám Filc povedal, že ten gól bol jeho, takže tak.mi-chau napísal:Ako nehnevaj sa, nie som zrovna odbornik na hokej, ale ten gol co sme dostali v riadnom hracom case chyba brankara urcite nebola. Bola to velmi neprehladna situacia a bielorus stirelal necakane. Ked si pozries spomaleny zaber, dokonca vidno, ze s krutou davkou stastia (a to nie som z tych co melu o stasti a smole) trafil medzeru medzi betonmi. Najazdy som uz nevidel.
-
makaveli
King
dost odvazne tvrdenie, ze doteraz sme utocili a tvorili.. som zvedavy na zmenu taktiky.. koho myslite, ze da dnes filcko do brany..?Frantisek Hossa napísal:Skôre „javorových listov“ 15:1 po dvoch zápasoch hovorí jasnou rečou, rovnako tak spôsob, s akým rozložili maďarský tím v nedeľnom zápase. „Sú tam lídri niektorých tímov NHL a bude to mimoriadne náročné. Trochu zmeníme filozofiu. Doteraz sme útočili a tvorili, teraz sa viac zameriame na defenzívnu činnosť,“ prezradil čosi zo slovenskej taktiky František Hossa.
Akoby to nebolo jedno, USA na MS v roku 2000 v zakladnej skupine a ani v osemfinalovej neprehrali ani zapas a v stvrtfinale sme ich porazili a isly domov. Takze prave tam sa to bude lamat, je mi jedno ci dnes prehrame o 1 gol alebo o 8. Aj tak budem fandit az do konca ! A ked postupime do stvrfinale (co postupime ! ), nech v tom zapase ukazu to najlepsie co je v nich. Tak berte vlajky, rapkace a dobru naladu a hura fandit nasim chlapcom !
SLOVENSKOOOO
Bohužiaľ Bielorusi dokázali zvíťaziť, keď v posledných 2 minútach dali Maďarom 2 góly, takže štvrťfinále nemáme vôbec isté. Takmer isté by bolo iba v prípade, že by sme dnes porazili Kanaďanov, ale to tiež nie je veľmi reálne, ale fandiť sa bude
V osemfinálovej skupine Dánov(alebo Nórov) hádam zvládneme, ale budeme musieť vyhrať s Čechmi alebo Fínmi, čo bude nesmierne ťažké na to, aby sme preskočili Bielorusov v tabuľke a postúpili na ich úkor do štvrťfinále.
-
Sagittarius
Guru
-
lacijawa
Star
Škoda Madarov boli fakt dobrí už len v tom, že sa dostali na majstrovstvá. Bielorusi aj tak vypadnú po prvom zápase ak postúpia a my takisto. Ak by postupili Madari tak by aspoň mali radosť že sú tam kde sú a nemusia hrať o záchranu ale my sa s postupom neuspokojíme a budeme plakať že sme vypadli, pričom Madari by to brali ako víťazstvo.
V oboch zápasoch mi chýbala taká herná pohoda, aká nás sprevádzala počas prípravy. Viem, že MS a príprava su úplne o niečom inom, ale chýba im to, až moc. Verím, že sa konečne spamätali a dnes verím v dobrý výsledok. Niečo mi nahovára, že to buď sakramentsky dobre vyhráme, alebo dostaneme poriadny výprask. No, nechajme sa prekvapiť. O nejakých 10 minút začínajú nervy...
Držme palce!
Držme palce!